Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα στην περιοχή Αργοσαρωνικός / Αίγινα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα
  • Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα
  • Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα
  • Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα
  • Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα
  • Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα
  • Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα
  • Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα
  • Κτίριο τριών ορόφων στην Αίγινα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 100.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1257
Έτος κατασκευής:1991
Εμβαδόν:300 m2
Όροφος:3
Απόσταση από θάλασσα:70m
Parking:v
Επαγγελματική χρήση:ν

Ο καθένας μας επιθυμεί να έχει την ευκαιρία να περνά μερικές μέρες πέρα από την καθημερινότητά του, μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας και γαλήνης ώστε να ξεφεύγει από την ένταση και τα προβλήματα. Συνήθως επιλέγονται αποδράσεις κοντινές με τον τόπο διαμονής, που κρύβουν όμως την ομορφιά και την πολυτέλεια που θέλουν για τις διακοπές τους. Ένα μέρος με αυτές τις προδιαγραφές είναι η Αίγινα, η οποία βρίσκεται σε άμεση πρόσβαση από την Αθήνα, με το φυσικό της περιβάλλον να δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα για διαμονή.

Η Domgreek σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το προσωπικό σας ακίνητο ή μια καλή τουριστική επένδυση κοντά στο λιμάνι της Σουβάλας, στην περιοχή Βαγία της Αίγινας. Σε ένα οικόπεδο επιφανείας 1010m2 βρίσκεται χτισμένο ένα κτίριο 3 ορόφων το οποίο διατίθεται προς πώληση και περιμένει το νέο του ιδιοκτήτη να το αναδείξει και να το μετατρέψει σε πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού. Το ισόγειο του κτιρίου εκτείνεται σε 100m2, με το 2 επόμενα επίπεδα να καταλαμβάνουν 100m2, έκαστο έχοντας κατοχυρώσει άδεια κύριας χρήσης, με βάση τη οικοδομική άδεια. Να σημειωθεί πως εάν κάποιος ενδιαφέρεται για μεγαλύτερο ακίνητο, σύμφωνα με την άδεια του κτιρίου, υπάρχει ακόμη περιθώριο δόμησης που φθάνει τα 200m2.

Με απόσταση μόλις 70 μέτρα από τη θάλασσα, αποτελεί ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να εισχωρήσει στον τουριστικό κλάδο ή επιθυμεί να δημιουργήσει μια μοναδική κατοικία για την οικογένειά του.

Αίγινα


Βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά. Στην είσοδο του Λιμανιού θα βρείτε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Θα θαυμάσετε τα νεοκλασσικά κτήρια και γραφικές ταβέρνες.

Επισκεφτείτε το Ορφανοτροφείο που χρησιμοποιήθηκε και ως στρατώνας, την Μητρόπολη, την περιοχή Πλακάκια και Φάρος, τα ερείπια του αρχαίου ναού του Ελλάνιου Δία, το Αρχαιολόγικό Μουσείο και το Μουσείο Καπράλου, καθώς και το Κυβερνείο του Καποδίστρια με την βιβλιοθήκη των 7000 τόμων.

Μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής είναι τα Πλακάκια, ο Παλιόπυργος, ο Άγιος Βασίλειος, ο Μικρός και Μεγάλος Μαραθώνας και φυσικά η παραλία της Πέρδικας. Δοκιμάστε γλυκό του κουταλιού φυστίκι και φρέσκο ψάρι.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!