Μήλος – Αδάμαντας οικόπεδο στην περιοχή Κυκλάδες / Μήλος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μήλος – Αδάμαντας οικόπεδο
  • Μήλος – Αδάμαντας οικόπεδο
  • Μήλος – Αδάμαντας οικόπεδο
  • Μήλος – Αδάμαντας οικόπεδο
  • Μήλος – Αδάμαντας οικόπεδο
  • Μήλος – Αδάμαντας οικόπεδο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 115.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1423
Εμβαδόν:300 m2
Επαγγελματική χρήση:ν

Στη Μήλο, σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου με τις μαγικές παραλίες, διατίθεται οικόπεδο περίπου 300m2, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην παραλία Παπικινού. Στην περιοχή του Αδάμαντος, μπορεί κανείς να δημιουργήσει τη δική του επένδυση, σε ένα τόπο όπου πολλοί επιθυμούν να επισκεφθούν περισσότερες από μια φορά στη ζωή τους.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του οικοπέδου, είναι πως ενώ βρίσκεται σε ένα σημείο ονειρεμένο, με την παραλία να είναι σε απόσταση αναπνοής, ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες του να ζήσουν μέσα στον παλμό της αγοράς, καθώς το κέντρο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από αυτό. Οι αποστάσεις από το λιμάνι και το αεροδρόμιο είναι ιδιαίτερα μικρές με αποτέλεσμα το οικόπεδο αυτό να αποτελεί ιδανική επιλογή για την ανέγερση επαγγελματικής στέγης. Θα μπορούσε κανείς να δημιουργήσει ένα μοναδικό τουριστικό θέρετρο μικρής κλίμακας σε αυτόν τον χώρο. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και σε δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο, ευνοεί στην ηρεμία, την ιδιωτικότητα και την άνεση όσων κατοικήσουν στο κτίσμα που θα δημιουργηθεί.

Το οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως και σύμφωνα με τις διατάξεις του δύναται να χτίσει οίκημα 240m2. Σύμφωνα, μάλιστα με την υπάρχουσα άδεια οικοδομής, μπορεί να ανεγερθεί κτίριο υπερυψωμένη κατοικία επιφανείας 117,64m2, με υπόγειο χώρο 170m2 και δυο στεγασμένους ισογείους χώρους στάθμευσης 26m2, 20m2 και 25m2 , 42m2, αφήνοντας υπόλοιπο δόμησης 120m2 στον 1ο όροφο. Παρατηρούμε, λοιπόν, πως πρόκειται για μια επιλογή που δίνει τη δυνατότητα, είτε να δημιουργηθεί μια μεγάλη πολυτελής βίλλα για προσωπική χρήση, είτε μπορείτε να δημιουργήσετε μικρές κατοικίες προς εκμετάλλευση. Άλλωστε ποιος δεν θα επιθυμούσε να απολαύσει τις διακοπές του στη Μήλο, σε ένα θέρετρο που θα του παρείχε όλες τις ανέσεις, απεριόριστη θέα και άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τη διασκέδαση που χρειάζεται;

Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον χώρο του τουρισμού!!!

 

Μήλος


Είναι το 3ο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Καθώς είναι φτιαγμένη από ηφαιστιογενές υλικό θα θαυμάσετε και τα λευκά ηφαιστειογενή βράχια, τις κατακόμβες, ανενεργά ηφαίστεια και παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
  • Χώρα: Ονομάζεται Πλάκα και η γραφικότητα των κτισμάτων της απλώνεται γύρω από τα ερείπια του Ενετικού Κάστρου (13ος αι.). Μπορείτε να επισκεφτείτε την Μητρόπολη (19ος αι), με το ξυλόγλυπτο επιχρυσωμένο τέμπλο και τον επίχρυσο επιτάφιο, που κατασκευάστηκε στην Μικρασιατική Σμύρνη το 1600. Η Χώρα έχει Αρχαιολογικό και Λαογραφικό Μουσείο. Αξίζει να εξορμήσετε στους οικισμούς Τριοβάσαλο και Τρυπητή και να δοκιμάσετε τα «πιταράκια» και το γλυκό του κουταλιού «κουφέτο».
  • Αδάμαντας: Αποτελεί το μεγάλο φυσικό λιμάνι του νησιού. Η οικονομική του ανάπτυξη βασίζεται στην καλλιέργεια οπωροκηπευτικών. Εδώ θα συναντήσετε την πιο αξιόλογη εκκλησία της Μύλου, την Αγία Τριάδα (17ος αι.). Στην νοτιοανατολική πλευρά του Αδάμαντα βρίσκεται η περιοχή Ζεφύρια, η οποία αποτελεί την μεσαιωνική πρωτεύουσα του νησιού. Ο Αδάμαντας φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες του, Χιβαδολίμνη με τις αχιβάδες, Εμπόρειο, Αγία Κυριακή και Παλιοχωριό. Δοκιμάστε τους ντόπιου κουραμπιέδες και τα γλυκά του ταψιού.
  • Απολλωνία: Ένα ακόμα μικρό λιμάνι και ψαροχώρι της Μύλου. βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού και σε απόσταση 14χλμ. από την Πλάκα. Πόλο έλξης για τους επισκέπτες αποτελεί η Αρχαία πόλη Φυλακωπή. Στην ουσία πρόκειται για τρεις ξεχωριστές πόλεις χτισμένες η μία πάνω στα ερείπια της άλλης και χρονολογούνται από το 2300 μέχρι το 1100 π.Χ. Τέλος η σπηλιά του Παπαφάγκα θεωρείται ιδανικό μέρος για εκδρομή και κολύμπι.
  • Κλήμα: Μικρό χωριό που απέχει 2χλμ. από την Πλάκα. Το σημαντικότερο αξιοθέατο της περιοχής εκτός από την Αρχαία πόλη της Μύλου είναι οι Κατακόμβες, το μοναδικό στη χώρα μας Παλαιοχριστιανικό νεκροταφείο (1ος αι. μΧ.).

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!