Κατοικία στο Αγκίστρι με υπεροχή θέα στην περιοχή Αργοσαρωνικός / Αίγινα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Κατοικία στο Αγκίστρι με υπεροχή θέα
  • Κατοικία στο Αγκίστρι με υπεροχή θέα
  • Κατοικία στο Αγκίστρι με υπεροχή θέα
  • Κατοικία στο Αγκίστρι με υπεροχή θέα
  • Κατοικία στο Αγκίστρι με υπεροχή θέα
  • Κατοικία στο Αγκίστρι με υπεροχή θέα
  • Κατοικία στο Αγκίστρι με υπεροχή θέα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: Ζητήστε τιμή €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1588
Εμβαδόν:100 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Επιπλωμένο:ν
Αποθήκη:ν

Ένα πραγματικά μοναδικό ακίνητο μπορεί να γίνει δικό σας, προσφέροντάς σας στιγμές μπροστά σε ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και υπέροχη θέα. Πρόκειται για μια εξαιρετική κατοικία, η οποία βρίσκεται στο γραφικό νησί Αγκίστρι, δίπλα στην Αίγινα, σε απόσταση μικρότερη της μιας ώρας από τον Πειραιά. Η περιοχή ενδείκνυται για ήσυχες διακοπές, ενώ συγκεντρώνει επισκέπτες μια άλλης κουλτούρας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ειδυλλιακή! Τα καταγάλανα νερά, η πληθώρα των κέντρων διασκέδασης και παραδοσιακής κουζίνας, σε συνδυασμό με τις περιοχές πρασίνου, προσφέρουν εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης για κάθε επισκέπτη.

Το ακίνητο που διατίθεται, αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα, καθώς απλώνεται πάνω σε έναν βράχο, μπροστά σε ένα από τα γραφικά λιμανάκια του νησιού. Πρόκειται για ένα κτίσμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου, με ενταγμένα αρκετά σύγχρονα στοιχεία. Καταλαμβάνει επιφάνεια 100m2, με το μεγάλο και άνετο μπαλκόνι του να προσφέρει στιγμές απόλαυσης, καθώς μπροστά του απλώνεται η απεριόριστη θέα 360o σε ολόκληρο τον Αργοσαρωνικό. 

Εσωτερικά το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, τα οποία είναι master, και έναν μεγάλο ενιαίο χώρο στο κέντρο της κατοικίας όπου χρησιμοποιείται ως σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία. Επιπλέον, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, αλλά και ανεξάρτητη είσοδος σε μικρή ιδιωτική αυλή. Στα χαρακτηριστικά του ακινήτου, προστίθενται και το τζάκι, ο κλιματισμός, το σύστημα συναγερμού, το bbq στη βεράντα και η όμορφη οροφή από ξύλο. Τέλος, να σημειωθεί πως το ακίνητο διατίθεται επιπλωμένο και εξοπλισμένο, ώστε να είναι έτοιμο προς κάθε χρήση άμεσα.

 

 

 

Αίγινα


Βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά. Στην είσοδο του Λιμανιού θα βρείτε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Θα θαυμάσετε τα νεοκλασσικά κτήρια και γραφικές ταβέρνες.

Επισκεφτείτε το Ορφανοτροφείο που χρησιμοποιήθηκε και ως στρατώνας, την Μητρόπολη, την περιοχή Πλακάκια και Φάρος, τα ερείπια του αρχαίου ναού του Ελλάνιου Δία, το Αρχαιολόγικό Μουσείο και το Μουσείο Καπράλου, καθώς και το Κυβερνείο του Καποδίστρια με την βιβλιοθήκη των 7000 τόμων.

Μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής είναι τα Πλακάκια, ο Παλιόπυργος, ο Άγιος Βασίλειος, ο Μικρός και Μεγάλος Μαραθώνας και φυσικά η παραλία της Πέρδικας. Δοκιμάστε γλυκό του κουταλιού φυστίκι και φρέσκο ψάρι.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!