Ακίνητο στην Ύδρα στην περιοχή Αργοσαρωνικός / Ύδρα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
 • Ακίνητο στην Ύδρα
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1216
Κατάσταση:ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Εμβαδόν:170 m2
Όροφος:2
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:2
Απόσταση από θάλασσα:20m
Κήπος:ν
Αποθήκη:ν
Μπαλκόνια:ν

Ο Βλυχός είναι ένας οικισμός στην όμορφη Ύδρα, όπου επικρατεί η ηρεμία και η γαλήνη που επιθυμεί κανείς να βιώσει όταν επισκέπτεται ένα νησί. Η μαγεία του οικισμού αυτού, είναι ότι συνδυάζει αυτή τη γαλήνη με το μικρό πλήθος των θερινών κατοικιών και τη ζωντάνια που δίνουν στον τόπο η ταβέρνα, το γραφικό λιμανάκι και η παιδική χαρά. Στον όμορφο αυτό οικισμό, διατίθεται ένα ημιτελές ακίνητο 170m2, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο του μπετόν, μέσα σε οικόπεδο 4000m2. Μέσα στη φύση και τα σοκάκια που θυμίζουν ζωή βγαλμένη από ελληνική ταινία, μπορεί κανείς να χτίσει το όνειρό του, σε μια απόσταση , μόλις 10 λεπτών βαδίσματος από τη Χώρα του νησιού. 

Πρόκειται για ένα κτίσμα το οποίο αναπτύσσεται αμφιθεατρικά, σε δύο ορόφους πλήρως ανεξάρτητους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυο ξεχωριστά διαμερίσματα, με εξωτερική σκάλα και εισόδους. Στον εκάστοτε όροφο, συναντά κανείς έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, ο οποίος χρησιμοποιείται ως καθιστικό, μια κουζίνα και η τραπεζαρία σε άμεση πρόσβαση από την είσοδο. Στη συνέχεια, βρίσκονται τα 2 υπνοδωμάτια, τα οποία χωρίζονται από ένα μικρό Χωλ, ενώ το λειτουργικό μπάνιο εξυπηρετεί εξίσου και τα δύο δωμάτια. Υπάρχουν επιπλέον, δυο ανεξάρτητοι αποθηκευτικοί χώροι, στο υπόγειο του ακινήτου, ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες του εκάστοτε διαμερίσματος. Πρόκειται για ένα κτίσμα με σχεδιασμένα αρκετά ανοίγματα, ώστε να καθίσταται ευάερο και ευήλιο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παράλληλα το ότι είναι ημιτελές δίνει τη δυνατότητα στο νέο ιδιοκτήτη να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε μεταβολή επιθυμεί. Τόσο από τα παράθυρα, όσο και από τα καλοσχεδιασμένα μπαλκόνια του ακινήτου, μπορεί κανείς να απολαύσει τη θάλασσα οποιαδήποτε στιγμή. 

Εξωτερικά, στον κήπο του ακινήτου, έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να συγκρατείται το χώμα στο έντονα επικλινές έδαφος, διαμορφώνοντας έτσι διάφορα επίπεδα. Παράλληλα, το ακίνητο είναι περιφραγμένο με τοιχίο, προσφέροντας έτσι ασφάλεια και ιδιωτικότητα σε όποιον κατοικεί στο εσωτερικό του. Είναι μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει το χώρο που ονειρεύεται μέσα στην ομορφιά ενός νησιού, δίχως να απομακρυνθεί πολύ από την ενδοχώρα.

 

Ύδρα


Το νησί διατηρεί την απίστευτη γραφικότητά του καθώς χαρακτηρίζεται διατηρητέος οικισμός και απαγορεύονται τα αυτοκίνητα. Είχε κατοικηθεί από την Μυκηναική εποχή. Οι πιο κοσμοπολίτικες παραλίες είναι η Σπηλιά,, το Αυλάκι, το Μπίστι, το Μαντράκι, ο Βλυχος και το Καμίνι.

Παρακολουθήστε την εντυπωσιακή γιορτή Μιαούλεια και γευτείται τα παραδοσιακά γλυκά και αμυγδαλωτά. Επισκεφτείτε τα αρχοντικά των Τομπάζη και Τσαμαδού και το Ιστορικό Αρχείο/Μουσείο της Επανάστασης του 1821.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!