Οικόπεδο στη Μεσσηνία προς τουριστική επένδυση στην περιοχή Πελοπόννησος / Καλαμάτα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Οικόπεδο στη Μεσσηνία προς τουριστική επένδυση
 • Οικόπεδο στη Μεσσηνία προς τουριστική επένδυση
 • Οικόπεδο στη Μεσσηνία προς τουριστική επένδυση
 • Οικόπεδο στη Μεσσηνία προς τουριστική επένδυση
 • Οικόπεδο στη Μεσσηνία προς τουριστική επένδυση
 • Οικόπεδο στη Μεσσηνία προς τουριστική επένδυση
 • Οικόπεδο στη Μεσσηνία προς τουριστική επένδυση
 • Οικόπεδο στη Μεσσηνία προς τουριστική επένδυση
Domgreek
Τιμή ακινήτου: Ζητήστε τιμή €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1570
Εμβαδόν:14.138 m2
Απόσταση από θάλασσα:120m
Επαγγελματική χρήση:ν

Στην περιοχή της Καλαμάτας, στη Μεσσηνία Πελοποννήσου, διατίθεται ένα εξαιρετικό οικόπεδο  επιφανείας 14.138, τ.μ.

Ακριβώς ένα βήμα έξω από την πόλη της Καλαμάτας σε μια μοναδική περιοχή, δίπλα στη θάλασσα, μπροστά σε μια παραλία 120μ, δίπλα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Το οικόπεδο έχει ένα ημι-κατασκευασμένο κτήριο 250τμ. , καθώς και παροχή νερού, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, και με οικοδομική άδεια τουλάχιστον 5.500 τ.μ..  Έχει μια υπέροχη θέα στη θάλασσα και η παραλία είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία για τα καθαρά νερά της.

Αυτό το οικόπεδο, κοντά στην πόλη της Καλαμάτας, είναι μοναδική  επένδυση για ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο και εστιατόριο, κάτω από τη σκιά του Ταΰγετου και συνορεύει με το Μεσσηνιακό κόλπο με τα κρυστάλλινα νερά του. Έχει μια πολύ υψηλή αντικειμενική αξία, ως ένα από τα μεγαλύτερα παραλιακά οικόπεδα στην περιοχή. Εκεί ανάμεσα στους καταπράσινους κήπους και τα γαλανά νερά του Μεσσηνιακού κόλπου, ο επενδυτής μπορεί να κατασκευάσει ένα πραγματικά πολυτελές θέρετρο με ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με εξαιρετική πανοραμική θέα, σε ένα ήσυχο τόπο και με διαχρονική κομψότητα.

Η Καλαμάτα είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Πελοποννήσου και συνδυάζει θέα στο βουνό και στη θάλασσα. Έχει μια εξαιρετική οδική σύνδεση με την Αθήνα, και το λιμάνι της αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις του εμπορίου. Έχει επίσης ένα διεθνές αεροδρόμιο, με απευθείας συνδέσεις με την Αθήνα και με πόλεις της Ευρώπης.

Ο νέος προορισμός λοιπόν στη Μεσόγειο, βρίσκεται στην Ελληνική περιοχή της Μεσσηνίας, στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Ανάμεσα σε Αρχαία Μνημεία, αμμώδης και με βότσαλα παραλίες, μπορείτε να απολαύσετε τον Έλληνικό τρόπο ζωής, υπό τη σκιά των Αρχαίων Θεών και των προγόνων μας.

Ένας καμβάς χρωμάτων, όπου θάλασσα - ήλιος και βουνά δίνουν ανάσα πνοής από τοπία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ ...

Καλαμάτα


Πρωτεύουσα του νομού, βρίσκεται βορειοανατολικά του μεσσηνιακού κόλπου και σε απόσταση 238χλμ. από την Αθήνα. Η ιδιότητά της ως λιμάνι την καθιστά μια δραστήρια πόλη καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

Η ανάπτυξή της βασίζεται στην καλλιέργεια και την εξαγωγή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και εθίμων (καλαματιανός χορός, λάδι, μεταξωτά μαντήλια, παστέλι κ.α.).Είναι μια πόλη με έντονη πολιτιστική κίνηση που την υποστηρίζει με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας και με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού που πραγματοποιείται στην πόλη κάθε χρόνο. Η παραλία της είναι βραβευμένη με την Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης. Επίσης διαθέτει Ναυτικό Όμιλο, Εθνικό Κολυμβητήριο και Συνεδριακό Κέντρο.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Κάστρο: Χτίστηκε το 1203 με θέα προς τη θάλασσα και τον καταπράσινο κάμπο. Πιθανότατα είναι χτισμένο πάνω στην Ακρόπολη των Αρχαίων Φαρών.
 • Μητρόπολη της Υπαπαντής του Χριστού: Χτίστηκε το 19ο αιώνα στην παλιά πόλη και είναι Βυζαντινού ρυθμού.
 • Άγιοι Απόστολοι: Χτίστηκε το 1150 από τον αυτοκράτορα Ανδρόνικο. Εδώ ορκίστηκαν οι ήρωες της Επανάστασης του 1821 και στις 23 Μαρτίου 1821 τελέστηκε η πρώτη δοξολογία για τους ελεύθερους Έλληνες.
 • Μοναστήρι των Καλογραιών: Εδώ οι καλόγριες υφαίνουν τα πασίγνωστα μεταξωτά καλαματιανά μαντήλια.
 • Μπενάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο: Το ψηφιδωτό δάπεδο με τον θεό Διόνυσο του 1ου αι. μΧ., ξεχωρίζει και αναδεικνύει την ήδη υπάρχουσα ομορφιά του μουσείου.
 • Μάντρα της Βέργας: Χτίστηκε από τους Έλληνες το 1823, για εμποδιστεί η πρόσβαση των στρατευμάτων του Ιμπραήμ στη Μάνη. Το τείχος έχει μήκος 1500μ.
 • Άλλα αξιοθέατα και αξιοσημείωτα: Το Λαογραφικό Μουσείο, ο Πύργος του Κουμουνδούρου, το Μοναστήρι της Δημιόβας και το χωριό Κάμπος.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!