Μεζονέτα στο Μελίσσι Κορίνθου με κήπο στην περιοχή Πελοπόννησος / Κόρινθος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μεζονέτα στο Μελίσσι Κορίνθου με κήπο
  • Μεζονέτα στο Μελίσσι Κορίνθου με κήπο
  • Μεζονέτα στο Μελίσσι Κορίνθου με κήπο
  • Μεζονέτα στο Μελίσσι Κορίνθου με κήπο
  • Μεζονέτα στο Μελίσσι Κορίνθου με κήπο
  • Μεζονέτα στο Μελίσσι Κορίνθου με κήπο
  • Μεζονέτα στο Μελίσσι Κορίνθου με κήπο
  • Μεζονέτα στο Μελίσσι Κορίνθου με κήπο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 500.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1595
Έτος κατασκευής:2008
Εμβαδόν:240 m2
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:4
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Πόρτα ασφαλείας:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Επιπλωμένο:ν
Αποθήκη:ν

Ο Νομός Κορίνθου έχει να προφέρει ποικιλία τοπίων και εναλλακτικών τρόπων διασκέδασης, γεγονός που τον καθιστά στις πρώτες θέσει των προτιμήσεων (κυρίων των Αθηναίων) για ολιγοήμερες και όχι μόνο διακοπές. Δεν είναι λίγοι, βέβαια, που έχουν επιλέξει οικισμούς του νομού για μόνιμη κατοικία, ενώ εργάζονται στην Πρωτεύουσα. Η άμεση πρόσβαση προς και από την Αθήνα είναι σημαντικό πλεονέκτημα για όποιον επιθυμεί να κατοικεί μέσα στη φύση ενώ οι υποχρεώσεις του βρίσκονται στην Αθήνα. Συνεπώς, ολοένα και περισσότερες κατοικίες προβάλουν στην ευρύτερη περιοχή του νομού, οι οποίες χρησιμοποιούνται είτε ως μόνιμες είτε ως παραθεριστικές κατοικίες. 

Μεταξύ Ξυλοκάστρου και Κιάτου, προβάλει ένας όμορφος παραθαλάσσιος οικισμός, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα Μελίσσι. Στην περιοχή αυτή, πολλές παραθεριστικές κατοικίες έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Μια από αυτές είναι και η μεζονέτα που διατίθεται προς πώληση. Το 2008 χτίστηκε σε οικόπεδο 2.000m2. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο, με τη συνολική του επιφάνεια να φθάνει τα 240,m2, ενώ αναπτύσσεται σε 2 ορόφους (+ σοφίτα). 

Η κατοικία περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, με τα 2 εξ' αυτών να είναι master, 4 μπάνια και ενιαίο χώρο σαλονιού - τραπεζαρίας και κουζίνας. Επιπλέον, υπάρχει κλειστός χώρος στάθμευσης, αλλά και αποθηκευτικός χώρος. Ακόμη, η κατοικία διαθέτει κλιματισμό, τζάκι, τέντες και πόρτα ασφαλείας. Η μεγάλη βεράντα που υπάρχει στο επάνω επίπεδο, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να απολαύσει κανείς την απεριόριστη θέα προς το βουνό και τη θάλασσα. Η πέργκολα της βεράντας, αλλά και η σκεπή είναι κατασκευασμένες από ξύλο, δίνοντας μια διαφορετική νότα στο κτίριο. Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου, αποτελεί, έναν πραγματικό παράδεισο, με τα φυτά και τα δέντρα να στολίζουν τον κήπο, η επιφάνεια του οποίου φθάνει τα 1.300m2. Τέλος, να σημειωθεί πως η κατοικία διατίθεται επιπλωμένη και εξοπλισμένη με τις εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Μια εξαιρετική ευκαιρία να ζήσετε μέσα στη φύση, με το πράσινο και το γαλάζιο να δημιουργούν ένα ιδανικό φόντο για τη ζωή σας!!

Κόρινθος


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!