Οικόπεδο στην Κέρκυρα στην περιοχή Επτάνησα / Κέρκυρα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στην Κέρκυρα
  • Οικόπεδο στην Κέρκυρα
  • Οικόπεδο στην Κέρκυρα
  • Οικόπεδο στην Κέρκυρα
  • Οικόπεδο στην Κέρκυρα
  • Οικόπεδο στην Κέρκυρα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 50.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1336
Εμβαδόν:1.500 m2

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας των κατοίκων της Κέρκυρας και η ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής που επικρατεί σε ολόκληρο το νησί, καθιστούν τη διαμονή εκεί ως την ιδανική επιλογή όσων ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Ο Ιταλικός αέρας πνέει στην ατμόσφαιρα, ο οποίος πλήρως εναρμονισμένος με το ελληνικό ταπεραμέντο δημιουργεί μια αίγλη σε ολόκληρη την περιοχή, που ο καθένας θέλει να βιώσει έστω και για λίγο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο όπου ο τουρισμός της περιοχής παραμένει σταθερά σε υψηλά επίπεδα. 

Σε αυτό το μοναδικό μέρος, σε απόσταση 10 λεπτών από την Παλαιοκαστρίτσα διατίθεται οικόπεδο 1.500m2. Το ακίνητο έχει χαρακτηρισθεί ως οικοδομήσιμο διαθέτοντας πρόσωπο στον κεντρικό δρόμο Σκριπερού. Να σημειωθεί πως στο οικόπεδο υπάρχουν ελαιόδεντρα, δίνοντας τη δυνατότητα στο νέο ιδιοκτήτη να αποκτήσει και ένα καλό εισόδημα. Το οικόπεδο βρίσκεται επίσης,  ιδιαίτερα κοντά στο Ύψος, τους Λιαπάδες καθώς και όλο το βόρειο μέρος του νησιού, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να επισκέπτεται όλα τα υπέροχα μέρη της Κέρκυρας.

Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει μια εξοχική (και γιατί όχι και μόνιμη) κατοικία, βιώνοντας την αύρα του Ιονίου, μέσα σε ένα καταπράσινο και φιλόξενο περιβάλλον.

Κέρκυρα


Ο Νομός έχει έκταση 638τ.χλμ και περιλαμβάνει και τα Διαπόντια νησιά, τους Παξούς και τους Αντίπαξους. Η ομορφιά της Κέρκυρας ενώνει ‘γραφικό βενετσιάνικο παρελθόν με την ζωντάνια του παρόντος μέσα στην καταπράσινη φύση και τις υπέροχες παραλίες.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Χώρα: Εκεί θα βρείτε την Σπιανάδα την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και απέναντί της δεσπόζει το Παλιό Φρούριο. Επισκεφτείτε το Νέο Φρούριο, το Παλάτι του Λατίνου Αρχιεπισκόπου, την Αναγνωστική Εταιρεία(30.000τόμους), το Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, την Δημοτική Πινακοθήκη, την Μητρόπολη, τον Άγιο Σπυρίδωνα, την Μονή της Πλατυτέρας, τον λόφο της Ανάληψης, την Χερσόνησο στο Κανόνι και τα μουσεία: Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Τέχνης, Αρχαιολογικό, του Εθνικού Ποιητή της Ελλάδας Διονύσιου Σολωμού, των Σέρβων και των Χαρτονομισμάτων.

Αξιόλογες παραλίες είναι το Μον Ρεπό, τα Λουτρά του Αλέκου, ο Ναυτικό Όμιλός. Η χώρα είναι δημοφιλής για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και την νυχτερινή της ζωή. Δοκιμάστε τα παραδοσιακά σοφρίτο, μπουρδέτο και παστιτσάδα, πιείτε τζιτζιμπίρα και γευτείτε το γλυκό του κουταλιού κου κουάτ.

Άλλες μοναδικές εξορμήσεις στη Κέρκυρα μπορείτε να κάνετε στις περιοχές Δασιά, Κασσιόπη, Έρμονες, Γουβιά-Κοντόκαλι, Γαστούρι, Αργυράδες, Άνω Κορακιάνα, Αλυκές, Άνω Γουρούνα, Άγιος Γόρδιος, Άγιος Ματθαίος και Άγιος Στέφανος, Λευκίμη, Παλαιοκαστρίτσα, Μεσογγή, Πέραμα, Πυργί, Μπενίτσες, Σιδάρι και το νησάκι Βίδο.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!