Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων στην περιοχή Κρήτη / Ακρωτήρι

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων
  • Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων
  • Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων
  • Οικόπεδο στο Ακρωτήρι Χανίων
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 390.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1468
Εμβαδόν:4.000 m2
Πόρτα ασφαλείας:2km

Ένα εκπληκτικό οικόπεδο 4.000τμ, διατίθεται στην περιοχή του Τερσανά, στο Ακρωτήρι Χανίων, με τη δυνατότητα  δόμησης 200τμ συν υπόγειο, ώστε να  χτίσετε την κατοικία που επιθυμείτε.

Λόγω της μοναδικής του θέσης, το συγκεκριμένο οικόπεδο προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο των Χανίων, τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Η πρόσβασή του από την αμμώδη παραλία με τα πεντακάθαρα νερά, είναι εύκολη και γρήγορη καθώς απέχει μόλις λίγα μέτρα.

Επιπλέον, οι άλλες παραλίες της περιοχής, απέχουν μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο. Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι 10 λεπτά και η πόλη των Χανίων μόλις 15 λεπτά. Το παραδοσιακό χωριό με τα καταστήματα, τα καφέ, τα εστιατόρια και περαιτέρω επιλογές για ψώνια, βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ.

Μια μοναδική ευκαιρία παρουσιάζεται με το οικόπεδο που διατίθεται, λίγα μόλις λεπτά από τα ονειρεμένα Χανιά!

 

Ακρωτήρι


Η περιοχή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την απελευθέρωση της Κρήτης. Εδώ βρίσκεται και το φυσικό λιμάνι της Σούδας. Επισκεφτείτε τον οικογενειακό τάφο των Βενιζέλων, το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας κα τη μονή Γουβερνέτου και το σπήλαιο της Αρκουδιώτισσας. Δημοφιλείς παραλίες είναι αυτές του Σταυρού και του Καλαθά.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!