Κατοικία στην Κέρκυρα στην περιοχή Επτάνησα / Κέρκυρα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
 • Κατοικία στην Κέρκυρα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 250.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1483
Έτος κατασκευής:2008
Εμβαδόν:96 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Απόσταση από θάλασσα:500m
Parking:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Μπαλκόνια:ν

Η αίγλη του Ιονίου και το ταπεραμέντο των κατοίκων του νησιού της Κέρκυρας, μπορούν να γίνουν μέρος της δικής σας καθημερινότητας αποκτώντας μια εξαιρετική κατοικία 96m2, που διατίθεται μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα. Πρόκειται για μια κατοικία 2 επιπέδων, χτισμένη στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού, το 2008 σε οικόπεδο 1450m2.

Μέσα σε ένα όμορφο κήπο με πορτοκαλιές, ελιές, φοίνικες και πλούσια φυτά, αναπτύσσεται αυτή η μοναδική κατοικία με εξαιρετική αρχιτεκτονική. Το επάνω επίπεδο, το οποίο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο για το σαλόνι και την κουζίνα και ένα μπάνιο διαμορφώνεται σε 73m2. Οι χώροι είναι σωστά διαμορφωμένοι ώστε να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, μέσα σε έναν υπέροχο χώρο. Το τζάκι δίνει μια ακόμη ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο χώρο, ώστε να ζείτε την κάθε στιγμή ως ξεχωριστή. Επιπλέον, ο χώρος όπου βρίσκεται το κάτω επίπεδο, βρίσκεται σε ημιτελές στάδιο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τον διαμορφώσετε σύμφωνα με το δικό σας γούστο και τις ανάγκες.

Η θέα από το ακίνητο είναι μοναδική, με αποτέλεσμα να σας προσφέρει καθημερινά ιδιαίτερες στιγμές μπροστά στη θέα ολόκληρου του οικισμού και της θάλασσας. Στην πρόσοψη του ακινήτου μάλιστα υπάρχει μια μεγάλη βεράντα από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την απέραντη θέα. Τα πέτρινα χαρακτηριστικά του ακινήτου δίνουν μια ιδιαίτερη νότα σε ολόκληρη την κατοικία, όπως τα πέτρινα σκαλοπάτια που οδηγούν στον κήπο. Τέλος να σημειωθεί πως στον εξωτερικό χώρο του ακινήτου υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης έως και 4 αυτοκινήτων.

Κέρκυρα


Ο Νομός έχει έκταση 638τ.χλμ και περιλαμβάνει και τα Διαπόντια νησιά, τους Παξούς και τους Αντίπαξους. Η ομορφιά της Κέρκυρας ενώνει ‘γραφικό βενετσιάνικο παρελθόν με την ζωντάνια του παρόντος μέσα στην καταπράσινη φύση και τις υπέροχες παραλίες.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Χώρα: Εκεί θα βρείτε την Σπιανάδα την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και απέναντί της δεσπόζει το Παλιό Φρούριο. Επισκεφτείτε το Νέο Φρούριο, το Παλάτι του Λατίνου Αρχιεπισκόπου, την Αναγνωστική Εταιρεία(30.000τόμους), το Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, την Δημοτική Πινακοθήκη, την Μητρόπολη, τον Άγιο Σπυρίδωνα, την Μονή της Πλατυτέρας, τον λόφο της Ανάληψης, την Χερσόνησο στο Κανόνι και τα μουσεία: Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Τέχνης, Αρχαιολογικό, του Εθνικού Ποιητή της Ελλάδας Διονύσιου Σολωμού, των Σέρβων και των Χαρτονομισμάτων.

Αξιόλογες παραλίες είναι το Μον Ρεπό, τα Λουτρά του Αλέκου, ο Ναυτικό Όμιλός. Η χώρα είναι δημοφιλής για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και την νυχτερινή της ζωή. Δοκιμάστε τα παραδοσιακά σοφρίτο, μπουρδέτο και παστιτσάδα, πιείτε τζιτζιμπίρα και γευτείτε το γλυκό του κουταλιού κου κουάτ.

Άλλες μοναδικές εξορμήσεις στη Κέρκυρα μπορείτε να κάνετε στις περιοχές Δασιά, Κασσιόπη, Έρμονες, Γουβιά-Κοντόκαλι, Γαστούρι, Αργυράδες, Άνω Κορακιάνα, Αλυκές, Άνω Γουρούνα, Άγιος Γόρδιος, Άγιος Ματθαίος και Άγιος Στέφανος, Λευκίμη, Παλαιοκαστρίτσα, Μεσογγή, Πέραμα, Πυργί, Μπενίτσες, Σιδάρι και το νησάκι Βίδο.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!