Μονοκατοικία στην Αιγιαλεία Νομού Αχαΐας στην περιοχή Πελοπόννησος / Αχαϊα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μονοκατοικία στην Αιγιαλεία Νομού Αχαΐας
  • Μονοκατοικία στην Αιγιαλεία Νομού Αχαΐας
  • Μονοκατοικία στην Αιγιαλεία Νομού Αχαΐας
  • Μονοκατοικία στην Αιγιαλεία Νομού Αχαΐας
  • Μονοκατοικία στην Αιγιαλεία Νομού Αχαΐας
  • Μονοκατοικία στην Αιγιαλεία Νομού Αχαΐας
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 97.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1542
Έτος κατασκευής:1991
Κατάσταση:Ανακαίνιση 2000
Εμβαδόν:70 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:2
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Αποθήκη:ν

Το 1991 κατασκευάστηκε μια όμορφη, διαμπερής μονοκατοικία στον  Δ. Ερινέου Ζήρια Αιγιαλείας. Σήμερα μπορεί αυτό το εξαιρετικό ακίνητο να γίνει δικό σας, καθώς διατίθεται προς πώληση και περιμένει να δώσει πνοή στα όνειρά σας!!

Κάνουμε λόγο για μια κατοικία που διαθέτει 70m2 κύριων χώρων, 21m2 αποθηκευτικών χώρων και 15,5m2 ημιυπαίθριων. Στους κύριους χώρους περιλαμβάνονται 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι ενιαίο με την κουζίνα, χωλ και μπάνιο. Πρόκειται για ένα ακίνητο με ιδιαίτερα λειτουργική αρχιτεκτονική, όπου διευκολύνει την καθημερινότητα του καθενός. Το ακίνητο διαθέτει αυτονομία στη θέρμανση, ενώ συμπληρωματικά λειτουργεί και το  τζάκι. 

Επιπλέον, γύρω από το ακίνητο υπάρχουν μεγάλες βεράντες με πέργκολα, από τις οποίες θαυμάζει κανείς την απεριόριστη θέα προς το βουνό, το δάσος και τη θάλασσα. Τα αναρριχητικά φυτά δημιουργούν μια όμορφη εικόνα στο χώρο, δίνοντας μια ιδιαίτερη αισθητική στην παραδοσιακή μορφή του ακινήτου. Η κατοικία είναι χτισμένη σε οικόπεδο 2.100m2,με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας όμορφος κήπος γύρω από αυτή. Ακόμη, λόγω της κλίσης του εδάφους, έχουν διαμορφωθεί 4 παρτέρια, τα οποία είναι πλούσια σε καλλωπιστικά φυτά και οπωροφόρα δέντρα. Λεμονιές, πορτοκαλιές, συκιές, βερικοκιές, ελιές είναι μερικά μόνο από τα δέντρα που υπάρχουν στον κήπο. Δημιουργείται, έτσι ένας χώρος που θυμίζει εικόνες παραμυθιού.

Η κατάσταση του ακινήτου είναι άριστη, με την ανακαίνιση του 2000, να το μετατρέπει σε κατοικία ενεργειακής κλάσης Α. Πρόκειται για μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο, είτε για μόνιμη, είτε για παραθεριστική κατοικία, καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να μετατραπεί σε ότι εσείς επιθυμείτε!!! Στο Νομό Αχαΐας, λοιπόν, με την όμορφη φύση και τη θέα προς τη θάλασσα, μπορείτε να χτίσετε το όνειρό σας, βάζοντας τις βάσεις στην όμορφη αυτή κατοικία.

Αχαϊα


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!