Ανεξάρτητη κατοικία στη Μεσσήνη στην περιοχή Πελοπόννησος / Μεσσήνη

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Ανεξάρτητη κατοικία στη Μεσσήνη
  • Ανεξάρτητη κατοικία στη Μεσσήνη
  • Ανεξάρτητη κατοικία στη Μεσσήνη
  • Ανεξάρτητη κατοικία στη Μεσσήνη
  • Ανεξάρτητη κατοικία στη Μεσσήνη
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1485
Εμβαδόν:153 m2
Απόσταση από θάλασσα:450m
Πισίνα:ν
Επαγγελματική χρήση:ν

Η Μεσσηνία τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι επενδυτές να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς τις περιοχές του νομού ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους τουριστική επένδυση.  Εάν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας στην περιοχή της Μεσσήνης, όπου διατίθεται μια εξαιρετική κατοικία συνολικής επιφανείας 153,23m2.

Το ισόγειο του ακινήτου καταλαμβάνει την μεγαλύτερη επιφάνεια, με τα 103,51m2 να είναι λειτουργικά διαμορφωμένα και τα επιπλέον 49,72m2 να βρίσκονται στον πρώτο όροφο. Η πισίνα που υπάρχει στο κυρίως κτίριο, αποτελεί ένα ακόμη στολίδι για το ακίνητο και έναν ακόμη λόγο για να το αποκτήσετε!! Παράλληλα, σε όμορο οικόπεδο υπάρχουν ακόμη 2 ισόγεια κτίρια σε επιφάνεια 240,96m2, τα οποία αποτελούνται από 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα έκαστο. Κατά την τουριστική περίοδο το σύνολο των κτισμάτων μισθώνονται προσφέροντας ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό εισόδημα στους ιδιοκτήτες τους.

Πρόκειται για ένα ακίνητο που βρίσκεται μόλις 450m από τη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε άμεση επαφή με το κέντρο της πόλης, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες όσων διαμένουν σε αυτό. Κάνουμε λόγο για μια εξαιρετική ευκαιρία, να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας τμήμα στην τουριστική βιομηχανία της Χώρας. Βέβαια, να τονίσουμε πως μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την εξαιρετική κατοικία χρησιμοποιώντας την ως παραθεριστική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας εάν δεν επιθυμείτε να τη μισθώνετε στο τουριστικό κοινό της περιοχής.

Μεσσήνη


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!