Μεζονέτα στην Ζάκυνθο στην περιοχή Επτάνησα / Ζάκυνθος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  •  Μεζονέτα στην Ζάκυνθο
  •  Μεζονέτα στην Ζάκυνθο
  •  Μεζονέτα στην Ζάκυνθο
  •  Μεζονέτα στην Ζάκυνθο
  •  Μεζονέτα στην Ζάκυνθο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 230.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1385
Εμβαδόν:85 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:2
Αυτόνομη θέρμανση:v
Πισίνα:v

Η Ζάκυνθος αποτελεί ένα από τα όμορφα νησιά του Ιονίου, με τους φιλόξενους κατοίκους, την όμορφη αρχιτεκτονική και την πλούσια βλάστηση. Η ζωντάνια και το ταπεραμέντο της κουλτούρας του Ιονίου, προσδίδουν μια ιδιαίτερη αίγλη σε ολόκληρο το νησί, με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί εκείνοι που έχουν επιλέξει τελευταία να κατοικήσουν μόνιμα στη Ζάκυνθο. 

Ανάμεσα στην αρχιτεκτονική του νησιού, μπορείτε να αποκτήσετε μια όμορφη μεζονέτα μοντέρνου σχεδιασμού, αναπτυσσόμενη σε 2 επίπεδα. Πρόκειται για μια νεόδμητη μεζονέτα 85m2, η οποία εκτείνεται στο ημιυπόγειο (23m2) και το ισόγειο (62m2), μιας μοντέρνας οικοδομής. Η κατοικία διαθέτει 2 master υπνοδωμάτια, σαλόνι και κουζίνα, ενώ πρόκειται για μια κατασκευή με επιλεγμένα υλικά, με αυτόνομη θέρμανση (αντλία θερμότητας  Funcoil) και θερμαινόμενη πισίνα για να απολαμβάνει κανείς στιγμές χαλάρωσης ακόμη και το xειμώνα. Μια πολυτελέστατη κατασκευή μπορεί να γίνει δική σας μέσα στην ομορφιά της Ζακύνθου. Μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς και την οικογένειά σας!!!

Ζάκυνθος


Βρίσκεται πολύ κοντά στις ακτές της Πελοπονήσου και επικοινωνεί με τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου. Αλλίως την λένε και «Φιόρο του Λεβάντε», το Άνθος της Ανατολης. Το λιμάνι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις πελοπονησιακές ακτές.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Επισκεφτείτε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Πολιτιστικό Κέντρο, τον κινηματογράφο «Φώσκολος», τα μουσεία Μεταβυζαντινής Τέχνης και Ναυτικό, την πλατεία Αγίου Μάρκου, το ναό του Αγίου Διονύσου, το λόφο του Στράνη, το λόφο της Μπόχαλης και τις εκκλησίες του Αγίου Νικολάου του Μώλου και της Παναγίας των Αγγέλων.

Παραλίες: Αγία Τριάδα, Γαλάζιες Σπηλιές και το μαγικό Ναυάγιο.

Δοκιμάστε το παραδοσιακό κοκκινιστό κουνέλι, τα γλυκά κρεμμύδια, το μαντολάτο και το παστέλι. Προμηθευτείτε τα ζακυνθινά αρώματα: μπουγαρίνι, φιορουντέκα, και γραντούκα.

Άλλοι παραλιακοί οικισμοί και παραδοσιακά χωριά της Ζακύνθου είναι οι Αλυκές, η Αναφωνήτρια, το Αργάσι, ο ΒΑσιλικός, οι Βολιμές, το Καστρί, το Κερί-Λίμνη Κεριού, ο Λαγανάς, το Μαχαιράδο, οι Ορθονιές, ο Πλάνος’και οι Στροφάδες.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!