Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα στην περιοχή Στερεά Ελλάδα / Καμένα Βούρλα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
 • Ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1508
Κατάσταση:ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Υπνοδωμάτια:102

Μόλις 1,5 ώρες από την Αθήνα βρίσκεται κανείς μέσα σε ένα περιβάλλον που η φύση και ο πολιτισμός χαρίζουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Η περιοχή των Καμένων Βούρλων αποτελούσε ανέκαθεν πόλο έλξης για όποιον επιθυμούσε να ζήσει ορισμένες όμορφες στιγμές γεμάτες γαλήνη και ηρεμία. Συνεπώς, ένα ξενοδοχείο στην περιοχή αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να λάβει μια θέση στην τουριστική βιομηχανία της Χώρας. 

Μέσα σε ένα περιβάλλον ιδανικό για διακοπές καθόλη τη διάρκεια του έτους, διατίθεται ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με 102 δωμάτια να χαρίζουν ιδανικές συνθήκες διαμονής, τόσο με τις παροχές τους, όσο και με τη μοναδική θέα προς τη θάλασσα. Οι παροχές του ξενοδοχείου δε σταματούν να μας γεμίζουν εκπλήξεις με τις 2 πισίνες (εσωτερική και εξωτερική) να αποτελούν τα στολίδια της εγκατάστασης. Η εσωτερική πισίνα, η οποία είναι θερμαινόμενη προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς την κολύμβηση και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, σε συνδυασμό μάλιστα με το υδρομασάζ να αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία! Η εξωτερική πισίνα (245m2) με το θαλασσινό νερό προσφέρει ξεχωριστές στιγμές τους θερινούς μήνες, με τη lounge μουσική να συμπληρώνει την ατμόσφαιρα. Γύρω από την πισίνα, άλλωστε δύναται να πραγματοποιούνται στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο, θεματικές βραδιές, parties και όμορφα δείπνα για όλους. Το εστιατόριο που υπάρχει στο ξενοδοχείο προσφέρει όμορφες ελληνικές γεύσεις, τιμώντας την παράδοση. 

Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου στολίζεται από όμορφους κήπους επιφανείας 2.000m2, γεμάτους φυτά, τους οποίους απολαμβάνει κανείς από τα μπαλκόνια των δωματίων και τη μεγάλη κοινόχρηστη βεράντα όπου σερβίρεται το δείπνο τους θερινούς μήνες. Η θέα αυτή σε συνδυασμό με εκείνη της θάλασσας δημιουργούν ένα υπέροχο φόντο για τις διακοπές όλων. Το ξενοδοχείο, όμως δεν είναι κατάλληλο μόνο για ψυχαγωγία, αλλά και για την ενίσχυση διαφορετικών μορφών τουρισμού, διαθέτοντας 2 μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων.

Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι ιδιαιτέρως εύκολη και μάλιστα ευνοεί την επίσκεψη των ενοίκων σε σημαντικές κοντινές περιοχές όπως τα Μετέωρα, ο Παρνασσός, οι Δελφοί κ.α. αποτελώντας έτσι ιδανικό προορισμό. Από όποια οπτική και αν το εξετάσει κανείς, σίγουρα αυτή η τουριστική μονάδα αποτελεί σημαντική επένδυση για όποιον αγαπά τον τουρισμό...

Καμένα Βούρλα


Καμένα Βούρλα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας. Εκτείνονται αμφιθεατρικά και ημικυκλικά, στη βάση του βουνού Κνημίδας. Συνδυάζεται η θάλασσα με το βουνό, η ησυχία με τη διασκέδαση, τα ιαματικά νερά με τα θαλασσινά, σε μια πανέμορφη ποικιλία εγκαταστάσεων και φυσικών τοπίων.

Η ευνοϊκή θέση που έχουν τα Καμένα Βούρλα κοντά στην Αθήνα, από την οποία απέχει 175 χλμ., και 40 μόλις χλμ. από τη Λαμία, καθώς και ο συνδυασμός θάλασσας και δασωμένου βουνού μετέτρεψαν την περιοχή σε αξιόλογο θέρετρο.

Στις σημαντικότερες ιαματικές πηγές της χώρας αλλά και της Ευρώπης γενικότερα, κατατάσσονται από ειδικούς επιστήμονες οι πηγές των Καμένων Βούρλων οι οποίες αναβλύζουν στους πρόποδες του βουνού Κνημίδας ,και τα νερά τους ενδείκνυται για πολλές και διάφορες παθήσεις.

Οι λάτρεις της πεζοπορίας θα απολαύσουν μονοπάτια - διαδρομές και θα συναντήσουν φαράγγια, ρυάκια με μικρούς ή μεγάλους καταρράκτες και πολλές σπηλιές.

Το Ασπρονέρι είναι από τις καλύτερες και πιο καθαρές παραλίες του Μαλιακού κόλπου. Σφύζει από ζωή κάθε μέρα, καθώς πλήθος κόσμου συρρέει από όλη τη Φθιώτιδα για να απολαύσει τα καθαρά και δροσερά νερά του. 

Η θέα που αντικρίζεις προς τη θάλασσα είναι εντυπωσιακή: όλοι οι παραθαλάσσιοι οικισμοί του δήμου, αλλά και η Λαμία, η Στυλίδα, οι Ράχες, ο δίαυλος των Ωρεών, ο Άγιος Γεώργιος Εύβοιας και η Αιδηψός με ξεχωριστή εικόνα τα μοναδικά Λιχαδονήσια.

 Εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ψαροταβέρνες, πιτσαρίες, καφέ, μπαρ, για κάθε γούστο και εποχή, πάνω στο κύμα, μέσα στην πόλη, στις γύρω περιοχές σας περιμένουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!