Δυο μεζονέτες στην Αγριά Βόλου στην περιοχή Θεσσαλία / Βόλος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Δυο μεζονέτες στην Αγριά Βόλου
  • Δυο μεζονέτες στην Αγριά Βόλου
  • Δυο μεζονέτες στην Αγριά Βόλου
  • Δυο μεζονέτες στην Αγριά Βόλου
  • Δυο μεζονέτες στην Αγριά Βόλου
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1467
Εμβαδόν:133 m2
Κήπος:ν
Αποθήκη:ν
Μπαλκόνια:ν

Όσοι έχουν επισκεφθεί τη Μαγνησία, σίγουρα θα έχουν απολαύσει την ομορφιά και τη γαλήνη που προσφέρει η παραλία Σουτραλί, με τον Παγασητικό Κόλπο να απλώνεται μπροστά της. Μια περιοχή του Βόλου όπου απολαμβάνει κανείς την ηρεμία της θάλασσας, ενώ παράλληλα βρίσκεται άμεσα στο επίκεντρο της διασκέδασης. Σε ένα σημείο όπου συνδυάζεται η μυθική ομορφιά του Πηλίου, με τη σύγχρονη, κοσμοπολίτικη ζωή του Βόλου, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χώρο. 

Στην Αγριά Βόλου, μόλις 200 μέτρα από την παραλία Σουτραλί, διατίθεται ένα οικόπεδο συνολικής επιφανείας 455m2, με δυο κάθετες ιδιοκτησίες. Πρόκειται για ένα ακίνητο όπου βρίσκεται εντός του οικισμού και διαθέτει δυο ανεξάρτητες κατοικίες, μεταξύ των οποίων υπάρχει αντισεισμικός αρμός. Η συνολική δόμηση του οικοπέδου ανέρχεται στα 364m2, με τις μεζονέτες να αναπτύσσονται σε 133,31m2 έκαστη σε οικόπεδα 231,02m2 και 223,98m2 αντίστοιχα. Οι κατοικίες φαίνεται να διαθέτουν κοινή αρχιτεκτονική, με το ισόγειο να καταλαμβάνει 67,06m2 και τον όροφο να είναι ελάχιστα μικρότερος στα 66,07m2. Επομένως, παρατηρείται πως παρουσιάζεται κενός χώρος, ο οποίος μπορεί να δομηθεί σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες των νέων ιδιοκτητών. Μιλώντας με αριθμούς, η πρώτη κατοικία διαθέτει υπολειπόμενη δόμηση 51,69m2, ενώ η δεύτερη 46,05m2, δίνοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον χώρο που εσείς ονειρεύεστε. Να σημειωθεί πως και οι δυο κατοικίες διαθέτουν υπόγειο κελάρι επιφανείας 15m2, στο οποίο πραγματοποιείται η πρόσβαση μέσω του σχεδιασμένου αποθηκευτικού χώρου. 

Να σημειωθεί πως οι κατοικίες βρίσκονται στο στάδιο του σκυροδέματος, με αποτέλεσμα να διαμορφωθούν όπως οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν. Ο οικοδομικός σκελετός και τα θεμέλια κάθε κατοικίας είναι ξεχωριστά, συνεπώς παρατηρείται σε κάθε σημείο του ακινήτου η ανεξαρτησία των δυο οικιών. Παρόμοια εικόνα παρουσιάζουν και οι κήποι που βρίσκονται στο εμπρόσθιο και το πίσω μέρος των κατοικιών, όπου είναι έτοιμοι προς διαμόρφωση, σύμφωνα με το γούστο των νέων κατοίκων. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να χτίσει το όνειρό του με θέα τον Παγασητικό Κόλπο, δίπλα στην πόλη του Βόλου.

Βόλος


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!