Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες της Domgreek δεν περιορίζονται σε αυτές ενός απλού μεσιτικού γραφείου που αναλαμβάνει απλά τις διαδικασίες αγοράς και πώλησης/μίσθωσης ακινήτων. Το γραφείο μας είναι δίπλα στους πελάτες, από τη στιγμή που θα επιλέξετε να κάνετε την αγορά ή πώλησή σας και συνεχίζει να σας παρέχει υπηρεσίες και στο μέλλον, ώστε να βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας.

Γενικά

Συνοπτικά, όσο χρονικό διάστημα και αν έχει περάσει από τη στιγμή της αγοράς σας, η Domgreek είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε για την περιουσία σας. Οι ανακαινίσεις, η κατασκευή (της βίλλας, του εξοχικού σας, ολόκληρων κτιριακών εγκαταστάσεων, ακόμη και οικισμών) και η διαχείριση ακινήτων είναι μερικοί από τους κύριους πυλώνες των υπηρεσιών του γραφείου μας.

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχουν, επιπλέον και ορισμένες δράσεις της Domgreek που αφορούν κατά κύριο λόγο όλους εσάς που βρίσκεστε στο εξωτερικό (ή απλώς μακριά από το ακίνητό σας) και θέλετε κάποιον να διαχειρίζεται την περιουσία σας με νομιμότητα, φερεγγυότητα και με γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων σας.

Αγορά ακινήτου από κατοίκους του εξωτερικού

Δεν είναι λίγες οι φορές που Έλληνες του εξωτερικού ή και ξένοι επενδυτές επιθυμούν να κάνουν μια αγορά στην Ελλάδα, δίχως όμως να βρίσκουν την ανταπόκριση που χρειάζονται, με αποτέλεσμα η αγορά τους να παραμένει ένα όνειρο. Το μόνο που έχετε τώρα να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τη Domgreek και οι έμπειροι συνεργάτες της (μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κλπ) θα είναι δίπλα σας να σας ενημερώσουν για όλα τα ζητήματα περί ακινήτων και σε συνεργασία με εσάς να βρουν και να σας προτείνουν το ακίνητο που θα στεγάσει το όνειρό σας!!!

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς

Είμαστε κοντά σας από τη στιγμή που θα επιλέξετε να κάνετε την αγορά σας στην Ελλάδα, βοηθώντας σας να οργανώσουμε το ταξίδι σας προς την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιωτικών ρυθμίσεων, της διαμονής (της δικής σας και του συνοδού σας) και τις μετακινήσεις σας στα σημεία ενδιαφέροντος των ακινήτων. Οι μετακινήσεις σε απόσταση έως 100χλμ από την Αθήνα, πραγματοποιούνται χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ αυτές που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση από αυτή χρεώνονται κατά 0,30€/χλμ, με επιπλέον επιβάρυνση των διοδίων αλλά και των διανυκτερεύσεων του συνοδού σας. Οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση αφορά το συνοδό σας, είναι υποχρέωση δική σας. Τα έξοδα διαμονής και ταξιδίου που αφορούν τους εν δυνάμει αγοραστές αποτελούν υποχρέωση των πελατών, ωστόσω, οποιαδήποτε χρέωση προκύψει από τις μετακινήσεις και τη διαμονή του συνοδού σας, σας επιστρέφεται σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε τελικά αγορά από το γραφείο μας!

Πληροφορίες για την αγορά ακινήτων και διαπραγμάτευση τιμής

Κατά τη διαδικασία αγοραπωλησίας οι έμπειροι και πολύγλωσσοι συνεργάτες μας σε θέματα ακινήτων σας συμβουλεύουν για ζητήματα που αφορούν την αγορά των ακινήτων και τις επενδύσεις στην Ελλάδα, ώστε να διασφαλίσετε πως θα προχωρήσετε σε μια υγιή και αποδοτική επένδυση στην Ελλάδα. Επιπλέον, οι γνώσεις της Domgreek της αγοράς τόσο σε βραχυπρόθεσμο, όσο και σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, βοηθά τους πελάτες της να γνωρίζουν και να διασφαλίζουν την απόδοση του ακινήτου τους και τη διατήρηση της αξίας του με τη συνεχή ενημέρωση και αξιοποίηση αυτού ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. Ακόμη, οι σημαντικές διαπραγματευτικές ικανότητες των συνεργατών μας, σας βοηθούν να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για το ακίνητό σας, έτσι ώστε να είμαστε εντός του πλαισίου της αγοράς και να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά σας.

Ολοκλήρωση της αγοράς

Στο επόμενο στάδιο, όπου έχει επιλεχθεί το ακίνητο που επιθυμείτε προχωράμε στα επόμενα στάδια με τους συνεργάτες μας να διασφαλίζουν τη νομιμότητα ολόκληρης της διαδικασίας. Η Domgreek , επίσης αναλαμβάνει τη διαδικασία έκδοσης της 5ετούς άδειας διαμονής, με την απόκτηση ακινήτου άνω των 250.000€ ή με τη μακροχρόνια μίσθωση και επένδυση στην Ελλάδα. Η άδεια παραμονής αφορά όλα τα μέλη της οικογενείας του ιδιοκτήτη και απαιτείται ανανέωση αυτής κάθε 5 έτη. Έτσι, θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα και σε άλλες χώρες εντός Σένγκεν.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας και για όσο διάστημα παραμένετε μακριά από το νέο σας ακίνητο, το γραφείο μας σας βοηθά όταν θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε για να τα βρείτε όλα έτοιμα να σας υποδεχθούν. Η Domgreek σε συνεργασία με την εταιρεία μεταφορών οργανώνει όλη τη διαδικασία μετακόμισης ώστε ερχόμενοι στην Ελλάδα να βρείτε το σπίτι σας έτοιμο και να απολαύσετε τη διαμονή σας με τον καλύτερο τρόπο!

