Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες στην περιοχή Πελοπόννησος / Αίγιο

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
 • Αυτόνομες πέτρινες μεζονέτες
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 270.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1218
Κατάσταση:ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Εμβαδόν:110 m2
Όροφος:2
Υπνοδωμάτια:3
Μπάνια:2
Απόσταση από θάλασσα:5km
Parking:2
Αυτόνομη θέρμανση:OK
Τζάκι:1
Κήπος:OK

Σύγχρονες κατοικίες υπάρχουν πολλές, αρχοντικά σπίτια πέτρινα  υπάρχουν λίγα. Βασικά πλεονεκτήματα της πέτρας είναι η αντοχή του υλικού στο χρόνο, η ευκολία συντήρησης (δεν χρειάζεται σοβάτισμα ή βάψιμο), η μεγάλη θερμοχωρητικότητα (βοηθά στην αποθήκευση θερμότητας) και η υψηλή αισθητική.

Τα σπίτια από πέτρα, είναι σαφώς τα πλέον καλαίσθητα κι απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον. Αν είστε λάτρεις της μοναδικότητας που θα προσφέρει η πέτρα και το ξύλο σε σας και στην οικογένεια σας , τότε η απόφαση είναι μια... Αποκτήστε δυο μεζονέτες καινούργιας κατασκευής όλο πέτρα σε συνδυασμό με το ξύλο που είναι στις εσωτερικές οροφές των και στους εξωτερικούς χώρους τους. Μπορείτε να αποκτήσετε και την καθεμία ξεχωριστά.

Η κάθε μεζονέτα είναι 110 τετραγωνικά μετρά , αποτελούμενη απο δυο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει  το σαλόνι με τζάκι, την κουζίνα , και ένα WC. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει και μια μεγάλη βεράντα 30 τετραγωνικών μέτρων, στην όποια μπορείτε να απολαμβάνετε το φαγητό σας ή τον καφέ σας. Στην βεράντα αυτή υπάρχει και BBQ για να οργανώνεται τις διάφορες εκδηλώσεις σας. Στο επάνω επίπεδο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια και ένα παιδικό , και ένα μπάνιο.  Η κάθε μεζονέτα έχει αυτόνομη θέρμανση  με λέβητα πετρελαίου και στην κάθε μια ανήκουν απο δυο θέσεις παρκινγκ. 

Οι δυο μεζονέτες βρίσκονται σε μια έκταση 1200 τετραγωνικών μέτρων οικόπεδο  , μοιρασμένο εξίσου και για τις δυο. Τα δυο αρχοντικά κατέχουν δυο υπέροχους κήπους . Το ένα στο πίσω μέρος του οικοπέδου αποτελούμενο απο φρουτόδεντρα ( πορτοκάλια , λεμόνια ,  αχλάδια , μανταρίνια , κυδωνιά , ροδάκινα , σταφύλια , ελιές , ροδιά και σύκα ) και το άλλο στο μπροστινό μέρος του οικόπεδου με διαφορά ανθοφόρα λουλούδια . Οι μεζονέτες είναι ημιτελείς βρίσκονται στην κατασκευαστική φάση που βλέπετε στις φωτογραφίες τους . Λείπουν ελάχιστα πράγματα για την ολοκλήρωση τους , άλλα σημαντικά στο να προσθέσετε  ΕΣΕΙΣ πλέον στο μελλοντικό σας σπιτι το προσωπικό σας γούστο. Αυτά που λείπουν είναι οι χρωματισμοί των εσωτερικών χωρών , οι επενδύσεις των δαπέδων, οι ντουλάπες ,τα είδη υγιεινής. Αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα τους, τα τελειοποιείτε ΕΣΕΙΣ όπως τα θέλετε.

Η γύρω περιοχή παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη , στην ίδια περιοχή έχουν αγοράσει παρά πολλά σπίτια διάφορες εθνικότητες Ευρωπαίοι.

 Αποστάσεις : 

από τη πόλη της Πάτρα 35 km

απο το Γενικό Νοσοκομείο του Αιγίου είναι 3,5 km

απο το καινούριο λιμάνι του Αιγίου 5,5 km

απο το καινούριο σταθμό του τρένου 4,5 km

από τη παραλία 5 km

είναι δίπλα στο κεντρικό δρόμο

Αίγιο


Το Αίγιο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας μετά από την πρωτεύουσα, την Πάτρα. Είναι έδρα του Δήμου Αιγιαλείας , είναι κτισμένο παραθαλάσσια και λόγω της θέσης του είναι γνωστό ως το μπαλκόνι του Κορινθιακού.

