Δάνεια

''Θέλω να προχωρήσω, όμως δεν έχω τα μετρητά.....'' Η Domgreek είναι δίπλα σας για να στεγάσει τα όνειρα σας!!! Σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για τις χρηματοδοτήσεις και τα δάνεια, ώστε να βρούμε σε συνεργασία τι είναι αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τα θέλω σας.

Στεγαστικά Δάνεια

Επειδή όλοι αναρωτιέστε, η απάντηση είναι: Ναι, οι τράπεζες εκδίδουν δάνεια για την αγορά κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης, με προϋποθέσεις που διαφέρουν σε ορισμένα σημεία ανάλογα με τον ενδιαφερόμενο, αλλά και το ακίνητο, γεγονός που απαιτεί έλεγχο και μελέτη πρωτού προβεί κανείς στην επικοινωνία με το τμήμα δανείων.

Διαβάστε περισσότερα

Οι κυριότερες, σήμερα, κατηγορίες δανείων είναι οι εξής:

  • Στεγαστικό Δάνειο με Κυμαινόμενο Επιτόκιο
  • Στεγαστικό Δάνειο με Σταθερό Επιτόκιο
  • Στεγαστικό Δάνειο για αλλοδαπούς [αφορά πολίτες της ΕΕ, αλλά και του πρώην Ανατολικου Μπλόκ όπου ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα τους, όμως επιθυμούν να αγοράσουν κατοικία ή επαγγελματική στέγη στην Ελλάδα]
  • Στεγαστικά Δάνεια Επαγγελματικής Στέγης

Για την απόκτηση της κατοικίας που θα στεγάσει την οικογένειά σας, δεν είναι η μόνη λύση να επικοινωνείτε με την κάθε τράπεζα ξεχωριστά λαμβάνοντας πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να μην είναι ολοκληρωμένες. Το γραφείο μας, σας παρέχει τη δυνατότητα της μελέτης των δεδομένων σας και την προώθηση του προγράμματος δανειοδότησης που θα αρμόζει τόσο στις ανάγκες σας, όσο και στις δυνατότητες αποπληρωμής του. Η συνεργασία μας με τους μεγάλους τραπεζικούς ομίλους, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την αγορά και να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε τους πελάτες μας και να τους προτείνουμε το κατάλληλο γι αυτούς δάνειο.

Επιχειρηματικές Δράσεις

Πέραν της δανειακής χρηματοδότησης, τα τελευταία χρόνια μεγάλη δράση λαμβάνουν τα επενδυτικά προγράμματα, τα οποία χρηματοδοτούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά και επενδυτικά σχέδια. Η ύπαρξη των δεδομένων σχεδίων επιτρέπει τόσο στους χρηματοδότες, όσο και στον ίδιο τον επενδυτή να μελετήσει και να εντοπίσει τους στόχους του σχεδίου, το οικονομικό ισοζύγιο και γενικά να διακρίνει εαν τελικά η επένδυσή του θα επιφέρει την απόδοση που επιθυμεί.

Διαβάστε περισσότερα

Η Domgreek είναι δίπλα και στους νέους επενδυτές, με τους έμπειρους συνεργάτες της να πραγματοποιούν μια ορθολογική και εμπεριστατωμένη μελέτη, η οποία αφορά την επιχειρηματική δράση που επιθυμείτε και μαζί με το σύνολο των απαραίτητων εγγράφων παραδίδεται στους επικεφαλείς του επιχειρηματικού προγράμματος προκειμένου να ελεγχθεί εάν θα εκδοθεί η χρηματοδότηση. Η γνώση του γραφείου μας όλων των κατηγοριών των επιχειρηματικών σχεδίων ενισχύει τη θέση μας στην εκπόνηση των κατάλληλων σχεδίων επιχειρηματικής δράσης, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να εμπιστεύονται τη Domgreek και στον τομέα αυτό.