Οικόπεδο στο Μαράθι Χανίων στην περιοχή Κρήτη / Ακρωτήρι

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στο Μαράθι Χανίων
  • Οικόπεδο στο Μαράθι Χανίων
  • Οικόπεδο στο Μαράθι Χανίων
  • Οικόπεδο στο Μαράθι Χανίων
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 260.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1406
Εμβαδόν:6.930 m2
Απόσταση από θάλασσα:2km

Σε μια ήσυχη τοποθεσία, μόλις πέντε λεπτά έξω από το παραθαλάσσιο χωριό Μαράθι Χανίων, βρίσκεται ένα οικόπεδο 6.930τ.μ.. Το οικόπεδο προσφέρει πανοραμική, εξαιρετική θέα πάνω από το Μαράθι και τον κόλπο της Σούδας και κατά μήκος προς τα Λευκά Όρη, στην περιοχή του Αποκόρωνα.

Παρέχει τη δυνατότητα να χτίσει κανείς κτίριο επιφανείας 255τμ, συν υπόγειο στο ίδιο μέγεθος. Ταβέρνες και καταστήματα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, καθώς οι Στέρνες, είναι το πιο κοντινό παραδοσιακό χωριό με επιπλέον καταστήματα και μίνι μάρκετ.

Μόλις 2 χλμ από γνωστές αμμώδης παραλίες, 11χλμ από το αεροδρόμιο, 17χλμ από το κέντρο των Χανίων και 17χλμ από το λιμάνι της Σούδας, το οικόπεδο αυτό είναι ιδανικό να χτίσετε την μόνιμη ή την εξοχική σας κατοικία.

 

Ακρωτήρι


Η περιοχή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την απελευθέρωση της Κρήτης. Εδώ βρίσκεται και το φυσικό λιμάνι της Σούδας. Επισκεφτείτε τον οικογενειακό τάφο των Βενιζέλων, το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας κα τη μονή Γουβερνέτου και το σπήλαιο της Αρκουδιώτισσας. Δημοφιλείς παραλίες είναι αυτές του Σταυρού και του Καλαθά.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!