Μονοκατοικία στην Ανάβυσσο Αττικής στην περιοχή Αττική / Ανατολική Αττική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μονοκατοικία στην Ανάβυσσο Αττικής
  • Μονοκατοικία στην Ανάβυσσο Αττικής
  • Μονοκατοικία στην Ανάβυσσο Αττικής
  • Μονοκατοικία στην Ανάβυσσο Αττικής
  • Μονοκατοικία στην Ανάβυσσο Αττικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 900.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Luxury Villas
Κωδικός ακινήτου:DG 1429
Έτος κατασκευής:2002
Εμβαδόν:300 m2
Υπνοδωμάτια:5
Μπάνια:3
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Πόρτα ασφαλείας:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Πισίνα:ν
Αποθήκη:ν
Μπαλκόνια:ν

Η Αττική μαγεύει σε κάθε της γωνιά, κάθε γούστο και κάθε χαρακτήρα!!! Οτιδήποτε και αν επιθυμεί κανείς, μπορεί να το εντοπίσει σε ολόκληρη την έκταση της Αττικής. Στα διαφορετικά σημεία της, διαφορετικές κουλτούρες, συναντώνται και δημιουργούνται μέρη μαγικά, που λατρεύονται από όλους. Τα Νότια Προάστια της Αττικής θεωρούνται από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη και ιδανικό τόπο διαμονής, για όποιο αγαπά τη θάλασσα, ενώ δεν θέλει να απομακρυνθεί από το κέντρο της Αθήνας. 

Έτσι κι εσείς, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια μοναδική μονοκατοικία στην Ανάβυσσο, κατασκευής του 2002, σε έκταση 1500m2. Κάνουμε λόγο για μια κατοικία 300m2,  με απεριόριστη θέα, χτισμένη σε μια άριστα διαμορφωμένη γειτονιά. Ο εντυπωσιακός τρόπος σχεδιασμού της κατοικίας, έρχεται να συνδυαστεί με την όμορφη εικόνα της γειτονιάς και έτσι συντίθεται μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που ο καθένας θα ήθελε να ζήσει.

Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να απολαμβάνει κανείς στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του γύρω από την πισίνα, ανάμεσα στα φυτά και τα δέντρα. Ο κάθε όροφος της κατοικίας καταλαμβάνει 150m2, διαθέτοντας έναν μεγάλο χώρο υποδοχής, ξεχωριστή κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Στο ισόγειο, βέβαια, υπάρχει ένα ακόμη wc καθώς και ένας ανεξάρτητος χώρος που λειτουργεί ως ξενώνας, με δικό του μπάνιο.

Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ενώ συμπληρωματικά λειτουργεί η ενδοδαπέδια θέρμανση, αλλά και το τζάκι που προσφέρει παράλληλα και μια όμορφη ατμόσφαιρα. Ο χώρος στάθμευσης και η αποθήκη που υπάρχει στο ακίνητο εξυπηρετεί τις ανάγκες των ιδιοκτητών, κάνοντας τη διαμονή σε αυτό ακόμη πιο άνετη. Διαθέτει επίσης, θωρακισμένη πόρτα, όπου μαζί με το σύστημα συναγερμού προσφέρεται μια ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. 

Ανατολική Αττική


Εδώ θα βρεθείτε σε παραθαλάσσιες περιοχές με ωραίες παραλίες και έντονη δραστηριότητα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης κοντινών εξορμήσεων από τους Αθηναίους.

Επισκεφτείτε το Ζούμπερι, του Αγίους Αποστόλους, τη Βραυρώνα-Πόρτο Ράφτη με τον αρχαιολογικό χώρο, το Λαύριο που το λιμάνι του ενώνει την Αττική με κοντινά νησιά των Κυκλάδων, τη Λούτσα, τον Μαραθώνα με τον αρχαίο τύμβο των πεσόντων στη Μάχη του Μαραθώνα, το Μάτι, τη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα με το 2ο σημαντικό λιμάνι της Αττικής, τα Σπάτα με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τον Ορωπό.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!