Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων στην περιοχή Κρήτη / Ακρωτήρι

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων
  • Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων
  • Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων
  • Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 2.000.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1407
Εμβαδόν:20.000 m2
Απόσταση από θάλασσα:2km
Επαγγελματική χρήση:ν

Στην Κρήτη,  στη χερσόνησο Ακρωτηρίου στα Χανιά, διατίθεται ένα οικόπεδο δίπλα στη θάλασσα, με επιφάνεια 20.000τ.μ., κοντά στο χωριό Σταυρός, με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα και στο βουνό.

Παρέχει τη δυνατότητα να χτιστεί κτίριο, κατάλληλο για εμπορική ανάπτυξη, επιφανείας 4.000τ.μ., οπότε το καθιστά ως ένα ιδανικό μέρος για την οικοδόμηση ενός ξενοδοχείου resort ή ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία και έχει άμεση οδική πρόσβαση. Η περιοχή του Σταυρού είναι πολύ δημοφιλής, καθώς διαθέτει πολλά θέρετρα και προσφέρει ποιότητα διακοπών. Η αμμώδης παραλία του Σταυρού απέχει μόλις 2 χλμ,  και επιπλέον στο χωριό  υπάρχουν καταστήματα, μίνι-μάρκετ, ταβέρνες, καφετέριες, αρτοποιείο, ώστε ευνοούν την επιλογή του νέου ιδιοκτήτη που θέλει να ζήσει ή να επενδύσει σε αυτή την περιοχή.

Μόλις 9χλμ από το αεροδρόμιο των Χανιών και 15χλμ από το κέντρο της πόλης, αυτό το οικόπεδο να τονίσουμε ότι αποτελεί ευκαιρία για όποιον θέλει να επενδύσει στον τομέα του τουρισμού.

Ακρωτήρι


Η περιοχή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την απελευθέρωση της Κρήτης. Εδώ βρίσκεται και το φυσικό λιμάνι της Σούδας. Επισκεφτείτε τον οικογενειακό τάφο των Βενιζέλων, το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας κα τη μονή Γουβερνέτου και το σπήλαιο της Αρκουδιώτισσας. Δημοφιλείς παραλίες είναι αυτές του Σταυρού και του Καλαθά.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!