Οικόπεδο στην Αίγινα - Μεσαγρός στην περιοχή Αργοσαρωνικός / Αίγινα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Μεσαγρός
  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Μεσαγρός
  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Μεσαγρός
  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Μεσαγρός
  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Μεσαγρός
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 165.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1330
Εμβαδόν:6.400 m2
Απόσταση από θάλασσα:3km

Εάν κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει ένα ακίνητο στο νησιωτικό χώρο της Ελλάδος, αλλά χωρίς να απομακρυνθεί πολύ από την πρωτεύουσα, τότε η ιδανική επιλογή είναι το οικόπεδο που διατίθεται στην Αίγινα.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο εκτάσεως 6.400m2, στην περιοχή Μεσαγρός, ένα σημείο μεγάλης φυσικής και αρχαιολογικής σημασίας. Ο οικισμός είναι πλούσιος σε πράσινο, με τη θάλασσα να απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα, επιτρέποντας σε όποιον επιλέξει αυτό το οικόπεδο να απολαμβάνει άμεσα όμορφες στιγμές στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο. Η ιστορικότητα του χώρου, επίσης, είναι υψηλής σημασίας για την περιοχή, καθώς απέχει μόλις 5 λεπτά από τον αρχαίο ιστορικό Ναό της Αφαίας - Αθηνάς. Βρίσκεται εντός του σχεδίου, έχοντας άμεση πρόσβαση στον κοινοτικό δρόμο, με αποτέλεσμα να είναι εφικτό να φθάσει κανείς στο σημείο από όλο το νησί. Η πανοραμική θέα που διαθέτει δίνει τη δυνατότητα σε όποιον χτίσει εκεί την κατοικία του να απολαμβάνει τη θάλασσα και τη φύση από κάθε γωνιά του ακινήτου.

Είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε μια μόνιμη κατοικία στην Αίγινα για να ζήσετε μακριά από τα προβλήματα της πόλης, είτε επιθυμείτε να χτίσετε μια παραθεριστική κατοικία για να απολαμβάνετε τις διακοπές σας, αυτό το οικόπεδο είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς.

Αίγινα


Βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά. Στην είσοδο του Λιμανιού θα βρείτε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Θα θαυμάσετε τα νεοκλασσικά κτήρια και γραφικές ταβέρνες.

Επισκεφτείτε το Ορφανοτροφείο που χρησιμοποιήθηκε και ως στρατώνας, την Μητρόπολη, την περιοχή Πλακάκια και Φάρος, τα ερείπια του αρχαίου ναού του Ελλάνιου Δία, το Αρχαιολόγικό Μουσείο και το Μουσείο Καπράλου, καθώς και το Κυβερνείο του Καποδίστρια με την βιβλιοθήκη των 7000 τόμων.

Μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής είναι τα Πλακάκια, ο Παλιόπυργος, ο Άγιος Βασίλειος, ο Μικρός και Μεγάλος Μαραθώνας και φυσικά η παραλία της Πέρδικας. Δοκιμάστε γλυκό του κουταλιού φυστίκι και φρέσκο ψάρι.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!