Μονοκατοικία στον Δήμο Ευρωστίνης Κορίνθου στην περιοχή Πελοπόννησος / Κόρινθος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μονοκατοικία στον Δήμο Ευρωστίνης Κορίνθου
  • Μονοκατοικία στον Δήμο Ευρωστίνης Κορίνθου
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 270.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1554
Έτος κατασκευής:2002
Εμβαδόν:260 m2
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:2
Απόσταση από θάλασσα:100 m
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Αποθήκη:ν
Κλιματισμός:ν
Μπαλκόνια:ν

Ανέκαθεν, η θάλασσα και οι χώροι πρασίνου αποτελούσαν πόλο έλξης για όποιον πραγματοποιούσε μια αγορά ακινήτου. Τα τελευταία χρόνια, όπου το οδικό δίκτυο έχει βελτιωθεί και οι αποστάσεις έχουν μειωθεί, ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι όπου επιλέγουν να κατοικήσουν σε οικισμούς εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων. Στο πλαίσιο αυτό, να ζει κανείς 100 μέτρα από τη θάλασσα και σε άμεση πρόσβαση στην Εθνική Οδό ή τον Προαστιακό προς την Αθήνα, αποτελεί για πολλούς ιδανική επιλογή. Μια εξαιρετική μονοκατοικία 3 επιπέδων διατίθεται προς πώληση στην περιοχή Λυγιά στην Κορινθία, διαθέτοντας άμεση πρόσβαση προς την Πρωτεύουσα, ενώ βρίσκεται μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Η κατοικία καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 260m2 και είναι χτισμένη σε οικόπεδο 545m2, από το 2002. Το ισόγειο του ακινήτου είναι υπερυψωμένο (δημιουργώντας χώρο πυλωτής) και διαθέτει έναν ξενώνα. Στον χώρο αυτό, υπάρχει 1 υπνοδωμάτιο με wc, αυτόνομη κουζίνα και αποθήκη, δημιουργώντας συνθήκες για μια άνετη φιλοξενία. Το επόμενο επίπεδο, αυτό του 1ου ορόφου, διαθέτει κουζίνα, καθιστικό, σαλόνι με τζάκι, 1 μπάνιο και αποθηκευτικούς χώρους. Ο 2ος όροφος περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, τα οποία είναι master και πολλούς εντοιχισμένους αποθηκευτικούς χώρους στον διάδρομο.

Το σύνολο των ορόφων διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια, από τα οποία απολαμβάνει κανείς την υπέροχη θέα προς το βουνό και τη θάλασσα. Παράλληλα, σε όλες υπάρχουν ηλεκτρικές τέντες. Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει αυτονομία θέρμανσης πετρελαίου, αλλά και κλιματισμό σε όλους τους χώρους δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Ακόμη, εξωτερικά της κατοικίας, υπάρχει ένας άνετος χώρος στάθμευσης και ένας όμορφος κήπος, γεμάτος λεμονιές. Τέλος,  η ασφάλεια του ακινήτου ενισχύεται με το σύστημα συναγερμού. 

Κόρινθος


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!