Μια μοναδική επένδυση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων 5* στην περιοχή Πελοπόννησος / Ερμιόνη

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μια μοναδική επένδυση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων 5*
  • Μια μοναδική επένδυση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων 5*
  • Μια μοναδική επένδυση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων 5*
  • Μια μοναδική επένδυση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων 5*
  • Μια μοναδική επένδυση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων 5*
  • Μια μοναδική επένδυση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων 5*
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1491
Κατάσταση:ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ίσως μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον χώρο του Τουρισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί με την πρόταση που ακολουθεί, μετατρέποντας τη δική σας επιχείρηση σε παγκόσμιο πόλο έλξης επισκεπτών. Σας παρουσιάζουμε δυο μεγάλα τουριστικά θέρετρα, τα οποία με τη συνένωσή τους μπορούν να αποτελέσουν μια πραγματικά δυναμική επένδυση που θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει σχεδόν ή πάνω από 1500 επισκέπτες.

Μια επένδυση που μπορεί να μετατρέψει δυο μεγάλες εγκαταστάσεις σε μια εξαιρετική τουριστική εγκατάσταση 6 αστέρων, με ιδιοκτήτη εσάς!!!

Αρχικά γίνεται λόγος για ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο 5 αστέρων στην περιοχή της Ερμιονίδος, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους που φθάνει έως την Ύδρα. Μπροστά στη θάλασσα, μέσα σε έναν χώρο γεμάτο ελιές και καρποφόρα δέντρα έχει δημιουργηθεί ένα πραγματικά παραμυθένιο τουριστικό θέρετρο (ίσως από τα μεγαλύτερα της χώρας).  Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα που εκτείνεται σε οικόπεδο 184.000m2, διαθέτοντας 347 ηχομονωμένα δωμάτια που παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους επισκέπτες.  Η ξενοδοχειακή αυτή μονάδα αποτελείται από όλα τα είδη των χώρων φιλοξενίας με superior και deluxe δωμάτια, μπανγκαλόους και σουίτες να προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες διαμονής σε όλους. Το σύνολο των καταλυμάτων διαθέτουν βεράντα με την εκπληκτική θέα να απλώνεται μπροστά στους ενοίκους.  

Το θέρετρο αυτό είναι κατάλληλο για ολόκληρη την οικογένεια καθώς εκτός από την απλή διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, παρέχει υπηρεσίες που μετατρέπουν τις διακοπές του καθενός σε παραδεισένια εμπειρία. Η εσωτερική πισίνα με τους καταρράκτες αποτελέι πραγματικό στολίδι για το συγκρότημα, δίνοντας τη δυνατότητα σε ολόκληρη την οικογένεια να απολαύσει μοναδικές στιγμές κάθε ώρα της ημέρας! Τα εστιατόρια προσφέρουν μοναδικές γεύσεις για κάθε γούστο, ενώ μπορεί κανείς να χαλαρώσει στο μπαρ, στις αίθουσες μασάζ ή spa, με το πλούσιο πρόγραμμά τους, να αθληθεί στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ή στα γήπεδα beach βόλεϊ, τέννις και ποδοσφαίρου. Η διαμονή στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί μαγεία και για τους μικρούς επισκέπτες με την  παιδική χαρά να προσφέρει ώρες χαράς και ψυχαγωγίας σε όλα τα παιδιά.

Ένας τέτοιος χώρος, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει εγκαταστάσεις για τη διοργάνωση μεγάλων συνεδρίων. Έτσι η αίθουσα των 500m2, μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις που θα ανυψώσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ξενοδοχείου. Οι υπηρεσίες όμως δε σταματούν να εκπλήσσουν τους ενοίκους, με τη λειτουργία καταστήματος αναμνηστικών δώρων, την ιατρική βοήθεια, τον μεγάλο χώρο στάθμευσης και το wi-fi να αποτελούν μερικές μόνο εξ αυτών. 

Η περιοχή της εγκατάστασης είναι ιδανική για όποιον αγαπά τη φύση και τη θάλασσα, ενώ ευνοεί τις μικρές αποδράσεις καθώς απέχει μόλις 25 λεπτά από τον Πόρο και ακόμη λιγότερο από την Ερμιονίδα, με μια μεγάλη παραλία 1.000 μέτρων να απλώνεται μπροστά της. 

