Μοναδική μονοκατοικία στην Κόρινθο – Δ. Βόχα στην περιοχή Πελοπόννησος / Κόρινθος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μοναδική μονοκατοικία στην Κόρινθο – Δ. Βόχα
  • Μοναδική μονοκατοικία στην Κόρινθο – Δ. Βόχα
  • Μοναδική μονοκατοικία στην Κόρινθο – Δ. Βόχα
  • Μοναδική μονοκατοικία στην Κόρινθο – Δ. Βόχα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 600.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1526
Εμβαδόν:262 m2
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:3
Απόσταση από θάλασσα:3 km
Parking:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Επιπλωμένο:ν
Αποθήκη:ν

 Η Κόρινθος αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όποιον επιθυμεί να περάσει λίγες στιγμές μακριά από τη φασαρία της Μεγαλούπολης, βιώνοντας παράλληλα τη γαλήνη της φύσης. Συνεπώς όλες οι περιοχές του Νομού Κορινθίας δέχονται επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια του έτους. Παράλληλα, βέβαια, τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν οικισμούς του νομού Κορινθίας και για μόνιμη κατοικία.

 Μια δυναμική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό ακίνητο παρουσιάζεται σήμερα μπροστά σας, με μια εκπληκτική θέα να απλώνεται μπροστά σας! Στον δήμο Βόχα, λίγο έξω από τον οικισμό διατίθεται μια όμορφη μεζονέτα 262m2, τριών επιπέδων. Στο σύνολο της κατοικίας υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 2 κουζίνες, 2 τραπεζαρίες και 2 σαλόνια (με τζάκι). Οι μεγάλες βεράντες στολίζουν ακόμη περισσότερο το ακίνητο, χαρίζοντας μάλιστα και στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τη θέα. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο με κλασικά έπιπλα, τα οποία προσφέρονται μαζί με την κατοικία εφόσον το επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης. Επιπλέον, υπάρχουν και 4 εξωτερικές αποθήκες, οι 3 εκ των οποίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μικρές κατοικίες. 

 Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου δημιουργεί ένα πραγματικά παραμυθένιο τοπίο, γεμάτο φυτά και δέντρα. Το οικόπεδο καταλαμβάνει έκταση 4.000m2, εξασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη επιφάνεια για να υπάρχουν πολλά δέντρα που εκτός από ομορφιά προσφέρουν και ένα ικανοποιητικό εισόδημα στους ιδιοκτήτες. Στον χώρο γύρω από την κατοικία, λοιπόν, υπάρχουν 50 ελιές, πορτοκαλιές, συκιές, λεμονιές, ροδιές, γκρειπ φρουτ, μανταρινιές και 1.500 μετρά γκαζόν. Μόλις 3Km από τη θάλασσα, βλέπουμε να διατίθεται ένα εξαιρετικό ακίνητο που μπορεί να γίνει δικό σας αρκεί να το αποφασίσετε!!!

Κόρινθος


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!