Τριώροφη κατοικία στην Άνοιξη Αττικής στην περιοχή Αττική / Αθήνα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Τριώροφη κατοικία στην Άνοιξη Αττικής
 • Τριώροφη κατοικία στην Άνοιξη Αττικής
 • Τριώροφη κατοικία στην Άνοιξη Αττικής
 • Τριώροφη κατοικία στην Άνοιξη Αττικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 310.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1496
Εμβαδόν:214 m2
Parking:ν
Αποθήκη:ν

Η περιοχή της Άνοιξης αποτελεί ένα μέρος όπου τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αγαπά τη φύση ενώ παράλληλα επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στην Αθήνα. Μια νέα κοσμοπολίτικη περιοχή έχει ανοίξει τις πόρτες της για όλους εκείνους που θέλουν την πολυτέλεια στη ζωή τους και έτσι ολοένα και περισσότερες νέες πολυτελείς κατασκευές ξεπροβάλλουν δίνοντας μεγαλύτερη αίγλη στο χώρο.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε κι εσείς τη δική σας κατοικία μέσα σε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα, παρουσιάζεται με την τριώροφη μεζονέτα που διατίθεται στη θέση "Κοιμήσεως Θεοτόκου και Ιωάννου Μεταξά'' στην Άνοιξη. Πρόκειται για ένα κτίριο, το οποίο παραδίδεται αποπερατωμένο με συνολική επιφάνεια 214,11m2, σε οικόπεδο εμβαδού 236,89m2. Η κατοικία αυτή αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα, με το υπόγειο να καταλαμβάνει 63,97m2 και να διαθέτει μόνο βοηθητικές χρήσεις όπως την αποθήκη, το λεβητοστάσιο και το μηχανοστάσιο. Επιπλέον, το ισόγειο της κατοικίας σε 63,97m2 αναπτύσσει διάφορες κύριες χρήσεις, ενώ στο ίδιο επίπεδο υπάρχει και ένας στεγασμένος χώρος στάθμευσης 22,20m2. Το τελευταίο επίπεδο, αυτό του 1ου ορόφου καταλαμβάνει 63,97m2 και αποτελείται μόνον από κύριες χρήσεις. 

Το ακίνητο είναι πανταχόθεν ελεύθερο δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την εξαιρετική θέα. Να σημειωθεί πως το ακίνητο βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αναθεώρησης της αδείας, ώστε να προκύψει νέα διαμόρφωση και αρχιτεκτονικές αλλαγές, ενώ δύναται επίσης να κατασκευασθούν και να διατεθούν 2 ξεχωριστές κατοικίες στο οικόπεδο αυτό. Η επιλογή είναι στα χέρια σας, όπως και η ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο.

Αθήνα


Αποτελεί την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εδώ βρέθηκαν ίχνη οργανωμένης ζωής από τη Νεολιθική Περίοδο.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Αρχαιολογικοί χώροι:

 • Βράχος της Ακρόπολης: Κατοικείται από τον 3ο αι. π.Χ. Οι επισκέπτες μπαίνουν στον αρχαιολογικό χώρο από την Πύλη Μπελέ. Θα δείτε τα Προπύλαιο και το κτήριο Παρθενώνα, του ιερού της Αθηνάς.
 • Άρειος Πάγος: Στην βορειοδυτική πλευρά της Ακρόπολης.
 • Πνύκα: Εδώ συνεδρίαζε η Εκκλησία του Δήμου.
 • Αρχαία Αγορά: Εδώ βρίσκεται ο Ναός του Ηφαίστου, η Θόλος το διοικητικό κέντρο της πόλης, το νέο Βουλευτήριο όπου συνεδρίαζε η Βουλή των Πεντακοσίων, η Ποικίλη Στοά και η Στοα του Αττάλου (2ος αι. π.Χ.)
 • Ρωμαική Αγορά (10ς αι. μ.Χ.): Εδώ βρίσκεται και το Ρολόι του Κυρρήστου και πρίν καταστραφεί το 267μ.Χ. η Βιβλιοθήκη του Ανδριανού.
 • Μνημείο Λυσικράτους: Στην περιοχή της Πλάκας γνωστο και ως Φανάρι του Διογένη (334π.Χ.)
 • Κεραμεικός : Περνώντας το Δίπυλο την επίσημη είσοδο της Αρχαίας Αθήνας βρισκόμαστε στο Νεκροταφείο του Κεραμεικού, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πρωτεύουσας.
 • Στήλες του Ολυμπίου Διος-Πύλη Ανδριανού -Παναθηναικό Στάδιο-Λόφος των Μουσών/Φιλοπάππου
 • Βουλή των Ελλήνων: Κτίστηκε ως Ανάκτορο του Όθωνα το 1933 και τώρα στεγάζει την ελληνική βουλή.
 • Άλλα αξιοθέατα: Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο Εθνικός Κήπος, το Ζάππειο Μέγαρο, ο Λυκαβηττός, το Ιλίου Μέλαθρον. Στην Αθήνα θα επισκευτείτε πληθώρα μουσείων και βυζαντινών μνημείων. Οι επιλογές για διασκέδαση και εξορμήσεις είναι αμέτρητες καθώς επίσης και για κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!