Αγροτεμάχιο στη Τζιά στην περιοχή Κυκλάδες / Κέα ή Τζιά

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Αγροτεμάχιο στη Τζιά
  • Αγροτεμάχιο στη Τζιά
  • Αγροτεμάχιο στη Τζιά
  • Αγροτεμάχιο στη Τζιά
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 100.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1585
Εμβαδόν:4.189 m2
Απόσταση από θάλασσα:1 km

Όποιος έχει επισκεφθεί το νησί της Τζιάς, επιθυμεί να ξαναζήσει αυτές τις μοναδικές στιγμές. Πρόκειται για έναν τόπο γεμάτο ομορφιές που δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον, για να αποκτήσετε μια μόνιμη ή παραθεριστική κατοικία. Στην περιοχή Ψαθί, μόλις 1Km από την ομώνυμη παραλία και σε απόσταση 7,5Km από την Ιουλίδα και 15km από το λιμάνι της Κορησσίας, διατίθεται ένα αγροτεμάχιο 4.189m2.

Το ακίνητο διαθέτει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που το καθιστούν νόμιμο προς δόμηση, καθώς από το 2009 έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για την ανέγερση 3 κατοικιών. Σύμφωνα με τη εκδοθείσα οικοδομική άδεια, η οποία είναι σε ισχύ ακόμη, βάσει των Ν.4067/2012 αρ.29 παρ.5α και Ν.4368/2016 αρ.76 κεφ.ΣΤ’, οι κατοικίες που δύναται να οικοδομηθούν θα έχουν επιφάνεια 75m2, 75m2 και 50m2 αντίστοιχα. Στο ακίνητο δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια οικοδομική δραστηριότητα (ούτε για την περίφραξη της έκτασης), με αποτέλεσμα κάθε ενέργεια να γίνει σύμφωνα με το γούστο και την προσωπικότητά σας. 

Πρόκειται για μια εξαιρετική έκταση, η οποία έχει κλίση 25% και αυτή τη στιγμή είναι βραχώδης, όμως με μικρή παρέμβαση, μετατρέπεται σε μια ιδανική έκταση προς οικοδόμηση. Η απόσταση από σημείο ηλεκτροδότησης είναι μόλις 150 μέτρα, ενω η υδροδότηση του ακινήτου σήμερα γίνεται μέσω δεξαμενών που γεμίζουν τεχνητά με βυτίο. Βέβαια, έχει ήδη προβλεφθεί η δημιουργία υπογείων δεξαμενών που θα εξυπηρετούν τις τρείς κατοικίες. Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται μέσω ασφαλτοστρωμένης οδού, με ένα μικρό τμήμα αυτής να είναι χωματόδρομος. 

Με τη θέα να είναι απεριόριστη και στο Ανατολικό τμήμα να φθάνει ως τη Γυάρο - Κύθνο και τη Σύρο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συγκρότημα κατοικιών. Καθεμιά από αυτές τις κατοικίες μπορεί να αποτελέσει είτε μια εξαιρετική παραθεριστική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας, είτε μια ιδανική ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας, μισθώνοντάς τη. Η επιλογές είναι δικές σας, αρκεί να μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Κέα ή Τζιά


Βρίσκεται σε απόσταση 17 ναυτικών μιλίων από το Λαύριο Αττικής. Ένας άκρως τουριστικός προορισμός καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, με αναλλοίωτη κυκλαδίτικη ομορφιά. κατά την αρχαιότητα θεωρείτο η πατρίδα των ανέμων και των μελτεμιών.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
  • Χώρα: Αμφιθεατρικά χτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης. Η απόστασή της από το λιμάνι είναι 5,5χλμ. Στη Χώρα θα βρείτε το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, το αρχαϊκό άγαλμα του Λέοντα της Κέας (6ος αι.), το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας. Μην χάσετε τον Αύγουστο, την πολιτιστική εκδήλωση Σιμωνίδεια. Δοκιμάστε το μέλι και το παστέλι της περιοχής, το «μαύρο» κρασί και τα χωριάτικα λουκάνικα.
  • Βουρκάρι: Εξελίσσεται σε τουριστικό κέντρο του νησιού καθώς όλοι επισκέπτονται την όμορφη παραλία του 1λμ. από το Γιαλισκάρι. Ο οικισμός της εποχής του χαλκού που βρίσκεται στη χερσόνησο της Αγίας Ειρήνης είναι ένα ιστορικό αξιοθέατο μεγάλης σημασίας. Οι πιο δημοφιλείς παραλίες είναι το Γιαλισκάρι και ο Φάρος.
  • Επισκεφτείτε επίσης την Κορησία ή Λιβάδι με τον γνωστό της Κούρο, τον Κούνδουρο, την Οτζιά και τις Πήσσες.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!