Μονοκατοικία στα Γρεβενά στην περιοχή Δυτική Μακεδονία / Γρεβενά

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μονοκατοικία στα Γρεβενά
  • Μονοκατοικία στα Γρεβενά
  • Μονοκατοικία στα Γρεβενά
  • Μονοκατοικία στα Γρεβενά
  • Μονοκατοικία στα Γρεβενά
  • Μονοκατοικία στα Γρεβενά
  • Μονοκατοικία στα Γρεβενά
  • Μονοκατοικία στα Γρεβενά
  • Μονοκατοικία στα Γρεβενά
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 350.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1547
Έτος κατασκευής:2001
Εμβαδόν:316 m2
Υπνοδωμάτια:6
Μπάνια:4
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Αποθήκη:ν

Τα Γρεβενά αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να βιώσει κανείς εναλλακτικές διακοπές. Η φύση του προσφέρει πολλές δυνατότητες για διαφορετικές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους να γίνεται σημείο αναφοράς!! Ο Εθνικός Δρυμός της Πίνδου, το Όρος Ορλιακας και το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας δημιουργούν ένα περιβάλλον, έτοιμο να υποδεχθεί όσους λατρεύουν τη φύση!! Εάν σκεφτεί δε, κανείς το ότι προβλέπεται η άμεση ανέγερση και λειτουργία του μεγαλύτερου Αστεροσκοπείου των Βαλκανίων, η περιοχή αποκτά ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες επισκεπτών. Με φόντο την εικόνα αυτή, λοιπόν, και σε απόσταση 19km από την πόλη των Γρεβενών, διατίθεται προς πώληση μια όμορφη κατοικία 316m2, σε οικόπεδο 1.026m2.

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα, με το ημιυπόγειο να καταλαμβάνει 130,20m2, το ισόγειο 92,20m2 και τον 1ο όροφο 93,70m2 αντίστοιχα. Στο πρώτο επίπεδο  (ημιυπόγειο) βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 1 μπάνιο και βοηθητικοί χώροι που χρησιμοποιούνται ως κελάρι, αποθήκη και λεβητοστάσιο. Το ισόγειο του ακινήτου αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, ενιαίο χώρο σαλονιού τραπεζαρίας, κουζίνα, 1 μπάνιο και τη σκάλα που συνδέει το επίπεδο αυτό με τον 1ο όροφο. Στο τελευταίο επίπεδο, τώρα, της κατοικίας βρίσκονται ένα χολ, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, με το ένα εξ' αυτών να διαθέτει και υδρομασάζ. Το οικόπεδο του ακινήτου, επιτρέπει τη δημιουργία ενός όμορφου κήπου, επιφανείας 890m2, χαρίζοντας μια ακόμη πιο όμορφη εικόνα στο σύνολο του ακινήτου. Επιπλέον, τόσο ο ανοιχτός όσο και ο κλειστός χώρος στάθμευσης, εξυπηρετούν τις ανάγκες των ενοίκων.

Τέλος, να σημειωθεί πως το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2001, με τα υλικά δόμησης να χαρακτηρίζονται από την καλύτερη ποιότητα!! Η κατοικία, ως επί το πλείστον, έχει χρησιμοποιηθεί ως παραθεριστική κατοικία, γεγονός που τη διατηρεί σε άριστη κατάσταση. Μη χάσετε, λοιπόν την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα περιβάλλον, όπου από τον ανοιχτό ορίζοντα να απολαμβάνετε τη θέα του βουνού και την ηρεμία της φύσης.

Γρεβενά


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!