Οικόπεδο στην Κέρκυρα στην περιοχή Επτάνησα / Κέρκυρα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στην Κέρκυρα
  • Οικόπεδο στην Κέρκυρα
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1579
Εμβαδόν:21.000 m2
Απόσταση από θάλασσα:350m

Η ελληνική κουλτούρα, με τη Βενετσιάνικη αρχιτεκτονική συνθέτουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον! Η Κέρκυρα σε κάθε της γωνιά προσφέρει την πολυτέλεια που επιθυμεί κανείς να εντάξει στην καθημερινότητά του, με την ατμόσφαιρα να κατακλύζεται από έναν αριστοκρατικό αέρα. Όμορφα κτίρια, φιλόξενοι κάτοικοι, καλοσχηματισμένες παραλίες αι γαλάζια νερά συνθέτουν μια εικόνα που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. 

Σε απόσταση μόλις 350 μέτρων από την παραλία, στην Βορειοανατολική πλευρά του νησιού διατίθεται προς πώληση ένα μεγάλο οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο, πρόσοψη 30 μέτρα στη δημοτική οδό. Η θέση του ακινήτου είναι εξαιρετική με την περιοχή να είναι γεμάτη από βίλλες και μεγάλες επενδύσεις. Σε πολύ κοντινή απόσταση, βέβαια, καταφθάνει κανείς σε έναν όμορφο γραφικό οικισμό, με ένα μικρό λιμανάκι, όπου υπάρχουν καταστήματα εστίασης και διασκέδασης. Η ευρύτερη περιοχή αποτελεί ιδανικό προορισμό, προσφέροντας πολλές εναλλακτικές ψυχαγωγίας, όπως το περπάτημα, η ιππασία, οι καταδύσεις κ.α. 

Τέλος, να σημειωθεί πως το οικόπεδο διατίθεται είτε ενιαίο, είτε τμηματικά, χωρισμένο σε δυο μεγάλες εκτάσεις. Συγκεκριμένα, μπορεί να διατεθεί ένα οικόπεδο 9 στρεμμάτων, με δυνατότητα δόμησης 360m2, ένα ακόμη επιφανείας 12 στρεμμάτων, ώστε να χτίσει 380m2. Οι δυνατότητες που προσφέρει το οικόπεδο αυτό, είναι πολλές, η επιλογή όμως είναι μια και είναι η δική σας!!

Κέρκυρα


Ο Νομός έχει έκταση 638τ.χλμ και περιλαμβάνει και τα Διαπόντια νησιά, τους Παξούς και τους Αντίπαξους. Η ομορφιά της Κέρκυρας ενώνει ‘γραφικό βενετσιάνικο παρελθόν με την ζωντάνια του παρόντος μέσα στην καταπράσινη φύση και τις υπέροχες παραλίες.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Χώρα: Εκεί θα βρείτε την Σπιανάδα την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και απέναντί της δεσπόζει το Παλιό Φρούριο. Επισκεφτείτε το Νέο Φρούριο, το Παλάτι του Λατίνου Αρχιεπισκόπου, την Αναγνωστική Εταιρεία(30.000τόμους), το Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, την Δημοτική Πινακοθήκη, την Μητρόπολη, τον Άγιο Σπυρίδωνα, την Μονή της Πλατυτέρας, τον λόφο της Ανάληψης, την Χερσόνησο στο Κανόνι και τα μουσεία: Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Τέχνης, Αρχαιολογικό, του Εθνικού Ποιητή της Ελλάδας Διονύσιου Σολωμού, των Σέρβων και των Χαρτονομισμάτων.

Αξιόλογες παραλίες είναι το Μον Ρεπό, τα Λουτρά του Αλέκου, ο Ναυτικό Όμιλός. Η χώρα είναι δημοφιλής για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και την νυχτερινή της ζωή. Δοκιμάστε τα παραδοσιακά σοφρίτο, μπουρδέτο και παστιτσάδα, πιείτε τζιτζιμπίρα και γευτείτε το γλυκό του κουταλιού κου κουάτ.

Άλλες μοναδικές εξορμήσεις στη Κέρκυρα μπορείτε να κάνετε στις περιοχές Δασιά, Κασσιόπη, Έρμονες, Γουβιά-Κοντόκαλι, Γαστούρι, Αργυράδες, Άνω Κορακιάνα, Αλυκές, Άνω Γουρούνα, Άγιος Γόρδιος, Άγιος Ματθαίος και Άγιος Στέφανος, Λευκίμη, Παλαιοκαστρίτσα, Μεσογγή, Πέραμα, Πυργί, Μπενίτσες, Σιδάρι και το νησάκι Βίδο.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!