Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής στην περιοχή Αττική / Ανατολική Αττική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
 • Μονοκατοικία στο Κορωπί Αττικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 970.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Luxury Villas
Κωδικός ακινήτου:DG 1430
Έτος κατασκευής:2006
Εμβαδόν:350 m2
Υπνοδωμάτια:6
Μπάνια:5
Απόσταση από θάλασσα:2,5km
Parking:v
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Πόρτα ασφαλείας:v
Τζάκι:ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ
Κήπος:v
Πισίνα:v
Αποθήκη:v
Μπαλκόνια:v
Εντοιχισμένες συσκευές:v

Στο Κορωπί Αττικής και συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα, σε απόσταση μόλις 2,5km από τη θάλασσα, διατίθεται μια εξαιρετική κατοικία 4 επιπέδων, σε έκταση 4.690m2. Μια μοναδική μονοκατοικία 350m2, προσεγμένης κατασκευής, με πισίνα 45m2, μπορεί να γίνει δική σας και να αποτελέσει το προσωπικό σας καταφύγιο για υπέροχες στιγμές με την οικογένειά σας.

Το ισόγειο του ακινήτου διαθέτει ένα μεγάλο καθιστικό, μια τραπεζαρία, ευρύχωρη κουζίνα, με εντοιχισμένες συσκευές Siemens, ένα μεγάλο γραφείο και 1 μπάνιο, σε επιφάνεια 120m2. Στο επίπεδο αυτό, υπάρχει μια μεγάλη βεράντα όπου επικοινωνεί με τον κήπο, στον οποίο υπάρχει και η μεγάλη πισίνα.

Ο 1ος όροφος αναπτύσσεται σε 100m2, και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, με το ένα εξ αυτών να είναι master, χώρο βεστιαρίου και λινοθήκης, καθώς και ένα επιπλέον μπάνιο. Στο επίπεδο αυτό βρίσκονται και μεγάλες βεράντες από τις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει την απεριόριστη θέα προς το βουνό.

Στο τελευταίο επίπεδο υπάρχει μια φωτεινή σοφίτα με καθιστικό, προεγκατάσταση κουζίνας, σε περίπτωση όπου οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να τη διαμορφώσουν, 1 υπνοδωμάτιο και ένα ακόμη μπάνιο. Εξαιτίας της κλίσης του εδάφους, το ακίνητο διαμορφώνεται έτσι ώστε να διαθέτει και δεύτερο ισόγειο επιφανείας 120m2, στο οποίο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές Siemens. Το επίπεδο αυτό, μάλιστα διαθέτει και ανεξάρτητη είσοδο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητος χώρος φιλοξενίας.

Επιπλέον, μεγάλοι χώροι αποθήκευσης συνολικής επιφανείας 70m2, διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των ιδιοκτητών. Να σημειωθεί, βέβαια, πως όλα τα επίπεδα εκτός από τη σκάλα, επικοινωνούν και με ανελκυστήρα.

Η κατοικία διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια πολυτελή ζωή. Ο χώρος στάθμευσης, το ενεργειακό τζάκι και το BBQ είναι μερικές από αυτές που δημιουργούν συνθήκες πολυτελούς διαμονής και χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Το σύστημα συναγερμού, ο ηλιακός θερμοσίφωνας, η θωρακισμένη πόρτα και το δωμάτιο υπηρεσίας, αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά που καθιστούν την κατοικία ακόμη πιο δελεαστική επιλογή.

Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου εκτός από την πισίνα, αποτελείται από έναν πλούσιο κήπο με οπωροφόρα δέντρα, αμπέλια και καλά φροντισμένο γκαζόν, τα οποία ποτίζονται από την ιδιόκτητη με νόμιμη γεώτρηση.

 

Ανατολική Αττική


Εδώ θα βρεθείτε σε παραθαλάσσιες περιοχές με ωραίες παραλίες και έντονη δραστηριότητα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης κοντινών εξορμήσεων από τους Αθηναίους.

Επισκεφτείτε το Ζούμπερι, του Αγίους Αποστόλους, τη Βραυρώνα-Πόρτο Ράφτη με τον αρχαιολογικό χώρο, το Λαύριο που το λιμάνι του ενώνει την Αττική με κοντινά νησιά των Κυκλάδων, τη Λούτσα, τον Μαραθώνα με τον αρχαίο τύμβο των πεσόντων στη Μάχη του Μαραθώνα, το Μάτι, τη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα με το 2ο σημαντικό λιμάνι της Αττικής, τα Σπάτα με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τον Ορωπό.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!