Καμένα βούρλα - Άγιος Κωνσταντίνος, τέσσερα (4) θαυμάσια οικόπεδα στην περιοχή Στερεά Ελλάδα / Καμένα Βούρλα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Καμένα βούρλα - Άγιος Κωνσταντίνος, τέσσερα (4) θαυμάσια οικόπεδα
  • Καμένα βούρλα - Άγιος Κωνσταντίνος, τέσσερα (4) θαυμάσια οικόπεδα
  • Καμένα βούρλα - Άγιος Κωνσταντίνος, τέσσερα (4) θαυμάσια οικόπεδα
  • Καμένα βούρλα - Άγιος Κωνσταντίνος, τέσσερα (4) θαυμάσια οικόπεδα
  • Καμένα βούρλα - Άγιος Κωνσταντίνος, τέσσερα (4) θαυμάσια οικόπεδα
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1464
Απόσταση από θάλασσα:10m
Επαγγελματική χρήση:ν

Το να κατοικεί κανείς σε μια παραθαλάσσια κωμόπολη με θέα τα νησιά των Σποράδων, μέσα στη φύση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον αγαπά τη θάλασσα και την ηρεμία. Ο Άγιος Κωνσταντίνος στη Φθιώτιδα, είναι μια όμορφη περιοχή κοντά στα Καμένα Βούρλα, ο οποίος απέχει 167km από την Αθήνα και 165km από το Βόλο, δίνοντας την ευκαιρία για πολλές αποδράσεις. Ο Άγιος Κωνσταντίνος καθώς και η ευρύτερη περιοχή αποτελούσαν πάντα επιλογή για μικρές εκδρομές και ολιγοήμερες διακοπές επισκεπτών, διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων. Η ηρεμία του τοπίου, οι φιλόξενοι άνθρωποι και η μαγευτική θέα που φθάνει έως την Εύβοια, καθιστούν τον τόπο δελεαστική επιλογή για στιγμές χαλάρωσης.

Μέσα σε αυτό το υπέροχο κλίμα διατίθενται προς πώληση 4 οικόπεδα, τα οποία βρίσκονται εκτός σχεδίου δόμησης, ωστόσο, είναι σε μια οικιστική περιοχή όπου έχει χαρακτηρισθεί ως παραθεριστική. Στο σύνολό τους βρίσκονται ιδιαίτερα κοντά στη θάλασσα, ενώ διαθέτουν όλες τις απαραίτητες δημοτικές παροχές (ηλεκτρικό ρεύμα, τηλεφωνική γραμμή και νερό). Η θέα από όλα τα αγροτεμάχια είναι το ίδιο μαγική και στο καθένα από αυτά μπορείτε να χτίσετε την προσωπική σας επένδυση προσφέροντας στην τουριστική βιομηχανία το δικό σας λιθαράκι. 

Το 1ο αγροτεμάχιο καλύπτει έκταση 8.500m2 και βρίσκεται μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα, δίνοντας τη δυνατότητα να χτίσει κανείς μέσα στην αύρα του γαλάζιου θησαυρού της Ελλάδος. Να σημειωθεί πως υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσει κανείς μόνο τα 4.000m2 σε περίπτωση που επιθυμεί μικρότερη έκταση.

Το 2ο αγροτεμάχιο είναι επιφανείας 21.000m2 σε απόσταση μικρότερη από 10 μέτρα από τη θάλασσα. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, ενώ βρίσκεται εκτός σχεδίου δόμησης. Πρόκειται για μια μεγάλη έκταση ιδανική για μια όμορφη και δυναμική τουριστική επένδυση.

Το 3ο αγροτεμάχιο βρίσκεται 100 μέτρα από τη θάλασσα και καλύπτει 4.000m2, γεγονός που το καθιστά άρτιο και οικοδομήσιμο.

Το 4ο βρίσκεται επάνω σε έναν μικρό λόφο με υπέροχη θέα, μόλις 800μέτρα από τη θάλασσα. Στο σημείο αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας επένδυση καθώς και αυτό το αγροτεμάχιο είναι άρτιο αι οικοδομήσιμο.

Καμένα Βούρλα


Καμένα Βούρλα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας. Εκτείνονται αμφιθεατρικά και ημικυκλικά, στη βάση του βουνού Κνημίδας. Συνδυάζεται η θάλασσα με το βουνό, η ησυχία με τη διασκέδαση, τα ιαματικά νερά με τα θαλασσινά, σε μια πανέμορφη ποικιλία εγκαταστάσεων και φυσικών τοπίων.

Η ευνοϊκή θέση που έχουν τα Καμένα Βούρλα κοντά στην Αθήνα, από την οποία απέχει 175 χλμ., και 40 μόλις χλμ. από τη Λαμία, καθώς και ο συνδυασμός θάλασσας και δασωμένου βουνού μετέτρεψαν την περιοχή σε αξιόλογο θέρετρο.

Στις σημαντικότερες ιαματικές πηγές της χώρας αλλά και της Ευρώπης γενικότερα, κατατάσσονται από ειδικούς επιστήμονες οι πηγές των Καμένων Βούρλων οι οποίες αναβλύζουν στους πρόποδες του βουνού Κνημίδας ,και τα νερά τους ενδείκνυται για πολλές και διάφορες παθήσεις.

Οι λάτρεις της πεζοπορίας θα απολαύσουν μονοπάτια - διαδρομές και θα συναντήσουν φαράγγια, ρυάκια με μικρούς ή μεγάλους καταρράκτες και πολλές σπηλιές.

Το Ασπρονέρι είναι από τις καλύτερες και πιο καθαρές παραλίες του Μαλιακού κόλπου. Σφύζει από ζωή κάθε μέρα, καθώς πλήθος κόσμου συρρέει από όλη τη Φθιώτιδα για να απολαύσει τα καθαρά και δροσερά νερά του. 

Η θέα που αντικρίζεις προς τη θάλασσα είναι εντυπωσιακή: όλοι οι παραθαλάσσιοι οικισμοί του δήμου, αλλά και η Λαμία, η Στυλίδα, οι Ράχες, ο δίαυλος των Ωρεών, ο Άγιος Γεώργιος Εύβοιας και η Αιδηψός με ξεχωριστή εικόνα τα μοναδικά Λιχαδονήσια.

 Εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ψαροταβέρνες, πιτσαρίες, καφέ, μπαρ, για κάθε γούστο και εποχή, πάνω στο κύμα, μέσα στην πόλη, στις γύρω περιοχές σας περιμένουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!