Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής στην περιοχή Αττική / Ανατολική Αττική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
 • Διαμερίσματα στην Κάντζα Αττικής
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1548
Parking:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Αποθήκη:ν

Η περιοχή της Κάντζας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όποιον επιθυμεί να ζει κοντά στην Πρωτεύουσα και παράλληλα να μην βρίσκεται καθημερινά στην ένταση και το θόρυβο της Αθήνας. Ολοένα και περισσότεροι τα τελευταία χρόνια, επιλέγουν την Παλλήνη και την ευρύτερη περιοχή για να δημιουργήσουν την κατοικία τους. Σε κεντρικό σημείο, με άμεση πρόσβαση στη Λ. Λαυρίου, διατίθεται μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια νέα κατοικία. Πρόκειται για ένα πολυτελές κτήριο, 3 ορόφων (συν υπόγειο + σοφίτα),με 4 διαμερίσματα, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν κατοικηθεί. 

Το ισόγειο καταλαμβάνει 146m2 και αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα, με το υπόγειο να καταλαμβάνει επιφάνεια 49m2 και το ισόγειο 97m2. Στο σύνολό της η κατοικία διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα και σαλόνι με τζάκι. Το διαμέρισμα αυτό διαθέτει επίσης, υπόγειο χώρο στάθμευσης, ενώ είναι εξοπλισμένο και με ράμπα εισόδου (και στα 2 επίπεδα). Επιπλέον, το διαμέρισμα του ισογείου έχει αποκλειστική χρήση 68m2 κήπου, ώστε να απολαμβάνει κανείς όμορφες στιγμές μέσα στον πράσινο. Ακόμη, οι ημιυπαίθριοι χώροι του διαμερίσματος είναι πλήρως τακτοποιημένοι. Η όμορφη αυτή κατοικία, στην παρούσα κατάσταση, είναι μισθωμένη, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη 500 ευρώ μηνιαίως. 

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα 77m2, στο οποίο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι, το οποίο στολίζεται από ένα όμορφο τζάκι. Οι ημιυπαίθριοι του ορόφου αυτού ανέρχονται στα 8,4m2 και είναι τακτοποιημένοι. Στην ιδιοκτησία αυτής της κατοικίας, αντιστοιχούν, επίσης, 1 υπόγεια θέση στάθμευσης και 1 υπόγεια αποθήκη.

Ο δεύτερος όροφος διαθέτει δυο όμορφα LOFT, με το πρώτο να καταλαμβάνει 127m2, εκ των οποίων τα 80m2 αναπτύσσονται στον όροφο και τα 47m2 στη σοφίτα. Στο σύνολο αυτής της κατοικίας υπάρχουν 3-4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα και σαλόνι με τζάκι. Τα πατώματα είναι ξύλινα, δίνοντας μια ακόμη μεγαλύτερη νότα πολυτέλειας. Το δεύτερο Loft, έχει επιφάνεια 160m2 (89m2 ο όροφος και 71m2 σοφίτα), διαθέτοντας 5 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα και σαλόνι με το τζάκι που συνοδεύει όλα τα επίπεδα. Τα διαμερίσματα αυτά έχουν τακτοποιημένους όλους τους ημιυπαίθριους χώρους, ενώ διαθέτουν στο υπόγειο αποθήκη και χώρο στάθμευσης.

Ανατολική Αττική


Εδώ θα βρεθείτε σε παραθαλάσσιες περιοχές με ωραίες παραλίες και έντονη δραστηριότητα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης κοντινών εξορμήσεων από τους Αθηναίους.

Επισκεφτείτε το Ζούμπερι, του Αγίους Αποστόλους, τη Βραυρώνα-Πόρτο Ράφτη με τον αρχαιολογικό χώρο, το Λαύριο που το λιμάνι του ενώνει την Αττική με κοντινά νησιά των Κυκλάδων, τη Λούτσα, τον Μαραθώνα με τον αρχαίο τύμβο των πεσόντων στη Μάχη του Μαραθώνα, το Μάτι, τη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα με το 2ο σημαντικό λιμάνι της Αττικής, τα Σπάτα με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τον Ορωπό.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!