Διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη Αττικής στην περιοχή Αττική / Αθήνα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη Αττικής
 • Διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη Αττικής
 • Διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη Αττικής
 • Διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη Αττικής
 • Διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη Αττικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 175.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1561
Κατάσταση:Ανακαινισμένο
Εμβαδόν:105 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Αποθήκη:ν

Η πολυτέλεια που χαρίζει η Αθήνα στην καθημερινότητά μας έχει ξεχωριστό χαρακτήρα. Η διαμονή σε περιοχές που έχουν άμεση πρόσβαση με το κέντρο της Πρωτεύουσας θεωρούνται από τις ιδανικότερες για όσους αγαπούν την έντονη ζωή και τη διασκέδαση! Σε περιπτώσεις όπου μπορεί να συνδυαστεί με τη θάλασσα, τότε οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες για να αποκτήσει κανείς μια μόνιμη κατοικία. Τα Νότια Προάστια αποτελούν μια εξ' αυτών τω περιπτώσεων. Στο πλαίσιο αυτό είναι και η Νέα Σμύρνη, η οποία απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, αλλά ταυτόχρονα και από τη θάλασσα. Παράλληλα, η αγορά και η διασκέδαση της περιοχής είναι εξαιρετικές, καθώς και η ποιότητα των κατοίκων. Εάν συνεκτιμηθεί πως τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εύκολα προσβάσιμα, τότε το σύνολο της περιοχής αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς νέους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Μπορείτε σήμερα να γίνετε κι εσείς μέλος αυτής της περιοχής, αποκτώντας ένα εξαιρετικό διαμέρισμα που πωλείται στη Ν. Σμύρνη. Πρόκειται για ένα ακίνητο που κρύβει την αίγλη μιας άλλης εποχής, ενώ με την ανακαίνιση που έχει υποστεί σε μεταφέρει στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η επιφάνεια που καταλαμβάνει το διαμέρισμα φθάνει τα 105m2 και διαθέτει έναν άνετο χώρο υποδοχής, μια μοντέρνα και άνετη κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 wc. Η διαρρύθμιση της κατοικίας είναι άνετη, δημιουργώντας έναν λειτουργικό χώρο. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει και αποθήκη 10m2, η οποία καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες. Το διαμέρισμα, προσφέρει μια όμορφη θέα, με τον ανοιχτό ορίζοντα να απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να τον απολαμβάνετε από τη μεγάλη βεράντα. Η αυτονομία στη θέρμανση πετρελαίου είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό του ακινήτου. Να σημειωθεί πως το ακίνητο διατίθεται με τις ηλεκτρικές συσκευές. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει ένα όμορφο ακίνητο στα Νότια Προάστια. 

 

 

 

Αθήνα


Αποτελεί την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εδώ βρέθηκαν ίχνη οργανωμένης ζωής από τη Νεολιθική Περίοδο.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Αρχαιολογικοί χώροι:

 • Βράχος της Ακρόπολης: Κατοικείται από τον 3ο αι. π.Χ. Οι επισκέπτες μπαίνουν στον αρχαιολογικό χώρο από την Πύλη Μπελέ. Θα δείτε τα Προπύλαιο και το κτήριο Παρθενώνα, του ιερού της Αθηνάς.
 • Άρειος Πάγος: Στην βορειοδυτική πλευρά της Ακρόπολης.
 • Πνύκα: Εδώ συνεδρίαζε η Εκκλησία του Δήμου.
 • Αρχαία Αγορά: Εδώ βρίσκεται ο Ναός του Ηφαίστου, η Θόλος το διοικητικό κέντρο της πόλης, το νέο Βουλευτήριο όπου συνεδρίαζε η Βουλή των Πεντακοσίων, η Ποικίλη Στοά και η Στοα του Αττάλου (2ος αι. π.Χ.)
 • Ρωμαική Αγορά (10ς αι. μ.Χ.): Εδώ βρίσκεται και το Ρολόι του Κυρρήστου και πρίν καταστραφεί το 267μ.Χ. η Βιβλιοθήκη του Ανδριανού.
 • Μνημείο Λυσικράτους: Στην περιοχή της Πλάκας γνωστο και ως Φανάρι του Διογένη (334π.Χ.)
 • Κεραμεικός : Περνώντας το Δίπυλο την επίσημη είσοδο της Αρχαίας Αθήνας βρισκόμαστε στο Νεκροταφείο του Κεραμεικού, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πρωτεύουσας.
 • Στήλες του Ολυμπίου Διος-Πύλη Ανδριανού -Παναθηναικό Στάδιο-Λόφος των Μουσών/Φιλοπάππου
 • Βουλή των Ελλήνων: Κτίστηκε ως Ανάκτορο του Όθωνα το 1933 και τώρα στεγάζει την ελληνική βουλή.
 • Άλλα αξιοθέατα: Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο Εθνικός Κήπος, το Ζάππειο Μέγαρο, ο Λυκαβηττός, το Ιλίου Μέλαθρον. Στην Αθήνα θα επισκευτείτε πληθώρα μουσείων και βυζαντινών μνημείων. Οι επιλογές για διασκέδαση και εξορμήσεις είναι αμέτρητες καθώς επίσης και για κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!