Εξοχική κατοικία στην Ασίνη Αργολίδος στην περιοχή Πελοπόννησος / Άργος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Εξοχική κατοικία στην Ασίνη Αργολίδος
 • Εξοχική κατοικία στην Ασίνη Αργολίδος
 • Εξοχική κατοικία στην Ασίνη Αργολίδος
 • Εξοχική κατοικία στην Ασίνη Αργολίδος
 • Εξοχική κατοικία στην Ασίνη Αργολίδος
 • Εξοχική κατοικία στην Ασίνη Αργολίδος
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 230.000.00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1571
Εμβαδόν:150 m2
Υπνοδωμάτια:3
Μπάνια:2
Τζάκι:ν
Επιπλωμένο:ν

Η διαμονή σε ένα περιβάλλον μέσα στη φύση, μπορεί να αποδώσει μια πολυτέλεια στην καθημερινότητά μας, ανεξάρτητα με τα υλικά! Το βουνό, τα δάση, ο ήλιος δημιουργούν ένα τοπίο εκπληκτικό, μέσα στο οποίο ο καθένας θα ήθελε να δημιουργήσει τις στιγμές της ζωής του! Ο Ν. Αργολίδας προσφέρει αυτές τις δυνατότητες, με το φυσικό περιβάλλον να δημιουργεί ένα εξαιρετικό φόντο για την καθημερινότητά του καθενός. Παράλληλα η απόσταση από μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου είναι μικρή, με αποτέλεσμα να μπορεί να περιηγηθεί κανείς και σε άλλες περιοχές, έχοντας άμεση πρόσβαση σε αυτές. Επιπλέον, η Αθήνα απέχει μόλις λίγες ώρες από κάθε σημείο του Ν. Αργολίδος, ούτος ώστε να αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει μια εξοχική κατοικία, ενώ είναι κάτοικος Αθηνών. 

 Στο πλαίσιο αυτό προτείνουμε μια όμορφη κατοικία 150m2, χτισμένη σε οικόπεδο 1.600m2, του δήμου Ασίνης. Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα, επιφανείας 75m2 έκαστο, με τη θέα κυρίως από τον 1ο όροφο να είναι απεριόριστη.  Πρόκειται για μια παραδοσιακή κατοικία, με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα και σαλόνι, όμορφα διαμορφωμένη για λειτουργική και άνετη διαμονή. Το τζάκι που υπάρχει στο σαλόνι, δίνει μια ακόμη όμορφη νότα στο χώρο. Ο κήπος των 1.450m2, προσφέρει μια εξαιρετική εικόνα σε ολόκληρο το ακίνητο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να ζήσουν όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας με την οικογένεια και τους φίλους τους!  Τέλος, να σημειωθεί πως το ακίνητο διατίθεται επιπλωμένο και εξοπλισμένο, περιμένοντας το νέο του ιδιοκτήτη!

 

Άργος


Το Άργος βρίσκεται σε απόσταση 12χλμ. βόρεια του Ναυπλίου. Είναι η μεγαλύτερη πόλη του νομού Αργολίδας, η οποία χτίστηκε πάνω στην αρχαία πόλη του Άργους. Η ανάπτυξή της βασίζεται στην βιομηχανία, το εμπόριο και τις αγροτικές καλλιέργειες.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Στρατώνες: Ιδρύθηκαν από τον Καποδίστρια, όταν ανέλαβε την διοίκηση του Σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.
 • Κάστρο: Βρίσκεται στην κορυφή του Λόφου Λάρισα. Από το κάστρο διατηρούνται το τείχος, τμήματα από το μεσαιωνικό φρούριο και ίχνη από τους αρχαίους ναούς του Δία και της Αθηνάς.
 • Αρχαία Πόλη: Γνωστή για την αρχαία Αγορά με τους 18 Ναούς (σύμφωνα με τον Παυσανία.)
 • Αρχαίο Θέατρο: Θεωρείται το μεγαλύτερο θέατρο της Αρχαίας Ελλάδας, με 20.000 σειρές εδωλίων και τέλεια ακουστική. Εκεί, το 1829, πραγματοποιήθηκε η 1η Εθνοσυνέλευση.
 • Ωδείο: Βρίσκεται πολύ κοντά στο Αρχαίο Θέατρο, έχει κερκίδες και ήταν σκεπασμένο με στέγη.
 • Άλλα αξιοθέατα και αξιοσημείωτα: Τα ερείπια του ιερού Ναού της Αφροδίτης, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ηραίο. Αξίζει να επισκεφτείτε τους πορτοκαλεώνες, να δοκιμάσετε τα οπωροκηπευτικά (Αργείτικα πεπόνια κ.α.), και το κρασί της περιοχής.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!