Μεζονέτα στη Ζαχάρω Ηλείας στην περιοχή Πελοπόννησος / Ζαχάρω – Καϊάφα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μεζονέτα στη Ζαχάρω Ηλείας
  • Μεζονέτα στη Ζαχάρω Ηλείας
  • Μεζονέτα στη Ζαχάρω Ηλείας
  • Μεζονέτα στη Ζαχάρω Ηλείας
  • Μεζονέτα στη Ζαχάρω Ηλείας
  • Μεζονέτα στη Ζαχάρω Ηλείας
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 350.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1269
Εμβαδόν:450 m2
Όροφος:2
Υπνοδωμάτια:7
Μπάνια:7
Parking:ν
Κήπος:ν

Η Ζαχάρω της Ηλείας είναι μια περιοχή η οποία δεν έχει αλλοιωθεί από τον μαζικό τουρισμό, με αποτέλεσμα να διατηρεί το χαρακτήρα της και την ιδιαίτερη μορφή της. Η πλούσια βλάστηση, η απλότητα της ευρύτερης περιοχής και η ομορφιά του Ιονίου που στολίζει τις ακτές της, δημιουργούν μια εικόνα που ο καθένας θα ήθελε να επισκεφθεί. Στην περιοχή της Κρύας Λάκας, διατίθεται μια ημιτελής μεζονέτα, δίνοντας την ευκαιρία στο νέο ιδιοκτήτη να ζήσει μέσα στο φιλόξενο κλίμα της Ηλείας. Μέσα σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η φύση μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια βίλλα με απεριόριστη θέα προς το βουνό, το δάσος και τη θάλασσα, ανεμπόδιστη πανταχόθεν, απλά αποκτώντας αυτό το ακίνητο.

Πρόκειται για μια μεζονέτα 450m2 , η οποία εκτείνεται από το υπόγειο έως και 2ο όροφο, με το υπόγειο να καταλαμβάνει 120m2, το ισόγειο 110m2 και οι υπόλοιποι όροφοι με τη σοφίτα να συμπληρώνουν την επιφάνεια του ακινήτου. Η κατοικία βρίσκεται σε ημιτελές στάδιο με αποτέλεσμα να μπορεί ο νέος ιδιοκτήτης να δημιουργήσει ένα ακίνητο όπως αυτός το επιθυμεί. Ωστόσο, είναι ήδη διαμορφωμένα 7 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται η κατοικία έχει έκταση 2.000m2, δημιουργώντας ένα μικρό παράδεισο για όσους κατοικούν μέσα σε αυτό. Το ακίνητο διαθέτει επίσης ανοιχτό, κλειστό, αλλά και υπόγειο χώρο στάθμευσης, ενώ παράλληλα διαθέτει τις προδιαγραφές για το χαρακτηρισμό του ως ενεργειακής κλάσης Α+.

 

Ζαχάρω – Καϊάφα


Πευκόφυτη περιοχή με πολύ καθαρή ατμόσφαιρα και μεγάλη γεωργική ανάπτυξη. Βρίσκεται σε απόσταση 26χλμ. από τον Πύργο. Ένα από τα πιο πολυσύχναστα και δημοφιλή μέρη της περιοχής είναι η λουτρόπολη του Καϊάφα με την ξακουστή λίμνη και το νησάκι της Αγίας Αικατερίνης στο κέντρο της. Σ’ αυτό το σημείο βρίσκεται και το σπήλαιο των Ανιγρίδων με τα θειούχα νερά της ευεργετικής πηγής του. Αξίζει να επισκεφθείτε τα ερείπια του τουρκικού Πύργου, που χτίστηκε από τον Πασά Ιμπραήμ το 1826. Επίσης τα ερείπια από το Σαμικό, ελληνικά και πελασγικά τείχη, στην Ακρόπολη της Αρχαίας Σαμίας.

Οι παραλίες της περιοχής, Καϊάφας, Κακόβατος, Γιαννιτσοχώρι και Θόλος είναι απίστευτης ομορφιάς.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!