Μονοκατοικία στην Θεσσαλονίκη – Δ. Λαχανά στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Θεσσαλονίκη

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μονοκατοικία στην Θεσσαλονίκη – Δ. Λαχανά
  • Μονοκατοικία στην Θεσσαλονίκη – Δ. Λαχανά
  • Μονοκατοικία στην Θεσσαλονίκη – Δ. Λαχανά
  • Μονοκατοικία στην Θεσσαλονίκη – Δ. Λαχανά
  • Μονοκατοικία στην Θεσσαλονίκη – Δ. Λαχανά
  • Μονοκατοικία στην Θεσσαλονίκη – Δ. Λαχανά
  • Μονοκατοικία στην Θεσσαλονίκη – Δ. Λαχανά
  • Μονοκατοικία στην Θεσσαλονίκη – Δ. Λαχανά
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 150.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1541
Έτος κατασκευής:2000
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Τζάκι:ν
Κήπος:ν

To 2000, στην περιοχή του Δόρκα στον Λαχανά Θεσσαλονίκης κατασκευάστηκε μια όμορφη κατοικία 6.000m2 μέσα στη φύση. Σήμερα μπορεί να γίνει δική σας και να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Η κατοικία διαθέτει 2 Master υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι με τζάκι. Φαντασθείτε, λοιπόν να κάθεστε μπροστά στο τζάκι και να απολαμβάνετε παράλληλα την απεριόριστη θέα προς το βουνό  και το δάσος της περιοχής....Μια μοναδική ευκαιρία παρουσιάζεται μπροστά σας ώστε να αποκτήσετε την κατοικία των ονείρων σας! Η περιοχή στην οποία βρίσκεται η κατοικία είναι ήσυχη και απόλυτα κατάλληλη για οικογένειες. Χαρίστε στην οικογένειά σας, λοιπόν, την πολυτέλεια που της αρμόζει αποκτώντας αυτή την εξαιρετική κατοικία. 

Θεσσαλονίκη


Αποτελεί την πρωτεύουσα της Μακεδονίας και την συμπρωτεύουσα της Ελλάδας. Βρίσκεται σε απόσταση 520χλμ. από την Αθήνα. Πρωτοκτίστηκε το 316π.Χ. από τον βασιλιά της Μακεδονίας Κάσσανδρο.

Είναι από τα σημαντικότερα λιμάνια, κομβικό σημείο επικοινωνίας της Δύσης με την Ανατολή. Απλωμένη στις πλαγιές του Σέιχ Σου καταλήγει στα παράλια του Θερμαικού Κόλπου.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Λευκός Πύργος: Κτίστηκε το 1430, με ύψος 37μ. και είχε την μορφή οχυρου. Τον 18ο αι. μετατράπηκε σε φυλακές για τους γενίτσαρους. ΤΑ τελευταία χρόνια λειτουργεί ως μουσείο Ιστορίας και Τέχνης της Θεσσαλονίκης.

Ροτόντα: Το παλαιότερο μνημείο της πόλης (300μ.Χ)

Τείχη: Αλλιώς και κάστρα, κτιστηκαν την εποχή του Μεγάλου Θεοδοσίου και περιέβαλαν όλη την πόλη, από την Πλατεία Δημοκρατίς μέχρι το Επταπύργιο και μέχρι το σημείο που αργότερα χτίστηκέ ο Λευκός Πύργος.

Αψίδα του Γαλέρου: Είναι γνωστή ως Καμάρα και κτίστηκε στις αρχές του 4ου αι. από τον Αυτοκράτορα Γαλέριο, προς τιμήν της νίκης του στην Ασία.

Εκκλησίες: Αγία Σοφία, Άγιος Δημήτριος(πολιούχος), Παναγία των Χαλκέων, Όσιος Δαυίδ, Άγιος Παντελεήμων, Μεταμόρφωση του Σωτήρος, Άγιος Νικόλαος ο Ορφανός κ.α.

Επισκεφτείτε: το Λουτρό, μοναδικό δείγμα βυζαντινών λουτρών(13ος αι.), το τζαμί Αλατζά Ιμαρές, το Γενί Τζαμί και την Μπεζεστέν (αγορά υφασμάτων).

Μουσεία: Αρχαιολογικό, Λαογραφικό, Μακεδονικού Αγώνα, Ιστορίας τη Τέχνης, Κέντρο Φυσικής Ιστορίας, Παλαιοντολογική Συλλογή, Κρύπτη Αγίου Δημητρίου, Πινακοθήκη Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Μακεδονικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, Κέντρο Ιστορικών Μελετών Εβραισμού Θεσσαλονίκης, Βαφοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, Βελλίδιο Πολιτιστικό Κέντρο, Βιβλιοθήκη Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Διασκεδάστε στα Λαδάδικα, στην Άνω Πόλη, στο Μύλο, στη Νέα Κρήνη, στα Λουλουδάδικα, στην Πλατεία Αριστοτέλους και στην κεντρική αγορά.

Δοκιμάστε την ξακουστή κουζίνα της περιοχής με τα τρίγωνα Πανοράματος, τους λουκουμάδες Ασπροβάλτας, το σουσαμένιο κουλούρι Θεσσαλονίκης, το μυδοπίλαφο και τα σμυρνέικα σουτζουκάκια.

Άλλες αξιόλογες περιοχές της Θεσσαλονίκης είναι η Ασπροβάλτα, η Περαία, η Σίνδος, ο Σταυρός, ο Σοχός, τα Βασιλικά, η Βόλβη, τα Βρασνά, ο Λαγκαδάς, η Επανομή, η Νέα Απολλωνία, η Νέα Μηχανιώνα, η Νέοι Επιβάτες, το Πανόραμα και η Αγία Τριάδα

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!