Οικόπεδο στην Αντίπαρο στην περιοχή Κυκλάδες / Αντίπαρος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στην Αντίπαρο
  • Οικόπεδο στην Αντίπαρο
  • Οικόπεδο στην Αντίπαρο
  • Οικόπεδο στην Αντίπαρο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 95.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1331
Εμβαδόν:1000 m2
Απόσταση από θάλασσα:400m

Η Αντίπαρος μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως ένας μικρός Παράδεισος των Κυκλάδων. Ένα μικρό νησάκι, που μπορεί να μη φημίζεται για την έντονη ζωή, όμως αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όποιον αποζητά τη γαλήνη και την ηρεμία μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον. Με λίγους, αλλά φιλόξενους κατοίκους, το νησί της Αντιπάρου είναι έτοιμο κάθε καλοκαίρι να δεχθεί το πλήθος των τουριστών που το επισκέπτονται έστω και λίγες ώρες. Δεν είναι λίγοι αυτοί, που επιλέγουν την Αντίπαρο καθόλη τη διάρκεια του έτους ώστε να απολαύσουν μέσα στην ηρεμία του νησιού, τη φιλοξενία των ντόπιων και τα όμορφα τοπία.

Μέσα σε αυτό το φόντο, στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου, διατίθεται οικόπεδο 1.000m2. Στο παρόν οικόπεδο δύναται κανείς να χτίσει κατοικία έως 400m2, καθώς διαθέτει συντελεστή δόμησης 0,4. Επιπλέον, η απόσταση των 400 μέτρων που χωρίζει το ακίνητο από την παραλία του Αγίου Γεωργίου, το καθιστά ιδιαίτερα δελεαστικό για τους λάτρεις της κολύμβησης. Μέσα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μπορεί κανείς να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, μέσα σε λίγα μόλις βήματα από την κατοικία του. 

Αντίπαρος


Σε αντιδιαστολή με την κοσμοπολίτικη Πάρο, στη μικρή και γραφική Αντίπαρο μπορείτε να απολαύσετε στιγμές γαλήνης και ηρεμίας. Το λιμάνι είναι και το μόνο κατοικημένο μέρος του νησιού και είναι χτισμένο γύρω από το Κάστρο, από το οποίο σώζονται κάποια ερείπια.

Το Κάστρο κατοικήθηκε από τον 15ο μέχρι τον 19ο αι. Στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, βρίσκεται το Σπήλαιο της Αντίπαρου, οπού θα μαγευτείτε από τους επιβλητικούς σταλαχτίτες και σταλαγμίτες του.

Από τις ωραιότερες παραλίες της Αντίπαρου θεωρούνται ο Σιφνέικος Γιαλός, η Κάτω Ψαραλυκή και αυτές που βρίσκονται στη νησίδα Διπλό και στον οικισμό Σωρός.

Πόλο έλξης αποτελούν τα ιστορικά νησάκια Σωρός και Σαλιάγκο στα οποία θα δείτε τους τάφους της πρωτοκυκλαδίτικης περιόδου και ερείπια οικισμού της Νεολιθικής εποχής αντίστοιχα. Η Αντίπαρος φημίζεται για το καλό χταπόδι της, το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!