Κατοικία στην Μήλο στην περιοχή Κυκλάδες / Μήλος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Κατοικία στην Μήλο
  • Κατοικία στην Μήλο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 170.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1576
Εμβαδόν:260 m2
Υπνοδωμάτια:1
Μπάνια:2
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Κήπος:ν
Αποθήκη:ν

Στο νησί της Αφροδίτης μπορείτε να ζήσετε κι εσείς το όνειρό σας, δημιουργώντας τον προσωπικό σας χώρο. Η Μήλος αποτελεί ένα από τα πλέον πολυσύχναστα νησιά και κάθε χρόνο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Οι όμορφες παραλίες και η μυθολογία, συνθέτουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Στην περιοχή Τριοβάσαλος, στη Μήλο, διατίθεται προς πώληση ένα ακίνητο 260m2, το οποίο αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα (υπόγειο -2ος όροφος).

Το ακίνητο αποτελείται από 2 καταστήματα στον κάτω όροφο, ενώ το τελευταίο επίπεδο αποτελείται από την κατοικία. Στο σύνολό της η κατοικία αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Ο κήπος του ακινήτου μπορεί να δημιουργήσει μια όμορφη εικόνα, γύρω από την κατοικία, ενώ η ιδιόκτητη ταράτσα δίνει αρκετές ακόμη δυνατότητες δόμησης ή διαμόρφωσης του ακινήτου. Ακόμη, διαθέτει χώρο στάθμευσης, αλλά και επιπλέον ανέσεις, όπως η αυτονομία στη θέρμανση και ηλιακό θερμοσίφωνα. Πρόκειται για ένα νεοκλασικό ακίνητο, κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη, το οποίο βρίσκεται κοντά σε σχολείο και έχει άμεση πρόσβαση στο κεντρικό οδικό δίκτυο. 

Μήλος


Είναι το 3ο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Καθώς είναι φτιαγμένη από ηφαιστιογενές υλικό θα θαυμάσετε και τα λευκά ηφαιστειογενή βράχια, τις κατακόμβες, ανενεργά ηφαίστεια και παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
  • Χώρα: Ονομάζεται Πλάκα και η γραφικότητα των κτισμάτων της απλώνεται γύρω από τα ερείπια του Ενετικού Κάστρου (13ος αι.). Μπορείτε να επισκεφτείτε την Μητρόπολη (19ος αι), με το ξυλόγλυπτο επιχρυσωμένο τέμπλο και τον επίχρυσο επιτάφιο, που κατασκευάστηκε στην Μικρασιατική Σμύρνη το 1600. Η Χώρα έχει Αρχαιολογικό και Λαογραφικό Μουσείο. Αξίζει να εξορμήσετε στους οικισμούς Τριοβάσαλο και Τρυπητή και να δοκιμάσετε τα «πιταράκια» και το γλυκό του κουταλιού «κουφέτο».
  • Αδάμαντας: Αποτελεί το μεγάλο φυσικό λιμάνι του νησιού. Η οικονομική του ανάπτυξη βασίζεται στην καλλιέργεια οπωροκηπευτικών. Εδώ θα συναντήσετε την πιο αξιόλογη εκκλησία της Μύλου, την Αγία Τριάδα (17ος αι.). Στην νοτιοανατολική πλευρά του Αδάμαντα βρίσκεται η περιοχή Ζεφύρια, η οποία αποτελεί την μεσαιωνική πρωτεύουσα του νησιού. Ο Αδάμαντας φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες του, Χιβαδολίμνη με τις αχιβάδες, Εμπόρειο, Αγία Κυριακή και Παλιοχωριό. Δοκιμάστε τους ντόπιου κουραμπιέδες και τα γλυκά του ταψιού.
  • Απολλωνία: Ένα ακόμα μικρό λιμάνι και ψαροχώρι της Μύλου. βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού και σε απόσταση 14χλμ. από την Πλάκα. Πόλο έλξης για τους επισκέπτες αποτελεί η Αρχαία πόλη Φυλακωπή. Στην ουσία πρόκειται για τρεις ξεχωριστές πόλεις χτισμένες η μία πάνω στα ερείπια της άλλης και χρονολογούνται από το 2300 μέχρι το 1100 π.Χ. Τέλος η σπηλιά του Παπαφάγκα θεωρείται ιδανικό μέρος για εκδρομή και κολύμπι.
  • Κλήμα: Μικρό χωριό που απέχει 2χλμ. από την Πλάκα. Το σημαντικότερο αξιοθέατο της περιοχής εκτός από την Αρχαία πόλη της Μύλου είναι οι Κατακόμβες, το μοναδικό στη χώρα μας Παλαιοχριστιανικό νεκροταφείο (1ος αι. μΧ.).

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!