Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα στην περιοχή Στερεά Ελλάδα / Εύβοια

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα
  • Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα
  • Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα
  • Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα
  • Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα
  • Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα
  • Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα
  • Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα
  • Μονοκατοικία στην Εύβοια - Ανθηδώνα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 360.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1304
Έτος κατασκευής:1994
Εμβαδόν:303 m2
Όροφος:2
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:4
Parking:3
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Επιπλωμένο:ν
Αποθήκη:ν
Κλιματισμός:ν
Μπαλκόνια:ν
Εντοιχισμένες συσκευές:ν

Επιθυμώντας κανείς να ξεφύγει από την ένταση της καθημερινότητας και να βιώσει ορισμένες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης της φύσης, δεν μπορεί παρά να επιλέξει την Εύβοια. Πρόκειται για έναν κοντινό προς την πρωτεύουσα προορισμό, ο οποίος όμως έχει να προσφέρει πολλά στον επισκέπτη. Μεγάλη ιστορία, πλούσιο φυσικό περιβάλλον και πολλές επιλογές ψυχαγωγίας καθιστούν ολόκληρη την περιοχή δελεαστική επιλογή για τον καθένα. Στον Δήμο Ανθηδώνος, μπορείτε να αποκτήσετε τον προσωπικό σας χώρο, καθώς διατίθεται μια υπέροχη μονοκατοικία μερικώς εξοπλισμένη και επιπλωμένη, επιφανείας 303m2, χτισμένη σε οικόπεδο 1333m2.

Η κατοικία στο σύνολό της διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι, έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει την τραπεζαρία και την πολυτελώς εξοπλισμένη κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια, γραφείο, 3 μπάνια και 1 wc ως κύριους χώρους. Υπάρχει, όμως και ένα σύνολο επιπλέον, χώρων που λειτουργούν ως βοηθητικοί, για την αποθήκευση καθημερινών λειτουργιών και εργαλείων και την ψυχαγωγία των ιδιοκτητών. Το υπόγειο κελάρι είναι ακόμη ένας χρήσιμος χώρος για το ακίνητο, καθώς εκεί μπορούν να αποθηκευτούν πληθώρα προϊόντων που απαιτούν συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες. Ακόμη ο κλειστός χώρος γκαράζ λειτουργεί συμπληρωματικά στον υπαίθριο στεγασμένο χώρο στάθμευσης που εξυπηρετεί 3 αυτοκίνητα.

Τα υλικά που έχουν επιλεχθεί είναι αρίστης ποιότητας και τοποθετημένα βάσει μελέτης. Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε τα διπλά τζάμια, τα ξύλινα μασίφ παντζούρια, τις εσωτερικές πόρτες που έχουν κατασκευαστεί από μασίφ ξύλο niagon, και τα δρύινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια και το γραφείο. Στο ακίνητο, επίσης υπάρχει ηλεκτρική εγκατάσταση για τριφασικό και νυχτερινό ρεύμα, boiler και θερμοσίφωνα για ζεστό νερό, καθώς και μόνιμη εγκατάσταση συναγερμού. Επιπλέον, η εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης και του διαδικτύου σε 4 διαφορετικούς χώρους δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να περνούν πολλές ώρες ψυχαγωγίας και χαλάρωσης!!! Το ενεργειακό τζάκι που βρίσκεται στο σαλόνι της κατοικίας προσφέρει ζεστασιά τις ημέρες του χειμώνα, ενώ παράλληλα λειτουργεί με μειωμένο κόστος.

Μέσα σε ένα κλίμα πλούσιας φυσικής ομορφιάς, ανάμεσα στους ελαιώνες της περιοχής, μπορείτε να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας παράδεισο. Τα καλλωπιστικά φυτά (με αυτόματο πότισμα) και τα ελαιόδεντρα δημιουργούν μια όμορφη εικόνα και ένα κλίμα μοναδικό, ώστε να δημιουργήσετε το χώρο που θα φιλοξενήσει τα όνειρά σας!!!!

Εύβοια


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!