Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο στην περιοχή Κυκλάδες / Μύκονος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
 • Δύο υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 1.000.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1533
Έτος κατασκευής:1999
Εμβαδόν:120 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:2
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Πισίνα:ν
Αποθήκη:ν

Ποιός δεν θα ήθελε να ζήσει το όνειρο της Μυκόνου και μάλιστα από τον δικό του χώρο; Ο καθένας θα ήθελε να διαθέτει ένα όμορφο ακίνητο στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, ώστε να ζει κάθε στιγμή τις μαγικές εμπειρίες που μπορεί να του προσφέρει. Η περιοχή του Αγ. Λαζάρου στην Ψαρρού, είναι από τις πλεον δελεαστικές επιλογές για όποιον επισκέπτεται το νησί. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το προσωπικό σας ακίνητο, καθώς διατίθενται 2 εξαιρετικές κατοικίες σε οικόπεδο 500m2.

Πρόκειται για δυο κατοικίες, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά, καθώς η μια εξ αυτών αποτελεί την κύρια οικία και η άλλη χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του προσωπικού ή των φιλοξενουμένων. Η κύρια κατοικία καταλαμβάνει έκταση 70m2, ενώ η βοηθητική 50m2 αντίστοιχα, χωρίς να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι δυο αυτές κατοικίες χτίστηκαν 15 χρόνια πριν, άνω έχουν υποστεί εξαιρετική ανακαίνιση που έχει οδηγήσει στην υφιστάμενη κατάσταση. Η μεγαλύτερη κατοικία διαθέτει 1 κύριο υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, σαλόνι (με 2 χτισμένα κρεβάτια), κουζίνα και 1wc. Η κατοικία διαθέτει και τζάκι που ομορφαίνει περισσότερο την ατμόσφαιρα. Το άλλο ακίνητο διαθέτει 1 κύριο υπνοδωμάτιο, 1 σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και ένα δεύτερο δωμάτιο. 

Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου ταυτίζεται με την ομορφιά του νησιού και την πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει πισίνα με φωτισμό και χώρο για ξαπλώστρες όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει. Επιπλέον, υπάρχει bbq και χτιστή τραπεζαρία, όπου μαζί με τον υπόλοιπο κήπο δημιουργούν συνθήκες απόλαυσης για κάθε στιγμή. Τέλος, υπάρχει και χώρος στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα. 

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και της παραλίας της Ψαρρού, μόλις 4km από τη Χώρα της Μυκόνου, μπορείτε να αποκτήσετε μια εξαιρετική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας. Εαν όμως επιθυμείτε να εισέλθετε στον επιχειρηματικό κόσμο του τουρισμού, αυτά τα ακίνητα είναι μια καλή ευκαιρία καθώς μπορούν να σας επιφέρουν κέρδη που θα φθάνουν ακόμη και τις 90.000€ ετησίως. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, μη χάσετε αυτή την ευκαιρία.

Μύκονος


Θεωρείται το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου με γραφικότητα απίστευτης ομορφιάς, υπέροχες παραλίες και πολλές εναλλακτικές προτάσεις νυχτερινής διασκέδασης.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Χώρα: Σύμβολο παραδοσιακής κυκλαδίτικης ομορφιάς. Ο πιο εμπορικός της δρόμος ονομάζεται Ματογιάννι γεμάτος επώνυμα καταστήματα. Αξίζει να επισκεφτείτε την εκκλησία της Παναγίας της Παραπορτιανής, την συνοικία Αλευκάντρα ή αλλιώς «Μικρή Βενετία της Μυκόνου», το Δημαρχείο και τα τέσσερα μουσεία, Αρχαιολογικό, Ναυτικό, Λαογραφικό και Αγροτομουσείο "Μύλος του Μπόνη". Οι ωραιότερες παραλίες είναι ο Τούρλας, ο Άγιος Στέφανος, ο Κόρφος και ο Αϊ Γιάννης. Η Χώρα είναι πασίγνωστη παγκοσμίως, τόσο για την πρωινή της ομορφιά, όσο και για την κοσμοπολίτικη και έντονη νυχτερινή της ζωή.
 • Πλατύς Γιαλός: Βρίσκεται σε απόσταση 4,5χλμ. από τη Χώρα και είναι γνωστός για τις υπέροχες παραλίες της Αγίας Άννας, της Παράγκας, της Ελιάς και του Αγραρίου καθώς και τις πιο τουριστικές Paradise και Super Paradise.
 •  Άλλες αξιοσημείωτες περιοχές της Μυκόνου είναι ο Άγιος Στέφανος, η Άνω Μέρα, ο Καλαφάτης και ο Όρνος.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!