Οικόπεδο στην Αίγινα - Αλώνες στην περιοχή Αργοσαρωνικός / Αίγινα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Αλώνες
  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Αλώνες
  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Αλώνες
  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Αλώνες
  • Οικόπεδο στην Αίγινα - Αλώνες
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1329
Εμβαδόν:2.000 m2

Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού το οποίο είναι η Αίγινα, αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών.  Η πλειοψηφία αυτών μάλιστα είναι Έλληνες της Αττικής που το βρίσκουν ως μια πολύ καλή και κοντινή επιλογή για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και διακοπών. Στην Αίγινα και συγκεκριμένα στην περιοχή Αλώνες, διατίθεται οικόπεδο - αγροτεμάχιο 2.000m2. Βρίσκεται εντός του οικισμού, όμως εκτός σχεδίου δόμησης, με αποτέλεσμα να αποκτά δικαίωμα δόμησης 120m2. 

Το σημείο χωροθέτησης του οικοπέδου δημιουργεί την αίσθηση της διαμονής στη φύση, με μια υπέροχη θέα προς το βουνό να το συνοδεύει. Βρίσκεται μέσα στο πράσινο, ενώ σε 5 μόλις λεπτά μπορεί κανείς να βρεθεί στην υπέροχη παραλία της Αγίας Μαρίνας, απολαμβάνοντας με την οικογένειά του τη θάλασσα. Εκτός από τα δέντρα και τα φυτά που περιβάλλουν το οικόπεδο, υπάρχουν και μερικά μέσα σε αυτό, τα οποία κατά κύριο λόγο είναι ελιές και τα γνωστά σε όλους φυστικόδεντρα της Αίγινας. Η άμεση πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο, που βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από το οικόπεδο, το καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό σαν επένδυση, καθώς μπορεί κανείς να απολαύσει την ησυχία του οικισμού, μακριά από την κίνηση, ενώ ταυτόχρονα είναι άμεσα προσβάσιμο απ’ όλο το νησί.

Είτε επιθυμεί κανείς μια κατοικία (μόνιμη ή παραθεριστική), είτε επιθυμεί να επενδύσει σε ένα ακίνητο - αγροτεμάχιο, αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία γι’ αυτόν.

Αίγινα


Βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά. Στην είσοδο του Λιμανιού θα βρείτε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Θα θαυμάσετε τα νεοκλασσικά κτήρια και γραφικές ταβέρνες.

Επισκεφτείτε το Ορφανοτροφείο που χρησιμοποιήθηκε και ως στρατώνας, την Μητρόπολη, την περιοχή Πλακάκια και Φάρος, τα ερείπια του αρχαίου ναού του Ελλάνιου Δία, το Αρχαιολόγικό Μουσείο και το Μουσείο Καπράλου, καθώς και το Κυβερνείο του Καποδίστρια με την βιβλιοθήκη των 7000 τόμων.

Μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής είναι τα Πλακάκια, ο Παλιόπυργος, ο Άγιος Βασίλειος, ο Μικρός και Μεγάλος Μαραθώνας και φυσικά η παραλία της Πέρδικας. Δοκιμάστε γλυκό του κουταλιού φυστίκι και φρέσκο ψάρι.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!