Οικόπεδο στη Ζάκυνθο στην περιοχή Επτάνησα / Ζάκυνθος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στη Ζάκυνθο
  • Οικόπεδο στη Ζάκυνθο
  • Οικόπεδο στη Ζάκυνθο
  • Οικόπεδο στη Ζάκυνθο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 180.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1323
Εμβαδόν:2.200 m2
Απόσταση από θάλασσα:750m

Μέσα σε ένα καταπράσινο, παραθαλάσσιο οικισμό μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα μοναδικό ακίνητο, το οποίο διατίθεται στο Καλαμάκι Ζακύνθου. Πρόκειται για ένα οικόπεδο, επιφανείας 2.200m2, το οποίο βρίσκεται σε άμεση πρόσβαση από το κεντρικό οδικό δίκτυο Ζακύνθου - Λαγανά. Μόλις 750 μέτρα από την υπέροχη αμμώδη παραλία, μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια ιδανική τουριστική μονάδα, μιας και η περιοχή αναπτύσσεται σε ιδανικό τουριστικό πόλο για όσους επιθυμούν να περάσουν ορισμένες ημέρες σε ένα μέρος χαλαρωτικό, μέσα στη φύση. Άλλωστε, το ακίνητο γειτνιάζει με σύγχρονες κατοικίες και βίλλες που αποτελούν παραθεριστικές κατοικίες ή τουριστικά καταλύματα, γεγονός που ενισχύει την άποψη για την τουριστική εξέλιξη της ευρύτερης περιοχής.

 Πεύκα και ελιές κατακλύζουν το μέρος, ενώ η θάλασσα εμπλουτίζει τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Το οικόπεδο διαθέτει και ελιές, μέρος των οποίων ο νέος ιδιοκτήτης θα μπορούσε να διατηρήσει, ώστε να μην αλλοιωθεί το τοπίο του ακινήτου. Αποτελεί μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για όποιον επιθυμεί να επενδύσει στον τουριστικό κλάδο ή ακόμη και να δημιουργήσει ένα συγκρότημα κατοικιών σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο.

Ζάκυνθος


Βρίσκεται πολύ κοντά στις ακτές της Πελοπονήσου και επικοινωνεί με τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου. Αλλίως την λένε και «Φιόρο του Λεβάντε», το Άνθος της Ανατολης. Το λιμάνι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις πελοπονησιακές ακτές.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Επισκεφτείτε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Πολιτιστικό Κέντρο, τον κινηματογράφο «Φώσκολος», τα μουσεία Μεταβυζαντινής Τέχνης και Ναυτικό, την πλατεία Αγίου Μάρκου, το ναό του Αγίου Διονύσου, το λόφο του Στράνη, το λόφο της Μπόχαλης και τις εκκλησίες του Αγίου Νικολάου του Μώλου και της Παναγίας των Αγγέλων.

Παραλίες: Αγία Τριάδα, Γαλάζιες Σπηλιές και το μαγικό Ναυάγιο.

Δοκιμάστε το παραδοσιακό κοκκινιστό κουνέλι, τα γλυκά κρεμμύδια, το μαντολάτο και το παστέλι. Προμηθευτείτε τα ζακυνθινά αρώματα: μπουγαρίνι, φιορουντέκα, και γραντούκα.

Άλλοι παραλιακοί οικισμοί και παραδοσιακά χωριά της Ζακύνθου είναι οι Αλυκές, η Αναφωνήτρια, το Αργάσι, ο ΒΑσιλικός, οι Βολιμές, το Καστρί, το Κερί-Λίμνη Κεριού, ο Λαγανάς, το Μαχαιράδο, οι Ορθονιές, ο Πλάνος’και οι Στροφάδες.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!