Μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη Αττικής στην περιοχή Αττική / Ανατολική Αττική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη Αττικής
  • Μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη Αττικής
  • Μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη Αττικής
  • Μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη Αττικής
  • Μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη Αττικής
  • Μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη Αττικής
  • Μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη Αττικής
  • Μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη Αττικής
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1415
Εμβαδόν:530,53 m2
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:3
Parking:ν
Τζάκι:ν
Πισίνα:ν
Αποθήκη:ν
Κλιματισμός:ν

Το Πόρτο Ράφτη αποτελεί μια περιοχή τόσο κοντά στην Αθήνα, αλλά ταυτόχρονα τόσο απομονωμένη από την ένταση και τις δυσάρεστες συνέπειες της μεγαλούπολης. Μπορεί κανείς να απολαύσει την ηρεμία και τη γαλήνη της φύσης, ενώ παράλληλα είναι σε θέση να εξυπηρετείται άμεσα από κάθε υπηρεσία και την πλούσια αγορά του. Σε αυτό το μοναδικό μέρος μπορείτε να αποκτήσετε και τη δική σας επένδυση, με τη διάθεση ενός αγροτεμαχίου 5.571,60m2, στο οποίο είναι χτισμένη μεζονέτα συνολικής επιφανείας 530,53m2.

Το αγροτεμάχιο,  βρίσκεται εκτός σχεδίου στη θέση Άγιος Σπυρίδων, στα Μεσόγεια Αττικής, μόλις 25km από την Αθήνα. Εντός του αγροτεμαχίου να σημειωθεί πως υπάρχουν δυο δρόμοι διαμορφωμένοι και ένας ακόμη προς διαμόρφωση. Στο εσωτερικό του αγροτεμαχίου βρίσκεται μια μοναδική κατοικία τεσσάρων επιπέδων, με το ισόγειο να περιλαμβάνει την είσοδο, ένα μεγάλο χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας, ο οποίος είναι στολισμένος με ένα όμορφο τζάκι. Υπάρχει επίσης, ένα καθιστικό για τις καθημερινές ανάγκες των ιδιοκτητών με ένα ακόμη τζάκι, μια κουζίνα, η οποία συνοδεύεται από μια μικρή βοηθητική κουζίνα και αποθήκη τροφίμων. Ένα γραφείο και ένα wc αποτελούν τους υπολοίπους χώρους του επιπέδου αυτού. Στο επόμενο επίπεδο, ο 1ος όροφος καταλαμβάνει 136,94m2 και διαθέτει 1 master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό τζάκι, μια γκαρνταρόμπα, μπάνιο με υδρομασάζ και wc με ντουζιέρα, 2 ακόμη υπνοδωμάτια, χωλ και ένα ακόμη μπάνιο. Ακόμη ένα επίπεδο πιο πάνω βρίσκεται το δώμα του ακινήτου, το οποίο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο, ένα μπάνιο, μηχανοστάσιο, ανελκυστήρα με εξωτερική πόρτα, τα οποία καταλαμβάνουν 55.71m2. Το ακίνητο, βέβαια, διαθέτει και υπόγειο, το οποίο περιλαμβάνει 2 κλειστούς χώρους στάθμευσης, μια μεγάλη αποθήκη, δωμάτιο υπηρεσίας με ιδιωτικό μπάνιο, ξενώνα, ξυλαποθήκη και το μηχανοστάσιο σε επιφάνεια 173,06m2.

Για το σύνολο του ακινήτου έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά τελευταίας τεχνολογίας, θερμοδιακοπτόμενα αλουμίνια, διπλό κύκλωμα ζεστού νερού με επανακυκλοφορία, εγκαταστάσεις τηλεφωνικού κέντρου, δορυφορικής τηλεόρασης και κλιματισμού. Εσωτερικά το ακίνητο βρίσκεται στο στάδιο των χρωματισμών, ακριβώς ένα στάδιο πριν το τελευταίο χρώμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με μια τεχνοτροπία που θα μετατρέψει τις επιφάνειες σε λείες. Αντιθέτως, εξωτερικά είναι χρωματισμένο και σχεδόν ολοκληρωμένο. Ο περιβάλλοντας χώρος τώρα του ακινήτου είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να αποδίδει μια όμορφη εικόνα για το ακίνητο, με την πισίνα να αποτελεί κεντρικό στοιχείο για το ακίνητο καταλαμβάνοντας χώρο 7,5Χ13 μέτρα, με περιβάλλοντα χώρο 450m2. Να σημειωθεί πως στο ακίνητο υπάρχει γεώτρηση με άφθονο νερό για τις άμεσες ανάγκες των ιδιοκτητών. Παρατηρείται πως κατά το σύνολό του το ακίνητο αποτελεί μια πολυτελέστατη οικοδομή, η οποία περιμένει το νέο του ιδιοκτήτη να ζήσει το όνειρό του, μαζί με την οικογένειά του!!!

Ανατολική Αττική


Εδώ θα βρεθείτε σε παραθαλάσσιες περιοχές με ωραίες παραλίες και έντονη δραστηριότητα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης κοντινών εξορμήσεων από τους Αθηναίους.

Επισκεφτείτε το Ζούμπερι, του Αγίους Αποστόλους, τη Βραυρώνα-Πόρτο Ράφτη με τον αρχαιολογικό χώρο, το Λαύριο που το λιμάνι του ενώνει την Αττική με κοντινά νησιά των Κυκλάδων, τη Λούτσα, τον Μαραθώνα με τον αρχαίο τύμβο των πεσόντων στη Μάχη του Μαραθώνα, το Μάτι, τη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα με το 2ο σημαντικό λιμάνι της Αττικής, τα Σπάτα με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τον Ορωπό.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!