Κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας στην περιοχή Στερεά Ελλάδα / Άγιος Νικόλαος Ευρυτανίας

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας
  • Κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας
  • Κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας
  • Κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας
  • Κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας
  • Κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας
  • Κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας
Domgreek
Τιμή ακινήτου: Ζητήστε τιμή €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1572
Εμβαδόν:78-92 m2
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν

Κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο ΕυρυτανίαςΟ Νομός Ευρυτανίας αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον λατρεύει τη φύση και επιθυμεί να ζει κοντά σε αυτή. Περίπατοι σε μονοπάτια, σπορ σε ποτάμια και λίμνες, ορειβασία και σκι είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες που μπορεί κανείς να βιώσει στην ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας. Ένας από τους όμορφους οικισμούς της περιοχής είναι αυτός του Αγίου Νικολάου, ο οποίος απέχει 5 λεπτά μόνο από το Καρπενήσι. Συνεπώς σε λίγη μόλις ώρα βρίσκεται κανείς σε επαφή με την αγορά, τις υπηρεσίες και τη νυχτερινή διασκέδαση. Πρόκειται για έναν Χειμερινό προορισμό, ο οποίος βέβαια, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και τις υπόλοιπες εποχές του έτους.

Στον οικισμό του Αγίου Νικολάου διατίθεται προς πώληση μια ευκαιρία να αποκτήσετε μια παραθεριστική κατοικία ή μια τουριστική επένδυση μικρής κλίμακας. Πρόκειται για 2 κτίρια, τα οποία είναι χτισμένα σε οικόπεδο επιφανείας 243m2, δημιουργώντας 3 μεζονέτες. Το πρώτο κτίριο αποτελείται από μια μεζονέτα 92m2, η οποία σήμερα κατοικείται από τον υφιστάμενο ιδιοκτήτη του ακινήτου. Το δεύτερο κτίριο διαθέτει 2 μεζονέτες, 78m2 και 82m2 αντίστοιχα, οι οποίες μπορούν να διατεθούν και ξεχωριστά. Να σημειωθεί πως υπάρχει και η δυνατότητα να ενωθούν εσωτερικά οι 2 μεζονέτες, με αποτέλεσμα να προκύψει ένα κτίριο με 4 υπνοδωμάτιο, 2 μπάνια και ένα ενιαίο μεγάλο σαλόνι. Με τη μορφή αυτή μάλιστα, θα μπορούσε το ακίνητο να αποτελέσει έναν εξαιρετικό επαγγελματικό χώρο τουριστικής εκμετάλλευσης!! 

Οι μεζονέτες αυτές, χρειάζονται ορισμένες εργασίες αποπεράτωσης, με την εξωτερική όψη να απαιτεί μόνο κάγκελα, ενώ εσωτερικά δεν έχουν ολοκληρωθεί κουζίνες, μπάνια, πατώματα και βάψιμο. Αυτό, δίνει τη δυνατότητα να διαμορφωθεί ο χώρος σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη. Άλλωστε η επιλογή υλικών και τρόπου διαμόρφωσης, θα εξαρτηθεί και από τη χρήση που θα επιλέξει ο νέος ιδιοκτήτης. Όσον αφορά την υπάρχουσα κατασκευή, πρόκειται για μια εξαιρετική οικοδομή, με επένδυση πέτρας, πρόβλεψη για τζάκι και με θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, τα οποία έχουν το χρώμα του ξύλου για να εναρμονίζονται με το περιβάλλον. Επιπλέον, υπάρχει και περιβάλλον χώρος, ο οποίος δεν έχει διαμορφωθεί σε αυτό το στάδιο. Τέλος, να σημειωθεί πως υπάρχει και η δυνατότητα διάθεσης γειτονικού οικοπέδου, επιφανείας 600m2 για όποιον ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη επένδυση, με θέα το Βελούχι!

 

Άγιος Νικόλαος Ευρυτανίας


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!