Κατοικία στην Κυλλήνη στην περιοχή Πελοπόννησος / Κυλλήνη

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Κατοικία στην Κυλλήνη
  • Κατοικία στην Κυλλήνη
  • Κατοικία στην Κυλλήνη
  • Κατοικία στην Κυλλήνη
  • Κατοικία στην Κυλλήνη
  • Κατοικία στην Κυλλήνη
  • Κατοικία στην Κυλλήνη
  • Κατοικία στην Κυλλήνη
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 170.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1482
Έτος κατασκευής:1890
Κατάσταση:ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ 2004
Εμβαδόν:154 m2
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:1
Parking:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Αποθήκη:ν

Η μυθική Πελοπόννησος μπορεί να απλωθεί στα πόδια σας, με την απόκτηση ενός εξαιρετικού ακινήτου που διατίθεται στην Kυλλήνη και συγκεκριμένα στον οικισμό του Νεοχωρίου. Μόλις 5 λεπτά οδικώς από τη θάλασσα και σε ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς και ιστορικής σημασίας, δεσπόζει η κατοικία που αναφέρουμε και μπορεί να γίνει δική σας άμεσα. 

Πρόκειται για ένα ακίνητο 154m2, στα οποία προστίθενται και 34,82m2, σε ξεχωριστό οίκημα, όπου χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικός χώρος. Κάνουμε λόγο για ένα εξαιρετικό πετρόχτιστο σπίτι, βγαλμένο από την ιστορία μιας άλλης εποχής, το οποίο μετά την ανακαίνισή του το 2004, δεν έχασε τίποτα από την αίγλη άλλων δεκαετιών. Μέσα σε έκταση 3.383,55m2 μπορείτε να απολαύσετε την καθημερινότητά σας όπως ακριβώς την ονειρεύστε. Δημιουργήστε τον προσωπικό σας χώρο σε μια περιοχή όπου απέχει 15 λεπτά από το Κάστρο της περιοχής και λίγα μόλις λεπτά από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία και κάντε δική σας αυτή τη μοναδική κατοικία.

Κυλλήνη


Αποτελεί το λιμάνι που συνδέει την Πελοπόννησο με την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Βρίσκεται βόρεια του Πύργου και η ονομασία της την μεσαιωνική εποχή ήταν Γλαρέντζα.

Αξίζει να επισκεφτείτε το Βυζαντινό Μοναστήρι της Παναγίας της Βλαχέρνας καθώς θα θαυμάσετε τοιχογραφίες εκπληκτικής βυζαντινής τεχνοτροπίας. Το νησάκι Καυκαλίδα είναι μια υπέροχη εξόρμηση, απέχει 1,5χλμ. από την ακτή του Φάρου.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!