Μονοκατοικία στο Διόνυσο Αττικής στην περιοχή Αττική / Αθήνα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μονοκατοικία στο Διόνυσο Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Διόνυσο Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Διόνυσο Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Διόνυσο Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Διόνυσο Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Διόνυσο Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Διόνυσο Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Διόνυσο Αττικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 650.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Luxury Villas
Κωδικός ακινήτου:DG 1311
Εμβαδόν:350 m2
Υπνοδωμάτια:5
Μπάνια:4
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Πισίνα:ν
Αποθήκη:ν
Κλιματισμός:ν
Εντοιχισμένες συσκευές:ν

Η περιοχή του Διονύσου Αττικής είναι γνωστή από την αρχαιότητα, με τη σημαντικότητα αυτής να εγγυάται εκείνα τα χρόνια, στον πλούτο της ευρύτερης περιοχής λόγω της ύπαρξης του Πεντελικού μαρμάρου. Λόγω της ύπαρξης του μαρμάρου, το σιδηροδρομικό δίκτυο έφτασε πολύ νωρίς ως το σημείο αυτό, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες πρόσβασης στην Ανατολική Αττική. Στη σύγχρονη κοινωνία, ολοένα και περισσότεροι πολίτες της ''υψηλής'' τάξης θα έλεγε κανείς, έχουν επιλέξει το Διόνυσο για τη διαμονή τους, καθώς επιθυμούν μια περιοχή πλούσια σε πράσινο, μακριά από την ηχορύπανση και την ατμοσφαιρική ρύπανση του κέντρου της Αθήνας, χωρίς όμως να αποκόπτονται από τον πολιτισμό και τον παλμό της πρωτεύουσας. Έτσι κατά καιρούς, πολλές βίλλες έχουν χτιστεί δίνοντας επιπλέον αίγλη στην περιοχή και αποτελώντας πόλο έλξης ακόμη περισσότερων κατοίκων που επιθυμούν να ζουν μέσα στην πολυτέλεια.

Σε αυτή την περιοχή διατίθεται μια υπέροχη μονοκατοικία 350m2, 4 επιπέδων, σε οικόπεδο 900m2, με απεριόριστη θέα προς το βουνό, τη θάλασσα, αλλά και την Εύβοια. Στο ακίνητο υπάρχουν 5 υπνοδωμάτια, τα οποία διαθέτουν ανεξάρτητο μπαλκόνι και 4 μπάνια. Επίσης, στο χώρο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι 100m2, με τζάκι στο οποίο μπορεί κανείς να διοργανώνει μεγάλες εκδηλώσεις και να απολαμβάνει το ακίνητό του παρέα με φίλους και την οικογένειά του, αλλά και ένα καθιστικό μικρότερης έκτασης για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, η τραπεζαρία είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να φιλοξενεί πολλούς καλεσμένους σε όμορφα γεύματα με την οικογένεια. Η κουζίνα βρίσκεται σε ανεξάρτητο χώρο και είναι πλήρως εξοπλισμένη με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Υπάρχουν επιπλέον, μεγάλοι βοηθητικοί χώροι που καθιστούν τη διαμονή στο χώρο ακόμη πιο εύκολη, με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και το κλειστό χώρο στάθμευσης χωρητικότητας 3 αυτοκινήτων να καλύπτουν τις άμεσες ανάγκες των ιδιοκτητών. 

Ο χώρος περιβάλλεται από έναν καταπράσινο κήπο 400m2, ο οποίος είναι γεμάτος φυτά και λουλούδια πλαισιώνοντας την πισίνα των 30m2. Οι στιγμές που μπορεί κανείς να ζήσει στον κήπο, δεν περιορίζονται στην απόλαυση της κολύμβησης ή της ηλιοθεραπείας, αλλά και στης διοργάνωσης πλούσιων γευμάτων στο bbq που υπάρχει. Μέσα σε ένα πευκόφυτο περιβάλλον διατίθεται αυτή η όμορφη μονοκατοικία, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, προσφέροντας σε όποιον την αποκτήσει την πολυτέλεια που αρμόζει σε αυτόν και την οικογένειά του. Τέλος, στο οικόπεδο υπάρχει επιπλέον ένα κτίσμα 50m2, που λειτουργεί ως ξενώνας, το οποίο διαθέτει ανεξάρτητη κουζίνα και μπάνιο και έχει θέα στον κήπο και την πισίνα του ακινήτου. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να ζει μέσα στη φύση, δίχως να απομακρυνθεί από την Αττική.

 

 

Αθήνα


Αποτελεί την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εδώ βρέθηκαν ίχνη οργανωμένης ζωής από τη Νεολιθική Περίοδο.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Αρχαιολογικοί χώροι:

 • Βράχος της Ακρόπολης: Κατοικείται από τον 3ο αι. π.Χ. Οι επισκέπτες μπαίνουν στον αρχαιολογικό χώρο από την Πύλη Μπελέ. Θα δείτε τα Προπύλαιο και το κτήριο Παρθενώνα, του ιερού της Αθηνάς.
 • Άρειος Πάγος: Στην βορειοδυτική πλευρά της Ακρόπολης.
 • Πνύκα: Εδώ συνεδρίαζε η Εκκλησία του Δήμου.
 • Αρχαία Αγορά: Εδώ βρίσκεται ο Ναός του Ηφαίστου, η Θόλος το διοικητικό κέντρο της πόλης, το νέο Βουλευτήριο όπου συνεδρίαζε η Βουλή των Πεντακοσίων, η Ποικίλη Στοά και η Στοα του Αττάλου (2ος αι. π.Χ.)
 • Ρωμαική Αγορά (10ς αι. μ.Χ.): Εδώ βρίσκεται και το Ρολόι του Κυρρήστου και πρίν καταστραφεί το 267μ.Χ. η Βιβλιοθήκη του Ανδριανού.
 • Μνημείο Λυσικράτους: Στην περιοχή της Πλάκας γνωστο και ως Φανάρι του Διογένη (334π.Χ.)
 • Κεραμεικός : Περνώντας το Δίπυλο την επίσημη είσοδο της Αρχαίας Αθήνας βρισκόμαστε στο Νεκροταφείο του Κεραμεικού, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πρωτεύουσας.
 • Στήλες του Ολυμπίου Διος-Πύλη Ανδριανού -Παναθηναικό Στάδιο-Λόφος των Μουσών/Φιλοπάππου
 • Βουλή των Ελλήνων: Κτίστηκε ως Ανάκτορο του Όθωνα το 1933 και τώρα στεγάζει την ελληνική βουλή.
 • Άλλα αξιοθέατα: Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο Εθνικός Κήπος, το Ζάππειο Μέγαρο, ο Λυκαβηττός, το Ιλίου Μέλαθρον. Στην Αθήνα θα επισκευτείτε πληθώρα μουσείων και βυζαντινών μνημείων. Οι επιλογές για διασκέδαση και εξορμήσεις είναι αμέτρητες καθώς επίσης και για κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!