Στο Αίγιο εξαιτίας της ανθηρής οικονομικής κατάστασης, που οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στο εμπόριο της περίφημης Κορινθιακής σταφίδας, που παρήγαγε η περιοχή, οικοδομήθηκαν πολλά όμορφα νεοκλασικά κτίρια.

Αξιοθέατα – Μνημεία

Ειδικό ενδιαφέρον των τουριστών είναι το παλαιό τμήμα της πόλης (με στοιχεία της χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής των αρχών του 20ου αιώνα) και η παραλία από το σιδηροδρομικό σταθμό (που παρέχει ένα παράδειγμα της αρχιτεκτονικής σιδηροδρόμων των αρχών του 20ου αιώνα) ως την εκκλησία της Παναγίας της Τρυπητής, όπου διακρίνονται οι παλαιές σταφιδαποθήκες (όλες τώρα εσωτερικά μετασχηματισμένες σε πολυτελή καφέ) αλλά και του παλαιού εργοστασίου χαρτοποιίας (που παρέχει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής από την αρχή του προηγούμενου αιώνα).

Η Παναγία η Τρυπητή είναι η πολιούχος του Αιγίου. Βρίσκεται κτισμένη στην παραλία του Αιγίου σε απόκρημνο βράχο ύψους 30μ από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα σε Σπήλαιο (τρύπα). Όποιος επισκέπτεται για πρώτη φορά το προσκύνημα εντυπωσιάζεται από τη θέση του πάνω στο βράχο καθώς και από την ομορφιά του τοπίου. Μία κλίμακα με 150 σκαλοπάτια ενώνει το Ιερό Προσκύνημα με το δημόσιο δρόμο.

Παραλίες

Η ακτογραμμή της Αιγιαλείας διαθέτει πολλές όμορφες και καθαρές παραλίες και σας προσφέρεται η δυνατότητα να επισκεφθείτε αρκετές πολύ εύκολα, αφού οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές. Κάθε παραλία έχει τη δική της μοναδική ομορφιά και γραφικότητα, ενώ οι παραλιακές ταβέρνες και τα μπαράκια συμπληρώνουν την εικόνα. Η παραλία του Αιγίου, με την ονομασία Αλική, βρίσκεται δίπλα στη φυσική λιμνοθάλασσα με τα αγριοπούλια. Οι πανέμορφες παραλίες των Σελιανίτικων και του Λόγγου είναι οι πιο κοντινές δυτικά του Αιγίου. Είναι μικροί κόλποι με ψιλό βότσαλο και κατοικίες κρυμμένες μέσα σε λουλουδιασμένες αυλές και δρομάκια πνιγμένα στο πράσινο. Η κοσμοπολίτικη παραλία της Άκολης, με τα μπαράκια και τις ταβέρνες πάνω στη θάλασσα βρίσκεται κι αυτή δίπλα από τη φυσική λιμνοθάλασσα με τα αγριοπούλια. Η παραλία του Ψαθόπυργου στο γνωστό ψαροχώρι που φημίζεται για τις ψαροταβέρνες του και βρίσκεται μεταξύ Αιγίου και Πάτρας. Στο χωριό Λαμπίρι, ένας πανέμορφος φυσικός κόλπος με πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Η αρκετά γνωστή παραλία στα Νικολέικα, στα 15 χιλιόμετρα ανατολικά του Αιγίου προς Αθήνα. Η Ροδιά, μια μικρή και κάπως μοναχική παραλία, στο ομώνυμο χωριό. Και τέλος η παραλία Τράπεζα ή Πούντα για τους ντόπιους, είναι μια από τις καλύτερες παραλίες του Κορινθιακού, με τεράστια άσπρα βότσαλα, μεγάλη σε μήκος και με καταγάλανα νερά, στα 22 χιλιόμετρα ανατολικά προς Αθήνα. Εδώ θα βρείτε λίγες ταβέρνες, ενώ το ομώνυμο χωριό έχει πανοραμική θέα στον Κορινθιακό και απέχει περίπου 150 μέτρα από τη θάλασσα.

Γεύσεις

Πολλά μεζεδοπωλεία υπάρχουν στο Αίγιο στα οποία έχουν την τιμητική τους τα μεζεδάκια, το κοντοσούβλι και το καλό χύμα κρασί . Μεγάλη ποικιλία από θαλασσινούς μεζέδες, φρέσκο ψάρι, και με σπεσιαλιτέ τις γαρίδες σαγανάκι, τις σαρδέλες στη σχάρα, το καλαμαράκι στιφάδο και το κουνέλι λαδορίγανη συνοδεία με τσιπουράκι, θα βρείτε στα ταβερνάκια πλάι στο κύμα αλλά και σε κουτουκάκια με όμορφους κήπους.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!