Στη συνέχεια κάνουμε αναφορά σε μια μεγάλη παραθαλάσσια επένδυση που μετέτρεψε τις διακοπές σε απόλυτο όνειρο λίγη ώρα μακριά από την Πρωτεύουσα . Ένα σύγχρονο θέρετρο που αναπτύσσεται μπροστά σε μια όμορφη παραλία 500 μέτρων, αλλά προσφέρει παράλληλα πρόσβαση σε συνολικά 3 παραλίες μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες εξαιρετικής διαμονής με θέα ολόκληρο το νησί. Το τουριστικό αυτό θέρετρο με τους εκπληκτικούς κήπους αναπτύσσεται σε 100.000m2 και ο περιβάλλον χώρος με την πλούσια βλάστηση δημιουργεί πραγματικά συνθήκες παραμυθιού για όλους τους ενοίκους. Η πολυτέλεια κρύβεται σε κάθε γωνιά του συγκροτήματος, με τις υπηρεσίες που προσφέρονται να το κατατάσσουν στα καλύτερα 5στερα ξενοδοχεία της χώρας. 

Το νέο κτίριο με 260 δωμάτια, 79 μπανγκαλόου και 4 σουίτες, συμπεριλαμβανομένης της Imperial Suite με ιδιωτική πισίνα, αποτελεί πραγματικά μια όαση για όσους αναζητούν ήσυχες διακοπές μέσα στην πολυτέλεια. Το σύγχρονο αυτό κτίσμα βρίσκεται δίπλα σε ένα από τα πιο ιστορικά και κοσμοπολίτικα τουριστικά θέρετρα επιφανείας 115.162m2 (απαιτείται ολική ανακαίνιση), ένα ακόμη μεγάλο ξενοδοχείο της εποχής  (322.052m2) και μια ιδιωτική δασική έκταση (1,827.000 m2), με συνολική έκταση (2.264.214 m2). Για την εγκατάσταση αυτή έχει προβλεφθεί μάλιστα και ένα μεγάλο επιχειρηματικό σχέδιο που περιλαμβάνει 275 δωμάτια παροχής υπηρεσιών ξενοδοχείων 4/5 αστέρων, 233 οικιστικές μονάδες, 82 αγροτεμάχια για μελλοντική ανάπτυξη και επιπλέον 1.000 m2 για εγκαταστάσεις λιανικού εμπορίου και 500m2 για την ανάπτυξη αθλητικών εγκαταστάσεων. Προβλέπεται, μάλιστα και η επέκταση του ιδιωτικού τομέα μαρίνας να φιλοξενήσει 150 θέσεις ελλιμενισμού.

Οι μεγάλες αυτές επιχείρησες βρίσκονται αυτή τη στιγμή προς διάθεση και σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν πραγματικό παράδεισο για τους ξένους και ντόπιους επισκέπτες. Με την ενοποίηση των δυο μεγάλων τουριστικών επενδυτικών σχεδίων θα δημιουργηθεί μια πραγματική όαση φιλοξενίας κοντά στην Αθήνα που θα αποτελέσει πόλο έλξης σημαντικού αριθμού επισκεπτών. Η περιοχή με το πλούσιο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον ευνοεί τέτοιες επιχειρηματικέ δράσεις καθώς μπορεί να συνδυάσει παράλληλες δραστηριότητες (ποδηλασία, πεζοπορία, επισκέψεις σε σημαντικές περιοχές κλπ) που θα μετατρέψουν τις διακοπές σε πραγματική εμπειρία για τον καθένα. Παράλληλα η πολυτέλεια και οι υπηρεσίες που θα παρέχονται θα ευχαριστούν όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την ιδιωτικότητά τους και να μη χρειαστεί να κινηθούν εκτός του καταλύματος για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη τους παρουσιαστεί. Η επέκταση της Μαρίνας, όπως προβλέπεται φέρνει ακόμη πιο κοντά το λιμάνιν του Πειραιά, καθώς θα μπορεί να γίνεται η σύνδεση άμεσα με ιπτάμενα δελφίνια. Κατά γενική ομολογία προκύπτει μια εξαιρετική ευκαιρία για όποιον αγαπά τον Τουρισμό και τις επενδύσεις και επιθυμεί να δημιουργήσει έναν πραγματικό Τουριστικό Παράδεισο που θα καλύψει ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 

Ερμιόνη


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!