Επενδυτικό σχέδιο - Συγκρότημα κατοικιών στην Κάρυστο στην περιοχή Στερεά Ελλάδα / Κάρυστος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  •  Επενδυτικό σχέδιο - Συγκρότημα κατοικιών στην Κάρυστο
  •  Επενδυτικό σχέδιο - Συγκρότημα κατοικιών στην Κάρυστο
  •  Επενδυτικό σχέδιο - Συγκρότημα κατοικιών στην Κάρυστο
  •  Επενδυτικό σχέδιο - Συγκρότημα κατοικιών στην Κάρυστο
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1470
Επαγγελματική χρήση:ν

Μια εξαιρετική πρόταση για να αποκτήσετε την προσωπική σας επένδυση παρουσιάζεται μπροστά σας, μόλις 4,3km από την Κάρυστο, νοτιοανατολικά αυτής. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση 20 οικοπέδων, τα οποία βρίσκονται εντός του Παραθεριστικού Οικισμού του Συνεταιρισμού Υπαλλήλων του ΠΙΚΠΑ, ο οποίος μάλιστα έχει ενταχθεί και στο σχέδιο πόλης. Ο οικισμός αυτός βέβαια, έχει ήδη αρχίσει να παίρνει ζωή, με αρκετές κατοικίες να έχουν δημιουργηθεί εντός αυτού, ενώ παράλληλα το οδικό δίκτυο να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το δίκτυο ηλεκτροδότησης να καλύπτει τις υπάρχουσες ανάγκες. 

Παρατηρείται επομένως, πως τα πάντα γίνονται με βάση το σχεδιασμό και στο ρυμοτομικό σχέδιο διαφαίνονται με σαφήνεια, τα οικόπεδα που διατίθενται, ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο συγκρότημα κατοικιών. Το εκάστοτε οικόπεδο παρουσιάζει κανονικό σχήμα 20Χ25 μέτρα, καταλαμβάνοντας συνολική επιφάνεια 500m2, με δυνατότητα δόμησης 120m2. Η δόμηση αυτή βέβαια, να σημειωθεί πως δύναται να εξαντληθεί σε έναν ή δυο ορόφους, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα να κατασκευασθεί υπόγειος χώρος ίσης επιφανείας προς το ισόγειο. Επιπλέον, λόγω της μορφής των οικοπέδων υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευασθούν δυο ανεξάρτητες οικίες 60m2 έκαστη, με εναλλαγές χωροθέτησης ανά οικόπεδο, δημιουργώντας ανοιχτούς χώρους και κήπο ανά περίπτωση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το γούστο και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια επένδυση, με βάση ένα δυναμικό οικιστικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει ένα σύνολο μικρών, μεσαίων και μεγάλων παραθεριστικών κατοικιών. 

Κάρυστος


Βρίσκεται σε απόσταση 128χλμ. από την Χαλκίδα και είναι χτισμένη δίπλα στο όρος Όχη και στο φημισμένο ακρωτήριο Κάβο Ντόρο. Αποτελεί το νοτιότερο λιμάνι της Εύβοιας. Ο συνδυασμός πυκνής βλάστησης και των καταγάλανων νερών καθιστούν την περιοχή σημαντικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Επισκεφτείτε το Ενετικό Φρούριο Καστέλο Ρόσο(13ος-15ος αι.), το Δημαρχείο, την Μητρόπολη του Αγίου Νικολάου, το οχυρό των Ενετών Μπούρτζι (1200-1300), τα Μοναστήρια των Ταξιαρχών, της Αγίας Μαύρας και του Αγίου Γεωργίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Γιοκάλειο Ίδρυμα, το φαράγγι του Δημοσάρη, τα χωριά Πλατανιστός, Κόμιτο, Ζαχαρία, Αμυγδαλιά και Κόκαλη και το σπήλαιο της Αγίας Τριάδας. Θα κολυμπήσετε στις παραλίες το Ποτάμι, Ψιλή και Μεγάλη Άμμος. Επίσης προσφέρονται ποικίλες επιλογές διασκέδασης και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!