Μεζονέτα στη Νέα Μάκρη στην περιοχή Αττική / Ανατολική Αττική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μεζονέτα στη Νέα Μάκρη
 • Μεζονέτα στη Νέα Μάκρη
 • Μεζονέτα στη Νέα Μάκρη
 • Μεζονέτα στη Νέα Μάκρη
 • Μεζονέτα στη Νέα Μάκρη
 • Μεζονέτα στη Νέα Μάκρη
 • Μεζονέτα στη Νέα Μάκρη
 • Μεζονέτα στη Νέα Μάκρη
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 200.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1258
Έτος κατασκευής:2004
Εμβαδόν:167 m2
Όροφος:2
Υπνοδωμάτια:3
Μπάνια:3
Απόσταση από θάλασσα:2,2km
Parking:ν
Κήπος:ν

Λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα, στην περιοχή της Νέας Μάκρης διατίθεται μια ημιτελής μεζονέτα 167m2, η οποία αναπτύσσεται σε χώρο υπογείου -ισογείου και 1ου ορόφου. Πρόκειται για μια διαμπερή κατοικία η οποία είναι σχεδιασμένη να έχει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια , κουζίνα και σαλόνι. Ο χώρος που περιβάλλει την κατοικία είναι αρκετά μεγάλος, καθώς το οικόπεδο είναι 500m2, με αποτέλεσμα να έχει ο νέος ιδιοκτήτης τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν όμορφο κήπο, με αρκετά φυτά και κατασκευές σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες του. Το κτίσμα, επίσης, είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να υπάρχει και ένας κλειστός χώρος στάθμευσης. Η κατοικία ξεκίνησε να χτίζεται το 2004 και το ότι έχει παραμείνει στο στάδιο του μπετόν δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το αγοράσει να επιλέξει τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει και να δώσει στο ακίνητο την προσωπική του νότα. 

Η θέση του ακινήτου είναι ιδανική για όποιον επιθυμεί να ζει σε ένα μέρος με απεριόριστη θέα, καθώς μπορεί κανείς να απολαύσει τόσο το βουνό που δεσπόζει απέναντί του, όσο και τη θάλασσα. Τη θάλασσα, μάλιστα μπορεί να την απολαύσει και κολυμπώντας, μιας και το ακίνητο απέχει μόλις 2.2km από την παραλία, καθιστώντας το ακόμη πιο ελκυστικό. Επιπλέον, η μικρή απόσταση από τη κέντρο της Νέας Μάκρης δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να βρίσκεται στο κέντρο της αγοράς και όχι απομονωμένος. Ακόμη, για όποιον έχει παιδιά που φοιτούν σε Γυμνάσιο ή Λύκειο το ακίνητο αυτό είναι ιδανικό, καθώς η απόστασή του από τα σχολεία είναι ιδιαίτερα μικρή.

Πρόκειται για ένα ακίνητο που αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να διαμείνει κοντά στην Πρωτεύουσα απολαμβάνοντας παράλληλα όσα έχει να του προσφέρει η φύση και η γαλήνη της θάλασσας.

Ανατολική Αττική


Εδώ θα βρεθείτε σε παραθαλάσσιες περιοχές με ωραίες παραλίες και έντονη δραστηριότητα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης κοντινών εξορμήσεων από τους Αθηναίους.

Επισκεφτείτε το Ζούμπερι, του Αγίους Αποστόλους, τη Βραυρώνα-Πόρτο Ράφτη με τον αρχαιολογικό χώρο, το Λαύριο που το λιμάνι του ενώνει την Αττική με κοντινά νησιά των Κυκλάδων, τη Λούτσα, τον Μαραθώνα με τον αρχαίο τύμβο των πεσόντων στη Μάχη του Μαραθώνα, το Μάτι, τη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα με το 2ο σημαντικό λιμάνι της Αττικής, τα Σπάτα με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τον Ορωπό.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!