Τριώροφη κατοικία στην Κάρυστο στην περιοχή Στερεά Ελλάδα / Κάρυστος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Τριώροφη κατοικία στην Κάρυστο
  • Τριώροφη κατοικία στην Κάρυστο
  • Τριώροφη κατοικία στην Κάρυστο
  • Τριώροφη κατοικία στην Κάρυστο
  • Τριώροφη κατοικία στην Κάρυστο
  • Τριώροφη κατοικία στην Κάρυστο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 150.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1512
Εμβαδόν:127 m2
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:2
Πισίνα:ν
Αποθήκη:ν
Μπαλκόνια:ν

Η Εύβοια ανέκαθεν ήταν στις κορυφαίες προτιμήσεις για ολιγοήμερες ή μακροπρόθεσμες διακοπές καθόλη τη διάρκεια του έτους. Μέσα στη φύση, ανάμεσα σε ένα πλούσιο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ''Παράδεισο'', όπως ακριβώς τον ονειρεύεστε.

Στην τοποθεσία ''Αμυγδαλιές'' στο Ακρωτήρι της κοινότητας Αετού στην Κάρυστο, διατίθεται μια εξαιρετική ευκαιρία, η οποία αποτελείται από μια κατοικία 127,66m2 σε οικόπεδο 1.000m2. Πρόκειται για μια κατοικία η οποία θα παραδοθεί ολοκληρωμένη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εντάξετε και το δικό σας γούστο, ενώ βασικό χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχει και η δυνατότητα να κατασκευαστεί και πισίνα στον χώρο του ακινήτου. Η κατοικία αναπτύσσεται σε 3 ορόφους, ξεκινώντας από το υπόγειο, όπου καταλαμβάνει 38m2 και περιλαμβάνει την αποθήκη, 1 ξενώνα και 1 μπάνιο. Ανεβαίνοντας ένα επίπεδο, σε αυτό του ισογείου, συναντάμε 50m2 χώρων κύριας χρήσης και 7,66m2 βοηθητικών χώρων. Λίγο πιο συγκεκριμένα, στο επίπεδο αυτό, βρίσκεται η είσοδος, το καθιστικό, η κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και μια μεγάλη βεράντα από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την απεριόριστη θέα. Το τελευταίο επίπεδο της κατοικίας καταλαμβάνει 32m2 διαθέτοντας 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο.

Πρόκειται για μια ιδανική ευκαιρία για όποιον αγαπά τη φύση και θέλει να αποκτήσει ένα ακίνητο όπου είναι πανταχόθεν ελεύθερο, με τις ανέσεις και την πολυτέλεια που αρμόζει στη ζωή του καθενός.

Κάρυστος


Βρίσκεται σε απόσταση 128χλμ. από την Χαλκίδα και είναι χτισμένη δίπλα στο όρος Όχη και στο φημισμένο ακρωτήριο Κάβο Ντόρο. Αποτελεί το νοτιότερο λιμάνι της Εύβοιας. Ο συνδυασμός πυκνής βλάστησης και των καταγάλανων νερών καθιστούν την περιοχή σημαντικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Επισκεφτείτε το Ενετικό Φρούριο Καστέλο Ρόσο(13ος-15ος αι.), το Δημαρχείο, την Μητρόπολη του Αγίου Νικολάου, το οχυρό των Ενετών Μπούρτζι (1200-1300), τα Μοναστήρια των Ταξιαρχών, της Αγίας Μαύρας και του Αγίου Γεωργίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Γιοκάλειο Ίδρυμα, το φαράγγι του Δημοσάρη, τα χωριά Πλατανιστός, Κόμιτο, Ζαχαρία, Αμυγδαλιά και Κόκαλη και το σπήλαιο της Αγίας Τριάδας. Θα κολυμπήσετε στις παραλίες το Ποτάμι, Ψιλή και Μεγάλη Άμμος. Επίσης προσφέρονται ποικίλες επιλογές διασκέδασης και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!