Μονοκατοικία στο Βαθύ Ιθάκης στην περιοχή Επτάνησα / Ιθάκη

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μονοκατοικία στο Βαθύ Ιθάκης
 • Μονοκατοικία στο Βαθύ Ιθάκης
 • Μονοκατοικία στο Βαθύ Ιθάκης
 • Μονοκατοικία στο Βαθύ Ιθάκης
 • Μονοκατοικία στο Βαθύ Ιθάκης
 • Μονοκατοικία στο Βαθύ Ιθάκης
 • Μονοκατοικία στο Βαθύ Ιθάκης
 • Μονοκατοικία στο Βαθύ Ιθάκης
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 550.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1202
Έτος κατασκευής:2002
Εμβαδόν:149 m2
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:2
Απόσταση από θάλασσα:600
Parking:v
Τζάκι:ν
Κήπος:v
Μπαλκόνια:ν

Όταν όλοι αναζητούν την Ιθάκη τους, εσείς μπορείτε να την αποκτήσετε και να ζήσετε το όνειρό σας μέσα σε ένα τόπο μαγικό. Στο Βαθύ της Ιθάκης, διατίθεται μια μονοκατοικία 149m2, σε οικόπεδο 2.040m2. Μια μοναδική μεζονέτα, μόλις 600 μέτρα από τη θάλασσα και 1,5km από την οργανωμένη παραλία της περιοχής, μπορεί να γίνει δική σας. Το Βαθύ είναι η Πρωτεύουσα του νησιού, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και την αγορά και να αποτελεί μια ιδιαίτερα δελεαστική επιλογή ώστε να αποκτήσετε ένα ακίνητο στην περιοχή αυτή.

 Πρόκειται για μια κατοικία, η οποία αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα, με το ισόγειο να καλύπτει 62m2 και τον 1ο όροφο να εκτείνεται σε 87m2. Στο ισόγειο βρίσκονται κατάλληλα διαμορφωμένα 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι σε ενιαίο χώρο με μια μικρή κουζίνα, καθώς και ένα μπάνιο. Το επίπεδο του 1ου ορόφου διαθέτει επίσης, 2 υπνοδωμάτια και έναν ενιαίο χώρο κουζίνας -σαλονιού, ο οποίος καλύπτει όλες τις ανάγκες της οικογενείας και δημιουργεί μια εικόνα θαλπωρής και γαλήνης γύρω από το τζάκι που υπάρχει εκεί. Το μπάνιο αυτού του ορόφου είναι ευρύχωρο με μπανιέρα και είδη πολυτελείας. Η μεγάλη βεράντα που υπάρχει στο επίπεδο αυτό, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την εκπληκτική πανοραμική θέα προς τη θάλασσα. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί ένα ασφαλές ακίνητο, μιας και η κατοικία είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη για τυχόν προβλήματα από σεισμούς.

Ιθάκη


Ένα νησί με καταγάλανα νερά, γραφικά χωριά, επιβλητικά μνημεία και μεγάλη ιστορία που ξεκινάει από το 3000π.Χ.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Βαθύ: Βρίσκεται σ' έναν κόλπο και αποτελεί το λιμάνι και την πρωτεύουσα της Ιθάκης. Στη είσοδο του κόλπου θα δείτε το νησάκι Λαζαρέτο, που υπήρξε λοιμοκαθαρτήριο και ενετική φυλακή.

Επισκεφτείτε τα μουσεία Αρχαιολογικό και Ναυτικό Λαογραφικό, την Μητρόπολη, τα ερείπια του ενετικού φρουρίου, την αρχαία πόλη Αλαλκομενές, το σπήλαιο των Νυμφών που αναφέρεται και στον Όμηρο και την Αρέθουσα Πηγή.

Παραλίες: Τσιριμπή, Παλαιοκάραβο, Λούτσα, Αετός, Γιδάκι, Μνήματα, Σκίνος, Σαρακήνικο και Φιλιατρό.

Δοκιμάστε το κοτόπουλο στην Τσερέπα, μαρίδες σαβόρο, ραβανί με ρύζι και μέλι. Προμηθευτείτε το ντόπιο κρασί και μέλι και αγοράστε τα παραδοσιακά κεντήματα.

Άλλες αξιόλογες περιοχές του νησιού είναι η Ανωγή, το Κιόνι, η Εξωγή, το Περαχώρι, η Λεύκη, ο Πλατρειθιάς, ο Σταυρός και οι Φρικές.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!