Σχετικά με την Domgreek

H Domgreek, βασισμένη στην εμπιστοσύνη, το κύρος και τον επαγγελματισμό παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού / ανέγερσης / ανακαίνισης / διαχείρισης ακινήτων, αλλά και αγοραπωλησιών ακινήτων. Η άμεση συνεργασία με τον πελάτη, ενισχύει την εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ζητήματος, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση σίγουρης επιτυχίας της επένδυσής σας!!!

Το γραφείο

Είμαστε ένα οργανωμένο κατασκευαστικό, αλλά και συμβουλευτικό γραφείο, το οποίο εξειδικεύεται κυρίως σε ακίνητα πολυτελούς κατασκευής και επένδυσης (βίλλες, εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα κατοικιών, ολόκληροι οικισμοί κ.α.).

  • Παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλές για την καλύτερη δυνατή αγορά ακινήτου και τους ενημερώνουμαι για την ισχύουσα νομοθεσία και κατάσταση της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα.
  • Είμαστε δίπλα σε όλους εσάς που διαμένετε στο εξωτερικό και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια επένδυση στη χώρα μας, με το έμπειρο και πολύγλωσσο προσωπικό μας να παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειάζεται μια αγοραπωλησία στη χώρα μας.
  • Αναλαμβάνουμε την προώθηση του ακινήτου σας για την άμεση και συμφέρουσα για εσάς πώληση/μίσθωση του ακινήτου σας.
  • Σχεδιάζουμε μαζί την επένδυσή σας από τη στιγμή της χρηματδότησής της έως την κατασκευή και την υλοποίησή της.
  • Οργανώνουμε και επιβλέπουμε ολόκληρη τη διαδικασία ανέγερσης ή ανακατασκευής/ανακαίνισης του ακινήτου σας.
  • Διαχειριζόμαστε τα ακίνητά σας, με γνώμονα την ασφαλή συντήρηση της περιουσίας σας και τη διατήρηση της αξίας της στο μέλλον.

 

Διαβάστε περισσότερα

Η ειλικρίνεια και η διαφάνεια είναι κύριοι παράγοντες συνεργασίας με την Domgreek, με κύριο στόχο της τη μακρoχρόνια επαφή και συνεργασία με τους πελάτες της. Παρέχονται υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο, δημιουργώντας έτσι με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας ειλικρίνειας και κατανόησης.

Εμείς

Η Domgreek αποτελείται από ένα σύνολο πεπειραμένων συνεργατών τόσο του κατασκευαστικού κλάδου, όσο και του τομέα των αγοραπωλησιών.

  • Σύμβουλοι ακινήτων που γνωρίζουν σε βάθος την αγορά ακινήτων σας βοηθούν να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας ή να προωθήσετε με επαγγελματισμό το δικό σας ακίνητο. Η καθημερινή και έγκυρη ενημέρωσή μας για ζητήματα του Real Estate καθιστά τους συνεργάτες μας πρωτοστάτες σε ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση των ακινήτων και των επιθυμιών σας.
  • Οικονομικοί και φοροτεχνικοί σύμβουλοι σε απόλυτη και άμεση συνεννόηση με εσάς οργανώνουν και μελετούν την επένδυσή σας (είτε αυτή είναι για προσωπική, είτε για επαγγελματική χρήση), ώστε να διασφαλίσετε κάθε βήμα των αγορών σας.
  • Δικηγόροι και συμβολαιογράφοι εξειδικευμένοι σε ζητήματα ακινήτων παρέχουν στους πελάτες της Domgreek νομική κάλυψη σε όλα τα στάδια της επένδυσής τους.
  • Μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνικοί, με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής δημιουργούν για εσάς ακίνητα υψηλής ποιότητας που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, διατηρώντας την καλαισθησία και την πολυτέλειά σας. Η συνεχής ενημέρωση του τεχνικού τμήματος του γραφείου μας και η εμπειρία του σε κατασκευές μικρής και μεγάλης κλίμακας, σας παρέχουν υπηρεσίες σχεδιασμού και διαμόρφωσης του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του ακινήτου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία και θα διαπιστώσετε πως ο επαγγελματισμός για την Domgreek είναι αυτοσκοπός και όχι πολυτέλεια!!!