 

Διαχείριση ακινήτου

Η έννοια της διαχείρισης ακινήτου περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, την οποία το γραφείο μας αναλαμβάνει με πλήρη συνέπεια και νομιμότητα. Διάφορες μικροεπισκευές και η συντήρηση του ακινήτου σας αποτελούν μερικές από τις υπηρεσίες της Domgreek για τη διατήρηση των ακινήτων σας. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των κοινοχρήστων, την πληρωμή των λογαριασμών, την ασφάλεια του κτιρίου, καθώς και την καθαριότητα του ακινήτου και των κοινόχρηστων χώρων. Η εμπειρία και οι γνώσεις του γραφείου μας για την αγορά ακινήτων, σας προτείνει την καλύτερη λύση για την αξιοποίηση της περιουσίας σας, προκειμένου να μη βρίσκεται παρατημένη, αλλά αντιθέτως να είναι μόνιμα ενεργή ώστε να διατηρεί την αξία της και να μή χάνει την απόδοσή της.

Διαβάστε περισσότερα

Εκμίσθωση ακινήτου

Εάν διαμένετε μακριά από το ακίνητό σας και επιθυμείτε να το εκμισθώσετε, το γραφείο μας είναι δίπλα σας ούτως ώστε να είστε σίγουροι για την ασφαλή αξιοποίηση της περιουσίας σας. Συγκεκριμένα, η Domgreek σας βοηθά στην ανεύρεση του κατάλληλου ενοικιαστή και στη σύνταξη του απαραίτητου ιδιωτικού συμφωνητικού εκμίσθωσης που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα και των δυο πλευρών. Αναλαμβάνει την είσπραξη των ενοικίων, την κάλυψη τυχόν αναγκών των μισθωτών και σαφώς τη συνεχή και έγκαιρη ενημέρωση των ιδιοκτητών για οποιδήποτε ζήτημα αφορά το ακίνητο και τους μισθωτές.

Εισόδημα κάθε στιγμή

Η εκμίσθωση ενός ακινήτου αποτελεί μια πηγή εισοδήματος για ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων σε ολόκληρη την επικράτεια της Ελλάδος. Η μακροχρόνια όμως μίσθωση ενός πολυτελούς ακινήτου, είναι μια δύσκολη επένδυση καθώς το κόστος για τον μισθωτή πολλές φορές είναι αρκετά μεγάλο. Για το λόγο αυτό, εαν είστε ιδιοκτήτης ενός επιπλωμένου πολυτελούς ακινήτου και επιθυμείτε να το νοικιάσετε η Domgreek σας βοηθά να μπορείτε να έχετε ένα συνεχές εισόδημα, ίσως και μεγαλύτερο από αυτό που θα πετυχαίνατε μια μια μακροχρόνια μίσθωση. Το γραφείο μας είναι σε θέση να προωθήσει το ακίνητό σας και να το προτείνει σε όσους επιθυμούν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, διαμένοντας σε μια ωραία βίλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε την προβολή του ακινήτου σας για την ολιγοήμερη εκμετάλλευση του, δινοντάς σας τη δυνατότητα να είναι συνεχώς ζωντανό και να σας αποδίδει κέρδος κάθε εβδομάδα!!!

Ασφάλεια

Με την απόκτηση του ακινήτου σας ξεκινά το όνειρό σας. Είναι λοιπόν δυνατόν, να αφήσετε το όνειρό σας απροστάτευτο από καιρικά φαινόμενα, κλοπές, πυρκαγιά; Η Domgreek σε συνεργασία με τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, σας συμβουλεύει για το ασφαλιστικό πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον, παρότι η Ελλάδα δε φαίνεται να παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό εγκληματικότητας, ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν να εγκαταστήσουν στα ακίνητά τους συστήματα ασφαλείας και συναγερμού. Το γραφείο μας σας βοηθά να εντοπίσετε τις ανάγκες τόσο τις δικές σας, οσο και του σπιτιού σας και να επιλέξετε τελικά το κατάλληλο σύστημα συναγερμού, τη σωστή λειτουργία του οποίου ελέγχει και μετά την εγκατάστασή του. Είμαστε σε θέση επίσης, να συνεργαστούμε με εταιρείες security, με έγγραφη συνεργασία, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας του ακινήτου τους.

Η πολυτέλεια στις διακοπές σας!

Εάν επιθυμείτε να κάνετε διακοπές στη Χώρα των Ολύμπιων Θεών και να ζήσετε την αίγλη και την πολυτέλεια που σας προσφέρει μια χώρα που ο ήλιος της λάμπει τις 300 μέρες το χρόνο, η Domgreek είναι δίπλα σας και σε αυτή σας την επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα

Για ποιό λόγο να προτιμήσετε τις απρόσωπες συνήθως, υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου και μη διαλέξετε να ζήσετε μέσα στη μαγεία του Ελληνικού τοπίου σα να ζείτε στο σπίτι σας; Το γραφείο μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη βίλλα των ονείρων σας και να περάσετε μερικές μέρες ηρεμίας και γαλήνης. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για την περιοχή όπου επιθυμείτε να κάνετε τις διακοπές σας, για τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησής σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ώστε να ζήσετε τις διακοπές που επιθυμείτε ξέγνοιαστοι!